podobno jetix ma przestac istniec w grudniu, bo to stacja dc;( tak cztalam na jakiejs stronce h2o;(
Chryste Painie, znowu jakiś pokemon...
Jetix ma przestać istnieć w grudniu? Widzę, że za dużo "stronek" o H2O czytujesz... Była gdzieś taka informacja, ale to kompletne bzdury! Jetix i disney channel to dwie nie mające nic ze sobą wspólnego stacje! Owszem, jetix puszcza niektóre "seriale", ale sam je wykupił! Prędzej to on wykończy disney channel, nie na odwrót:)
Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia, słoneczko!
P.S Gdyby nie o to chodziło, to sprecyzuj swe zapytanie bardziej!
A i jeszcze jedno: Właśnie, że Jetix należy do Walt Disney Company. Zanim zaczniesz kogoś poprawiać, to się upewnij, że sama się nie mylisz.
Jetix i Disney Channel to rodzina. Przeczytaj sobie na Wikipedii. Czarno na biały jest napisane, że Jetix należy do 'The Walt Disney Company', czyli już wiadomo. Jetix ma zniknąć po wakacjach, ale chyba nie aż w grudniu, ja słyszałem, że listopad/październik. Mają być dwa, albo trzy kanały Disney'a: Disney XD (kanał dla chłopaków, czyli część ramówki Jetix'a zostaje), Disney Channel (nazwa robocza; kanał poświęcony dziewczynom, więc pewnie będzie na nim te H2O) i prawdopodobnie trzeci kanał Disney Playhouse (kanał dla najmłodszych, bo niby co będzie z Jetix Play?). Wyczytałem też na jakiejś zagranicznej stronce, że w 2010 roku w Polsce ma być Disney Cinemagic HD (kanał filmowy), Disney XD HD, Disney Channel HD.
Do phoebe123; JEzu idź sie dziwczynko leczyć naprawdę chyba ci coś na banie padło ty nie umiesz normalnie się wyraźić [ np. Nie to raczej nieprwada ] A ty zaraz cos o pokemonach matko cwelu innego słowa nie znasz [ słowa które znasz to zapewne klasyczne odzywaki typu; debil, idiota dureń ]przetłumacze cwel na twój język; debilko. Pasuje .??? I jeszcze jednej żeczy tu nie rozumiem czemu wszystkich poprwiasz każdy pisze na swój sposób i nie masz prawa sie do tego wcinać nie nauczyli cię tego w domu chyba cię słońce wychowało dzieciaku. Idź sobie kup nerwosol bo zaraz ci żyłka w dupie pęknie jak sie bedziesz tak bulwersować. Spokojnie Ps. Ty wszystko wiesz najlepiej skąd wymyślasz sobie .?? A może i jetix przesatanie istnieć co jestes jasnowidzem .?? Jezu ja tych niedorozwiniętych ludzi nie kumam i ty niby jestes kRejzolka ahahahaha ludzie trzymajcie mnie ahahaha xDD SeeUbara ;** A i co do tematu; to chyba nieprawda tak mi się wydaje ktos wymyślił żeby zrobić zamieszanie ;)
Z osobnikami twego pokroju nie wchodzi się w korespondencje:P
Wiem, że nie przestanie istnieć, lumpie!
Wow.!! Masz racje nie trac czasu na ludzi mądrzejszych od siebie bo to dla ciebie strata czasu i tak nic nie zrozumiesz a tak wg. Ile ty masz lat .?? 11,10 .?? Co .?? Że wyrarzasz się na poziomie 3,4 klasy .!! Jak nie jestes pewna to sie nie wtracaj laluU .?? cO .??? a I ja w przeciwieństwie do ciebie nie jestem lumpem a tak wg to innych odzywek nie znasz czy tylko takie stare przereklamowane przezwiska mieszcza się w twojeJ banii .??!! Widać że nie wiesz nawet co znaczy znaczek x3, xD, <3.;D itp [ a i jeszcze jedno ja nie jestem zaden idziax 3 tylko Idzia x3 jestem dziewczyna ]
u mnie od listopada nie ma juz tego programu.
ale nie zaluje, bo bajek nie ogladam,a i h20 widzialam zaledwie kilka odcinkow , wiec ten program byl u mnie zbedny.;pp
Takie słowa jak "disneje" i "czanele" nie istnieją.
