Obstawiam, że tym razem nikt, bo nie będą chcieli powielać schematu.Bardziej nas zaskoczy, jak dla odmiany wszyscy przeżyją, niż jak znów kogoś uśmiercą na koniec.Chociaż to już tradycja Skins:)
A może tym razem wszyscy zgina:D Nie wiem jaki cel ma takie przewidywanie, poczekamy zobaczymy!
Moim zdaniem teraz to będzie któraś z dziewczyn, skoro do tej pory umierali goście.
wyobrażacie sobie jakby tak Chris wrócił? :D I nagle dołączył do tej generacji? MIAZGA, khihi ;D
Elisa123 niezła koncepcja, ja nawet byłabym za :D mogą ich wszystkich wybić, ale Alo na końcu albo jego mogą żywego zostawić, przynajmniej śmiesznie będzie. Ale reszta do piachu.
Ale myślę, że w tej generacji chyba nikogo nie uśmiercą, to już byłoby przegięcie, chociaż kto ich tam wie...
Dobry pomysł z wskrzeszeniem Chrisa XD.On od razu rozkręciłby ten sezon:)
Jeśli już ktoś umrze, to zgadzam się, że teraz pewnie dla odmiany dziewczyna.Ale myślę, że nikt
hah nie ma co, kiedy się pisze scenariusz...
-o, nudno się robi, mniej osób nas ogląda, co robimy?
-ahm... zabijmy kogoś będzie ciekawiej
-nie, to już było!
-to może wszystkich?
-jasne, w niebie spotkają Chrisa i pokażą co to znaczy dobrze się bawić :P
-jasne, w niebie spotkają Chrisa i pokażą co to znaczy dobrze się bawić :P
Eee, raczej Chris pokaże im jak się porządnie zabawić! :3
o tak impreza z Chrisem w niebie byłaby wprost boska ;p
miazga... ja chcę Chrisa! ;(
Główny scenarzysta poprzednich sezonów(ten który jest odpowiedzialny, za psychola z bejsbolem) wyjechał do USA robić tamtejszą wersję, nowi scenarzyści pewnie oszczędzą nam takich głupot ;).
Niby Nick jest najmniej lubianą (jak widzę) postacią, ale w poprzednich generacjach wcale nie umierali Ci najgorsi...
nie wiem dla czego ale wydaje mi się że może to być Grace będzie utratą dla wszystkich może samobójstwo? może Mini? albo Franky oo tak ! napewno będzie to dziewczyna.
Coraz bardziej wydaje mi się, że tym razem jednak nikt nie umrze - tego właśnie się spodziewają widzowie, więc zaskoczą, zostawiając wszystkich przy życiu;)
Ale jeśli już, to też obstawiam samobójstwo i też postaci, po której nikt się tego nie spodziewa - Grace, Mini, Nick (bo raczej nie Alo - oby!).Bo samobójstwo Matty`ego czy Franky, mających problemy z samymi sobą, nie byłoby takie zaskakujące.