W tym temacie umieszczamy informacje na temat 7 sezonu żebyśmy nie musieli zakładać kilkadziesiąt innych.
Serial "Skins" powróci z 7. sezonem już w lipcu. Twórcy zaprezentują trzy dwuodcinkowe historie - Skins Pure, Skins Rise i Skins Fire.
Skins Pure będzie opowiadał o losach Cassie, która wiedzie samotne, niewidzialne życie w Londynie. Nawiązuje jednak znajomość z tajemniczym nieznajomym.
Skins Rise to opowieść o Cooku, który został dilerem narkotykowym w Manchesterze, lecz nadszedł czas zmierzyć się z brutalną przeszłością.
Skins Fire to opowieść o Effy, Naomi i Emily. Effy ma nudną pracę bez perspektyw. Jest recepcjonistką. Dopiero tragedia zmusza ją do zastanowienia się nad swoim życiem.
Dodatkowo pojawiły się ZDJĘCIA PROMOCYJE!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344313735671706&set=a.34431372233837 4.1073741829.108357269267355&type=3&theater
Premiera odbędzie się w poniedziałek 1 lipca o godzinie 22 (czasu Brytyjskiego) na kanale e4. Czyli za 23 dni, 15 godzin, 22 minuty i 8 sekund ;)
Czyli rozumiem, że nie pojawi się nikt ze starej ekipy prócz Cassie? I pojawią się tylko wymienieni przez Ciebie bohaterowie? W sumie jestem lekko zawiedziony ...
Smutne, też miałam nadzieję na pojednanie Cassie i Sida. Szkoda, że nie będzie też nic o Tonym. Fajnie byłoby zobaczyć jak radzi sobie dalej w życiu po wypadku i przemianie jakiej doznał.
Na filmwebie podali tylko datę wyemitowania pierwszego odcinka. Tutaj wszystkie daty premier:
1 lipiec - Skins Fire (część 1)
8 lipiec - Skins Fire (część 2)
15 lipiec - Skins Pure (część 1)
22 lipiec - Skins Pure (część 2)
29 lipiec - Skins Rise (część 1)
5 sierpnia - Skins Rise (część 2)
12 sierpnia - 7 sezon dostępny na DVD.
Zapowiada się całkiem fajnie. Trailer jest niesamowity, świetnie zrobiony i naprawdę przyciąga uwagę. Cieszy mnie to, że zobaczymy postacie w nowej, dorosłej odsłonie. Jestem ciekawa jak te w gruncie rzeczy niedopasowane jednostki odnajdą się w nowym dla nich świecie. Świetny pomysł, żeby wykorzystać akurat tak charakterystyczne postacie jak Cassie, Effy oraz Cook. Nie mogę się doczekać tego nowego sezonu. Tak forma wydaję się być dobrą ideą na podsumowanie całego serialu.
Nie mogę się doczekać! Jestem ciekawa jak teraz wygląda życie Effy i Cassie, jak im się wszystko poukładało. Mam nadzieję że szybko ktoś przetłumaczy 7 sezon :P
http://www.youtube.com/watch?v=VxOrJIgQsuw&feature=youtube_gdata_player
Tutaj jest zapowiedź, naprawdę nie mogę się już doczekać!
czyli do obejrzenia 7 sezonu nie trzeba znać całej 3 generacji? ta generacja jest tak słaba, że nie umiem przejść przez 6 sezon a nie chcę mieć braków w 7.
to świetnie :), oj nie udała im się ta generacja. jednak szkoda, że z 1 będzie tylko Cassie. Ja, na przykład, dałabym dużo za wątek Maxxie'go.