PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=789749}

Korona królów

2017 - 2020
4,3 13 tys. ocen
4,3 10 1 13366
2,0 3 krytyków
Korona królów
powrót do forum serialu Korona królów

Naprawdę dziwne to, że tak nisko oceniacie.
Zaraz będę oglądać 5 odcinek tego serialu i naprawdę mnie ciekawi.
Interesuję się historią, film bardzo dynamiczny, zaskakujący, a porównywanie go do kasowych serialu z potężnym budżetem to bzdura.
Radzę forumowicze o powiedzenie, kto płaci abonament tv niech ocenia. Ciekawe, kto zostanie na forum.
Jakoś tvn czy polsat nie kwapi się do nakręcenia podobnych filmów o tematyce historycznej nawiązującej do chwały Polski.
Raczej wszystko to co antypolskie jest doceniane i dofinansowane, nie wymieniąjąc tytułów, bo wiadomo, o jakie chodzi.
w USA rocznie z 15 filmów nawiązujących do historii Stanów i jakoś nikt nie ubolewa, chyba, że Mel Gibson coś nakręci, wtedy lecą cięgi

ocenił(a) serial na 7
skalp_el

Przeczytaj, co napisałeś, a potem wróć do szkła kontaktowego. To twój program i twoja telewizja. Na naukę pisania polsku jesteś już za stary.

ocenił(a) serial na 1
rawkaz

I dalej błaznuje nie na temat :D

ocenił(a) serial na 7
skalp_el

nie na temat ? ojej, napraaaawdę ???????

ocenił(a) serial na 1
rawkaz

Błazen :D

ocenił(a) serial na 7
skalp_el

ojej :D napraaaawdę :D ????

accessd

Z tym Polsatem i TVNem to nawet przyznam Ci rację, ale żeby uznać 'Koronę Królów' za dobry serial... wybacz. Gra aktorska to poziom paradokumentów. Cała ta plastikowość, która wygląda jak niemiecko-włoskie westerny z lat 80tych. A najlepsze są te ich wszystkie peruki :D

accessd

To w końcu film czy serial? Zdecyduj się. :)

accessd

Siema. Powiem tak - oglądałem od początku. I oglądam dalej. Kilka pierwszych odcinków dziobało trochę po oczach... i nie rozwodząc się przesadnie nad tym i owym dla mnie ten serial poprawił swoje notowania! Nie zdarza się to często. Również nie rozpisując się nadto - do wzrostu jego oceny doprowadziły przede wszystkim mega-żenujące "poziomy" seriali zachodnich i produkcji, które 1-odcinkowym budżetem zmiatają budżet Korony Królów. Co więcej - prawie nowy gatunek "paradokumentu" i niektóre telenowele polskie i zagraniczne zaczynają stawać się popularne, a są funta kłaków warte. Korona miała trudne początki, ale po 15. odcinku już nabrała swoistego charakteru i jeśli komuś się spodobała tak, jak mnie - to z pewnością dobrze ogląda mu się odcinki najnowsze. Pozdro :)