PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650081}

Hemlock Grove

2013 - 2015
6,8 7,4 tys. ocen
6,8 10 1 7362
Hemlock Grove
powrót do forum serialu Hemlock Grove

Orientuję się ktoś czy ksiązka Hemlock Grove jest przetłumaczona na polski?bo w necie nie mogę znalezc o niej słowa kompletnie choć gdzieś czytałam że serial oparty jest na książce która pojawia się w marcu... wie ktoś czy jest w werscji polskiej,lub do pobrania ,kupienia?cokolwiek?! będe wdzięczna za każde słowo...

ocenił(a) serial na 8
alverstone92

Z tego co wiem , to ksiazki nie ma w jezyku polskim.... tez szukalem niestety nie zostala przetlumaczona

bob_rnk

Wielka szkoda,mam nadzieję że jednak zdecydują się na jej tłumaczenie ..... bardzo fajnie byłoby ją przeczytać skoro serial wyszedł tak bajecznie!

alverstone92

Ja wczoraj skończyłam czytać w oryginale i nie spoilerując powiem, że w przypadku HG zdecydowana większość akcji (o ile mnie pamięć nie myli, ze trzy sceny się różnią) i dialogów pokrywa się z tym, co było w 1 sezonie serialu. Bonusowo dostajemy opis tego, co komu w danej chwili w głowie bohaterom siedziało, więc nawet lepiej wychodzi się, czytając dopiero po obejrzeniu.

Jest jeszcze komiskowy prequel HG, dostępny za darmo tutaj http://www.tor.com/2012/03/29/read-an-exclusive-graphic-novel-prequel-to-new-hor ror-series-hemlock-grove/