Byłem raz z rodzicami na wakacjach na Taito i odwiedziliśmy wyspe Mako i normalnie spotkalismy te syrenki i one normalnie mialy ogon to znaczy mialy ogony takie duze jak w telewizji normalnie myślałem że widze je na jawie ale jak sie okazalo to był tylko plan filmowy i one nie są syrenami wiec drodzy fani h2o one tylko zakładają te ogony jak muszą zagrać scene w wodzie i nie piszcie mi takich bzdur na blogu że one są naprawde syrenami bo nie są to tylko film.Pozdrawiam i zapraszam na nowe odcinki w marcu
przecież to chyba oczywiste że syrenami naprawdę nie są ;P i jakoś nie chce mi się wierzyć że je widziałeś...
hmm .. w sumie masz rację .. ale film H2O jest kręcony z tyłu wyspy który jest widoczny ze Złotego Wybrzeża a co jest z przodu ? otóz z przodu jest osrodek wypoczynkowy MAKO a z tym jeziorkiem to nikt nie wie czy to jest prawda bo według legendy dziewczyna lub dziewczyny podczas gdy ksiezyc bedzie nad jeziorkiem własnie zostaną syrenami ale jeszcze nikt nie próbował lecz ja teraz chcę namówic rodziców na wakacje wiec moze spróbuje :)
No jasne ja też na randce z nimi byłem i pływałem na tej wyspie mako w tym jeziorku teczowym.
Przecież to logiczne, one są tylko aktorkami (a Phoebe także modelka). W internecie jest dużo zdjec z planu. Widzialm takie jedno no i tone pod tymi "ogonami" maja takie fajowskie leginsy pomarazczowe. Po prostu super :) Bużka dla fanow H2O :***
OOOOOOOOOOOOJ!!!! widze ze jest tu ktos zazdrosny. Pogodzcie się z tym ze je widzialem i z nimi rozmawialem ZAZDROSNICY!!! A i jeszcze jedno rozmawiałem ostatnio z tą aktorką która gra Sharlotte czy jakos tak .Mówie wam jaki to noooob no ale co dała mi swoj nr telefonu czasem do niej sms-a napisze i tyle.I niebądzcie tacy ZAZDROSNI!!!
tak tak a ja z aktorem co gra Lewisa to gadam cala noc i on placi rachunki za telefon. daj se spokoj mati ze ktos Ci uwierzy
Mistrzu, a po jakiemu z nimi gadałeś?? Ja słyszałem, że one tylko po polsku umieja mówić HAHAHAHAHAHAHA
Ta a ja ze Shrekem wczoraj gadałem i mi powiedział że krecą nowy film.Buhahahahahah.Ale fantazja.
he he ... ja mam zamiar na wakacjach pojechac do australi i pogadac z nimi :PP nie wiem czy sie uda ale wieciee mozna zawsze probowac;) pozdro;P .../ no i serial moim zdaniem fajny;) / jeszcze raz pzdr. dla fanow h2o just and water :*:*:*
ee e a wie ktos moze w jakiej miejscowosci one mieszkaja /? bo ja nie kojazee ;/ prosze o odpowiedz:)) pzdro:**
Ale wy jestescie nie kum...........
przeciez one mowią po angelsku tylko maja tlumacza polskiego i tak z nimi rozmawiałem zaprosiły mnie do siebie na wakacje,maja mi pokazac okolice.Bo h2o juznie badzie
mati698 po cholerę to piszesz? To nie bajka, a rzeczywistość. Dzieciak musi mieć wyobrażenia, by móc się wyrwać z trudnych reali życia: patologicznej rodziny, biedy, czy poniżeń ze strony kolegów.
Tego typu serial Ci tego nie zastąpi. Sięgnij po coś bardziej ambitniejszego, a najważniejsze: wyłącz ten telewizor, bo gra chyba dziś z 4 godziny!!! xD
Kochaniutka ja nie musze oglądać telewizorka az 4 godzinki mi wystarczy godzinka zeby zobaczyc syrenki.