P.S. Jak to jest. Sądząc po twoich ostatnich postach, nienawidzisz H2O, a mimo to w każdym wątku się udzielasz.
A co my możemy powiedzieć o Thomasson? Na każdym forum broni jakiejś cariby, a na wybitne aktorki typu Kate Winslet stare krowy mówi!
Nie jest przynajmniej taką durnotą jak ty! Ty się pokazałaś inteligencją na jednym blogu niejakiej Donki. Przy takich aktorkach jak Milla Jovovich, Liv Tyler, Angelina Jolie i reszta tych sztywniaków typu Selena Gomez napisałaś,,nie wiem . może rose mcgowan albo ashley tisdale . pozradwiam". Ha ha ha. Lub na jakimś forum serialu (którego nie cierpię) zbuntowanych:
Meksykanie...:/
Kur**, jeszcze zarażą nas świńską grypą i będzie...!
Szczyt inteligencji!
"Nie jest przynajmniej taką durnotą jak ty!"
Naucz się najpierw poprawnie pisać, słońce:P
"Ty się pokazałaś inteligencją na jednym blogu niejakiej Donki."
"pokazałaś inteligencją"? Może "wykazałaś"? Widzę, iż masz dopuszczający z polskiego...
Zwracanie uwagi na budowę zdań, to twoja jedyna forma obrony? A może ona dopiero uczy się polskiego?
Oh, pani "lubię sobie podjeść" wybitna? Droga do szczęśćia, Lektor, Wszyscy ludzie króla, Titanic, rzeczywiście, wybitne role, oj wybitne. Jeden Oscar za tego gniota, o niczym nie świadczy. Phi! Pani kurewka z bogatego rodu na łajbie.
Proszę, popatrz na swą "wybitną" aktorkę, która wabi się cariba... Ona coś w życiu osiągnęła? Na razie, to gra tylko syrenkę, w filmie dla dzieci...Ah, i nie pieprz za przeproszeniem, "że jest jeszcze młoda", albo "żebym ja osiągnęła choć jeden procent tego co ona", bo to już ludzką wyobraźnię przekracza!
Idź reklamować płatki, może dojdziesz do tego, co Winslet, czyli... do niczego. Gra też Bridget Carusso w Na wysokiej fali, że o The Pacific nie wspomnę, świetnie tańczy, ma wspaniały głos, figurę.
Po pierwsze pisałam to w pośpiechu i nie zwracałam żadnej uwagi na błędy językowe (przy takiej małolacie to, po co się starać?). Po drugie kochanie, kto tu jest jeszcze dzieckiem? Ja przynajmniej nie mam gustu filmowego typowej nastolatki XXI wieku. Aniołki Charliego i Akwamaryna nie świadczą o tobie pozytywnie:) Pusta dziewczynko bez wyobraźni radzę Ci pójść do szkoły. O nareszcie nauczyłaś się podstaw. Piszesz zdania z dużej litery. Brawo! Myślę, że do pierwszej klasy cię może przyjmą.
Do tomasoon02
Kochany Kate Winslet jest jedną z wybitniejszych aktorek. Jej gra jest fenomenalna. Każdy krytyk filmowy ci to powie!
"Idź reklamować płatki, może dojdziesz do tego, co Winslet, czyli... do niczego. Gra też Bridget Carusso w Na wysokiej fali, że o The Pacific nie wspomnę, świetnie tańczy, ma wspaniały głos, figurę."
Weź ty mnie nie załamuj, Winslet do niczego nie doszła? Proszę cię...
Co jest takiego oszałamiającego w jej figurze?
"Po pierwsze pisałam to w pośpiechu i nie zwracałam żadnej uwagi na błędy językowe"
No cóż, pozazdrościć myślenia nad argumentami!
"(przy takiej małolacie to, po co się starać?)"
Wiesz, ile mam lat? No proszę, jasnowidz od siedmiu boleści!
"Po drugie kochanie, kto tu jest jeszcze dzieckiem?"
Widać, że ty...
"Ja przynajmniej nie mam gustu filmowego typowej nastolatki XXI wieku."
Tak? Ciekawe...Kto w ulubionych ma "Opowieści z Narnii"?
"Aniołki Charliego i Akwamaryna nie świadczą o tobie pozytywnie:)"
Nie miało co się napisać, to wstawiło się dwukropek i nawias, prawda?
