PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89043
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

W tym temacie umieszczamy informacje na temat 7 sezonu żebyśmy nie musieli zakładać kilkadziesiąt innych.

Serial "Skins" powróci z 7. sezonem już w lipcu. Twórcy zaprezentują trzy dwuodcinkowe historie - Skins Pure, Skins Rise i Skins Fire.
Skins Pure będzie opowiadał o losach Cassie, która wiedzie samotne, niewidzialne życie w Londynie. Nawiązuje jednak znajomość z tajemniczym nieznajomym.
Skins Rise to opowieść o Cooku, który został dilerem narkotykowym w Manchesterze, lecz nadszedł czas zmierzyć się z brutalną przeszłością.
Skins Fire to opowieść o Effy, Naomi i Emily. Effy ma nudną pracę bez perspektyw. Jest recepcjonistką. Dopiero tragedia zmusza ją do zastanowienia się nad swoim życiem.

Dodatkowo pojawiły się ZDJĘCIA PROMOCYJE!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344313735671706&set=a.34431372233837 4.1073741829.108357269267355&type=3&theater

ocenił(a) serial na 9
edyyttaa

oficjalny kanał Skins
http://www.youtube.com/user/OfficialSkinsTV

edyyttaa

A wiadomo może w jakim dniu lipca odbędzie się premiera?

Olieen

Niestety jeszcze nie :(

edyyttaa

Szkoda bo już nie mogę się doczekać :)

Olieen

Premiera odbędzie się w poniedziałek 1 lipca o godzinie 22 (czasu Brytyjskiego) na kanale e4. Czyli za 23 dni, 15 godzin, 22 minuty i 8 sekund ;)

pshemodow

Dzięki :)

edyyttaa

Czyli rozumiem, że nie pojawi się nikt ze starej ekipy prócz Cassie? I pojawią się tylko wymienieni przez Ciebie bohaterowie? W sumie jestem lekko zawiedziony ...

ocenił(a) serial na 8
edyyttaa

mam nadzieję, że Rise wymiesza się z Fire

ocenił(a) serial na 9
edyyttaa

to oznacza że Sid nie znalazł Cassie albo, że im nie wyszło? to trochę smutne

ocenił(a) serial na 10
anitakozera8971

Smutne, też miałam nadzieję na pojednanie Cassie i Sida. Szkoda, że nie będzie też nic o Tonym. Fajnie byłoby zobaczyć jak radzi sobie dalej w życiu po wypadku i przemianie jakiej doznał.

edyyttaa

Trailer : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S92HVebLIZY

Anahi17

Podoba mi się ten trailer. Skins zawsze miało świetne zwiastuny. Tym razem też tak jest.

ocenił(a) serial na 9
edyyttaa

Wielka szkoda, że nic o Tony

ocenił(a) serial na 8
edyyttaa

Na filmwebie podali tylko datę wyemitowania pierwszego odcinka. Tutaj wszystkie daty premier:
1 lipiec - Skins Fire (część 1)
8 lipiec - Skins Fire (część 2)
15 lipiec - Skins Pure (część 1)
22 lipiec - Skins Pure (część 2)
29 lipiec - Skins Rise (część 1)
5 sierpnia - Skins Rise (część 2)

12 sierpnia - 7 sezon dostępny na DVD.

edyyttaa

Do nowego odcinka zostało 13 dni <33 Nie mogę się już doczekać.

ocenił(a) serial na 10
edyyttaa

Zapowiada się całkiem fajnie. Trailer jest niesamowity, świetnie zrobiony i naprawdę przyciąga uwagę. Cieszy mnie to, że zobaczymy postacie w nowej, dorosłej odsłonie. Jestem ciekawa jak te w gruncie rzeczy niedopasowane jednostki odnajdą się w nowym dla nich świecie. Świetny pomysł, żeby wykorzystać akurat tak charakterystyczne postacie jak Cassie, Effy oraz Cook. Nie mogę się doczekać tego nowego sezonu. Tak forma wydaję się być dobrą ideą na podsumowanie całego serialu.

edyyttaa

Nie mogę się doczekać! Jestem ciekawa jak teraz wygląda życie Effy i Cassie, jak im się wszystko poukładało. Mam nadzieję że szybko ktoś przetłumaczy 7 sezon :P

ocenił(a) serial na 10
edyyttaa

http://www.youtube.com/watch?v=VxOrJIgQsuw&feature=youtube_gdata_player
Tutaj jest zapowiedź, naprawdę nie mogę się już doczekać!

edyyttaa

wyciekl pierwszy odcinek na jutubie! :D:D
youtube. com/watch?v=N8VhMqiazI8

ocenił(a) serial na 9
janpavulon

2 dni!! cieszycie sie?? bo ja sie nie moge juz doczekac :D

ocenił(a) serial na 8
rachel20

czyli do obejrzenia 7 sezonu nie trzeba znać całej 3 generacji? ta generacja jest tak słaba, że nie umiem przejść przez 6 sezon a nie chcę mieć braków w 7.

ocenił(a) serial na 10
GUSIALLL

nie, na szczęście nie będzie nikogo z 3 generacji :D

ocenił(a) serial na 8
leilani_

to świetnie :), oj nie udała im się ta generacja. jednak szkoda, że z 1 będzie tylko Cassie. Ja, na przykład, dałabym dużo za wątek Maxxie'go.

ocenił(a) serial na 9
GUSIALLL

a ja za Chrissa i Sida! szkoda tylko, ze usmiercili Chrissa :/ ale moze jakos Sid sie pojawi w zwiazku z Cassie :D