I wiesz nie smiej sie z patologicznych rodzin bo to nie temat do smiechu pisiu ;)
I ja nie musze oglądać za często z syrenkami ponieważ codzienie z nimi klikam tylko po angelsku bo polskiego nie znaja ale powiedziały ze sie sprobują podszkolić.
Mam też ich autograf jak chcecie to moge wam przesłaćprzez e-mail tylko bym musieł zeskanować na komputerek.I nie wstydz sie tego że poprostu mi zazdrościsz dziewucho..Lepiej sie lekcyjkami zajmij a nie wygłaszasz swoje Importynecje
Koleś, przez Ciebie zaplułem monitor! xD
A akurat bałagan zrobiłem, bo właśnie piłem herbatkę.
Przeczytaj raz jeszcze to co napisałem teraz i wcześniej, weź głęboki oddech, policz do stu wspak (czyli odwrotnie, zaczynają od stu i kończąc na 1) i walnij się z całej siły klawiaturą (to na czym piszesz) w głowę! Ale tak, żeby pierwszy i ostatni rządek literek i cyferek wylądował na podłodze. Może przy okazji dostaniesz za to szlaban.
Panienko nie denerwuj sie tak bo ci żylaczki powyskakują nie przejmuj sie o 20.00 będe rozmawiał z dziewczynami to powiem jakie maja fanki w Polsce że na ich temat plują herbatką.wiesz to jesli nie umiesz pic z kubeczka to lepiej pij z buteleczki
Haha! Świetne! Dopiero teraz sobie zdałem sprawę, jak Ci rzuciłem mięsem! ;D Czekam na lepszy tekst! Hah, jestem dumny ze swojego geniuszu.
No wiesz one są porządne alfonsów nie mają chyba .
No ale nie jestem pewny no wiesz o to ich nie będe pytał bo nie wypada ;)
Wiesz skąd znasz take słownictwo??? tylko obrażasz fanów H2o pisząc ,o ich alfonsach nie wypada takim dziewczynkom jak ty pisać takich słów
Mama wie co one Ci tam szemrzą w nocy do ucha? ;p
A w jakiej jesteś klasie podstawówki? I jaki masz poziom angielskiego? Może też masz tłumacza?
No cos ty takie prywatne informacje mam ci zdradzac?
To wiec pokolei:
po pierwsze Klasa: Nie chodze do szkoły,wiec nie chodze do klasy
po drugie poziom angielskiego: raczej nie wiem co to znaczy POZIOM ANGIELSKIEGo bo sie z takim określeniem nie spotkałem ale mysle że chodzi ci o to jak dobrze znam język Angielski.To więc wogóle nie znam angielskiego ale próbuje sie uczyć.
po trzecie: Może masz tłumacza:Mam tłumacza takiego wiesz jest segregator i tam są takie kartki A5 i na nich pisze Nauka Angielskiego Tłumacz Angelski to mam.
Szemrzą do ucha? wiesz jak to napisałas Szemrzą do ucha,raczej mi nic nie "Szemrzą"ponieważ jak można komuś Szemrzać do ucha jezeli jest sie od tej osoby Tysiące Mil
;)
mati nie wiem czy prawde piszesz ;) ale jak chcesz to nas jakos do tego przekonaj ;) . Ja takze za bardzo nie umiem angielskiego ale sie ucze;P odpowiedz:D daj jakies nr. na msn albo na co ?? z czego z nimi zagasz? (program)? hehe pozdro ... ;)
Ja rozmawiam z nimi przez program Tlen przewaznie tylko angelski.A jak do nich sie dzwoni to odbiera ktoś inny :)
No wiesz bym ci z chęciom dał ich nr lub adres tlen no ale wiesz ja nie wiem czy ty byś był taki zadowolony jak bym twój nr dawał byle komu (bez obrazy)
moge ci tylko przesłac ich autograf tylko bym musiał zeskanować na komputer.
Jak coś to napiszcie ze chcecie
przeważnie to co sie dziś u ciebie działo no ale wiesz nie mozna pisać prywatnych rzeczy ponieważ czasami za nie pisze ich tłumacz ale pozatym taka tam rozmowa.
z tydzień temu klikałem z Caribe pisała, że możliwe że zagra w nowym filmnie w którym będzie grała główną role ponieważ dostała propozycje.Film nosi prawdopodobnie nazwe "Daleko od rzeczywistości" czy jakoś tak.