"Pusta dziewczynko bez wyobraźni radzę Ci pójść do szkoły."
No, zazdrościsz, że mam zdrowy umysł i nie wierze we wróżki, albo ufo?
"Myślę, że do pierwszej klasy cię może przyjmą."
Ciebie nie przyjęli, no i wcale im się nie dziwię...
"Kochany Kate Winslet jest jedną z wybitniejszych aktorek. Jej gra jest fenomenalna. Każdy krytyk filmowy ci to powie!"
No, co jak co, ale z tym to ja się zgodzę...
Mi się jej figura podoba, tobie nie musi. Ale jeżeli uważasz, że Winslet jest ładniejsza od Cariby, to żal mi ciebie. http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:KateWinsletAAFeb09.jpg&filetimest amp=20090423215605
Czy wygląda ładnie? No właśnie.
Nie załamujcie. Kate Winslet jest na prawdę dobrą aktorką,nie to co większość "gwiazdeczek". Założę się, że na castingu do ,,Titanica" było na pewno wiele kandydatek. A jednak wybrali ją. I to nie bez powodu. To film na którym zarobiono najwięcej, o ile się nie mylę.I na pewno nie jest to zasługa tylko i wyłącznie Leonarda Di Caprio.
A tak na marginesie- skopiowana lista filmów z jej udziałem. I jak na "słabą" aktorkę to jest ona dość duża.
<<Wklejam tylko debiuty na dużym ekranie>>
152494
2009: Marvelous Mabel Stark, The jako Mabel Stark
10
2008: Droga do szczęścia (Revolutionary Road) jako April Wheeler
439584
2008: Lektor (Reader, The) jako Hanna Schmitz
119659
2006: Wszyscy ludzie króla (All the King's Men) jako Anne Stanton
226856
2006: Małe dzieci (Little Children) jako Sarah Pierce
2006: Holiday (Holiday, The) jako Iris
2005: Romanse i papierosy (Romance & Cigarettes) jako Tula
2004: Zakochany bez pamięci (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) jako Clementine Kruczynski
2004: Marzyciel (Finding Neverland) jako Sylvia Llewelyn Davies
2004: Opowieść z życia lwów (Pride) jako Suki
2004: Look Inside 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind', A jako Clemintine
2003: Plunge: The Movie jako Clare
2003: Życie za życie (Life of David Gale, The) jako Bitsey Bloom
2001: Enigma jako Hester Wallace
2001: Iris jako młoda Iris Murdoch
2001: War Game jako Mama/Annie (głos)
2001: Being Mick jako zagrała siebie
2000: Zatrute pióro (Quills) jako Madeleine Le Clerc
1999: Święty dym (Holy Smoke) jako Ruth
1998: W stronę Marrakeszu (Hideous Kinky) jako Julia
1998: Titanic: Breaking New Ground jako ona sama / Rose DeWitt Bukater
1997: Titanic jako Rose DeWitt Bukater
1996: Hamlet jako Ofelia
1996: Więzy miłości (Jude) jako Sue Bridehead
1995: Chłopak na dworze króla Artura (Kid in the King's Arthur Court, A) jako Księżniczka Sarah
1995: Rozważna i Romantyczna (Sense and Sensibility) jako Marianne Dashwood
1994: Niebiańskie stworzenia (Heavenly Creatures) jako Juliet Hulme
1992: Anglo Saxon Attitudes
Do tomasoon02<sorry, jeśli źle napisałam nick>>:
- nie zapominaj, że między tą Tonkin a Winslet jest spora różnica wieku;
-zakładam, że specjalnie wkleiłaś "brzydsze" zdjęcie Winslet, aby to udowodnić, ze masz rację.
A tu Twoja prześliczna Tonkin.;//
http://www.jetix.h2owystarczykropla.com.pl/opr0007O.jpg
My mówimy o... http://zwierzakihsmnarnianesska.blox.pl/resource/cariba_heine.jpg
A co do zdjęcia, to wkleiłem jedno z bardziej aktualnych. Najlepiej zarabiający film, to Władca Pierścieni. A jeżeli chodzi o role tej sucz, to policz sobie ile miała głównych...
Sorry, mylę te 2 "aktoreczki".
Zresztą bez różnicy. Ani ta Tonkin, ani Heine nie osiągnęły szczerze mówiąc nic nadzwyczajnego. Na pewno daleko im, żeby móć równać je z Winslet.
"Mi się jej figura podoba, tobie nie musi. Ale jeżeli uważasz, że Winslet jest ładniejsza od Cariby, to żal mi ciebie. http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:KateWinsletAA..."
Teraz to udowodniłeś, że to prowokacja... W pale się nie mieści, jak to można napisać, że jakaś tam heine jest ładniejsza niż Winslet?
A tak poza tym, skoro już wyłapujesz wszystkie mimiki aktorów to proszę:
http://celebrity-pics.movieeye.com/celebrity_pictures/Cariba_Heine_533276.jpg
http://i39.tinypic.com/30s7sra.jpg (jakbyś był slepy, a wiem, iż cię na to stać, to ta ostatnia, to twa ukochana aktoreczka, za którą powiesić byś się dał)
http://republika.pl/blog_wr_3040846/5666294/tr/t5_3605541.jpg
(Ta trzecia)
"A dla mnie jest dziewczynką, którą przypadkowo wypromował James Cameron i DiCaprio."
Dziewczynka? A to dobre! Kate posiada bardziej zaawansowany wiek, niż jakaś tam cariba, która od ziemi dobrze jeszcze nie odrosła!
"Nie załamujcie. Kate Winslet jest na prawdę dobrą aktorką,nie to co większość "gwiazdeczek". Założę się, że na castingu do ,,Titanica" było na pewno wiele kandydatek. A jednak wybrali ją. I to nie bez powodu. To film na którym zarobiono najwięcej, o ile się nie mylę.I na pewno nie jest to zasługa tylko i wyłącznie Leonarda Di Caprio.
A tak na marginesie- skopiowana lista filmów z jej udziałem. I jak na "słabą" aktorkę to jest ona dość duża.
<<Wklejam tylko debiuty na dużym ekranie>>
152494
2009: Marvelous Mabel Stark, The jako Mabel Stark
10
2008: Droga do szczęścia (Revolutionary Road) jako April Wheeler
439584
2008: Lektor (Reader, The) jako Hanna Schmitz
119659
2006: Wszyscy ludzie króla (All the King's Men) jako Anne Stanton
226856
2006: Małe dzieci (Little Children) jako Sarah Pierce
2006: Holiday (Holiday, The) jako Iris
2005: Romanse i papierosy (Romance & Cigarettes) jako Tula
2004: Zakochany bez pamięci (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) jako Clementine Kruczynski
2004: Marzyciel (Finding Neverland) jako Sylvia Llewelyn Davies
2004: Opowieść z życia lwów (Pride) jako Suki
2004: Look Inside 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind', A jako Clemintine
2003: Plunge: The Movie jako Clare
2003: Życie za życie (Life of David Gale, The) jako Bitsey Bloom
2001: Enigma jako Hester Wallace
2001: Iris jako młoda Iris Murdoch
2001: War Game jako Mama/Annie (głos)
2001: Being Mick jako zagrała siebie
2000: Zatrute pióro (Quills) jako Madeleine Le Clerc
1999: Święty dym (Holy Smoke) jako Ruth
1998: W stronę Marrakeszu (Hideous Kinky) jako Julia
1998: Titanic: Breaking New Ground jako ona sama / Rose DeWitt Bukater
1997: Titanic jako Rose DeWitt Bukater
1996: Hamlet jako Ofelia
1996: Więzy miłości (Jude) jako Sue Bridehead
1995: Chłopak na dworze króla Artura (Kid in the King's Arthur Court, A) jako Księżniczka Sarah
1995: Rozważna i Romantyczna (Sense and Sensibility) jako Marianne Dashwood
1994: Niebiańskie stworzenia (Heavenly Creatures) jako Juliet Hulme
1992: Anglo Saxon Attitudes"
No właśnie! teraz spójżmy na filmografię naszej cariby:
"Seriale Obejrzales(as) 4 / 4 ( 100% )
aktorzy: Obejrzales(as) 4 / 4 ( 100% )
1
2009: Pacific, The jako Phyllis
1
2006: Stupid Stupid Man jako Mindy (gościnnie)
5
2006-2009: H2O, wystarczy kropla (H2O: Just Add Water) jako Rikki Chadwick
1
2005-2008: Na wysokiej fali (Blue Water High) jako Bridget Caruso"
Jakże duża, prawda? Aha, nie gadaj, że jest jeszcze młoda, czy innych durnot, bo to naprawdę...