Ma być on o 20 letniej Carli,która leci do nowego Yorku w poszukiwaniu pracy.Spotyka tam ją projektantka mody która oferuje jej prace ,ale nie wiem jaką bo powiedziała , że sama jeszcze nie wie czy w niej zagra.
Ale film zapowiada sie interesująco :)
One wogóle mają czas na ,, tlena albo cos w tym stylu? ?;] przeciesz one wogole na kompie nie siedza... :P a jak siedza na tym tlenie to daj mi namiary jakies;) ... Albo swoje gg daj ;] to poklikamy ;):)
nie wiem jak przez tlena gadaja ;> ide teraz do kosciola bd potem :) czekam na odpowiedz ;)) ... pozdro ;) =* / przeciesz one w australi mieszkaja to chyba przez tlena nie gadaja... cos krecisz mati ;)
one chyba tez czesto w paryzu bywaja ;) bo mam kilka zdjec z niedawna z paryza Pheope i Cariby ;] kolo wiezy ajfla ;) Gdzies na necie znalazlem ;]
W ciekawostkach pod tymi aktorkami na filmwebie są ich numery gadu gadu. Weźcie szybko je spiszcie, bo jakiś moderator chce je usunąć!
Program Tlen jest i w języku angelskim.Mam nawet na płycie po ang.
One często siedzą przy komputerze ponieważ na planie za dużo czasu nie spędzają.
Wiem tylko, że Pheope miała tam jakieś zdjęcia na okładke jakieś gazety, ale większość zdjęć to fotomontarze.;)
Napisz, że jeszcze Ty je robisz, a uwierzę.
Kiedy masz prywatną sesję zdjęciową z jakąś dupą?
**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego.;)
Przykro mi,ale takich powszechnych danych nie moge podawać ponieważ dla fanów H2O są specjalne strony z których można wysłać list do swojej faworytki.Ja moge jedynie przekazywać wam moi drodzy fani informacje związane z nimi ;)
Aha, apropo Tlena:
polskiej wersji nie ma. Jest to polski komunikator.
krystianl - kiedy zaczniesz używać mózgu?
Wszystko to, co pisze mati(...) to bzdury i wyuzdane kłamstwa oparte na jego dość bogatej szczeniackiej wyobraźni. No chyba, że sam masz 8-11 lat, to wtedy zrozumiem.
Moja fantazja jest bardzo mocno rozwinięta, lecz uwazam że ty masz jakieś nie obliczalne kompleksy do ludzi którzy poznali jakąś sławną osobe.Dziewuszko pogódź się z tym, że po prostu komuś sie poszczęściło.
;)
Te aktorki w tym serialu... niby sławne osoby? Bez urazy, ale to są jakieś kompletne nieporozumienia.
Piszesz najpierw, że widziałeś je na jawie, a dalej, że w sposób bliżej niepewny, ktoś ci pisze, że masz fajnie itd., więc łapiesz przynętę i łżesz dalej. Wymyślasz kolejne to historie, by zaistnieć na forum. Dla mnie jesteś zwykłym kłamcą i prowokatorem. Tylko typowe szczeniaki podniecające się tym gów*** mogą ci uwierzyć. Zresztą... dla mnie też jesteś gówniarzem. Nawet robaczku twoje teksty o dziewuszce mnie za serce nie łapią. Coś mało się starasz.
PS Jeszcze nie w łóżku? ;p
O boże no coś ty jeszcze tak inteligętnej osóbki nie spotkałem która tak się ładnie wyraża.
Wogóle ten sposób pisania tekstów te słowa te pouczające importynecje niesamowite. Lecz i tak uwarzam, że masz jakiś uraz do niektórych osób.np
te słowa kłamca,gówniarz,prowokator myśle ,ze słyszałaś te słowa wiele razy w swoich miniutkich uszkach a teraz dzielisz sie nimi z nami dziuniu , ale się nie martw pare wizyt u psychologa i wszystko będzie wporządku.;)