"- nie zapominaj, że między tą Tonkin a Winslet jest spora różnica wieku;
-zakładam, że specjalnie wkleiłaś "brzydsze" zdjęcie Winslet, aby to udowodnić, ze masz rację.
A tu Twoja prześliczna Tonkin.;//
http://www.jetix.h2owystarczykropla.com.pl/opr0007O.jpg"
Mówimy teraz o heine, ale tonkin jak najbardziej też się to tyczy!
"My mówimy o... http://zwierzakihsmnarnianesska.blox.pl/resource/cariba_hein...
A co do zdjęcia, to wkleiłem jedno z bardziej aktualnych. Najlepiej zarabiający film, to Władca Pierścieni. A jeżeli chodzi o role tej sucz, to policz sobie ile miała głównych..."
Przynajmniej więcej niż ta twoja małolata z krzywą mordą(czemu ją obrażam? Ponieważ ty obrażasz wspaniałą aktorkę, jaką jest Winslet!)
"Zresztą bez różnicy. Ani ta Tonkin, ani Heine nie osiągnęły szczerze mówiąc nic nadzwyczajnego. Na pewno daleko im, żeby móć równać je z Winslet."
To jest bardzo oczywista kwestia...!
Na zdjęciu z tymi dziewczynami wygląda cudnie. Jeżeli chodzi o to, gdy składa tak usta, to jest to zrobione celowo. To na którym wydaje się być czerwona, rzeczywiście-wpadka jej, ale nie tylko, również fotografa. Czemu? Nie pytaj, ale mój brat cioteczny kiedyś mi truł jak robić zdjęcia, aby coś takiego nie wyszło. Porównywanie osiągnięć Winslet i Heine w tej chwili jest bezsensowne, poczekajmy, aż zakończą swoje kariery. Poza tym kilka linków nie działa. A i zapewne kochasz Winslet za Oscara. Wiesz, Oscary zatraciły swój sens daaawno, dawno temu. Oczywiście, zdarzają się sytuacje, kiedy za tymi, którzy otrzymali ten kawałek puszki, stoi murem połowa świata krytyków filmowych, krzyczących: "należy się jej/jemu ta nagroda!), ale sytuacje te ostatnio zdarzają się wybitnie rzadko. Mam wrażenie, że przyznawanie w.w. puszki, to prawie zawsze ślepy traf, przykład? Zielona Mila, film świetny, wzruszający (płakałem w niektórych momentach), a ile dostał Oscarów... żadnego!
Phoebe123
Ja nie lubię H2o ty lubisz. Wole bardziej ambitne kino:) Ale do Kate się zgadzam. Może nie jesteś małolatą a może jesteś? Któż to wie? Może jesteś w podstawówce może w gimnazjum, może w liceum lub na studiach. Nie obchodzi mnie to. Co marz w ulubionych świadczy o tobie i twoim wieku (czasami, nie we wszystkich przypadkach) Coś ty się tak uczepiła Nrnii? To się robi nudne... Już mówiłam dodałam Narnie, bo jest to na podstawie książki, którą lubię.
Jakbyś nie zauważyła tam była buzia. A co do argumentów, co innego miałam napisać jak to jest prawda? Po co mam kłamać? Czytaj ze zrozumieniem czy ja napisałam, że wieże w elfy i inne magiczne stworzenia? Napisałam, że mam wyobraźnie i z niej korzystam. Nie mam zamiaru się z tobą kłócić. Ty mnie obrażasz ja cię obrażam, czy to ma sens?
tomasoon02
A rola w Marzycielu w Lektorze? Zapomniałam to za ambitne kino dla ciebie. Twoja Rikki jest jeszcze młoda jak będzie starsza zobaczysz jak będzie wyglądać. Tonkin i ta druga deska dobre aktorki. Ha ha ha. Zobacz sobie zdjęcia Kate z młodości.
Wolisz filmy wysokich lotów? Czyli jakie, bo od ośmiu lat takie nie wychodzą. A poza tym, wolisz Potop Heńka, czy Wiedźmina Jędrka? Płaska jak deska? Wyczuwam kompleksy.
I co Ty chciałeś udowodnić tą swoją "wypowiedzią? Zresztą mniejsza o to, nie wyszło Ci.
A tak dla porównania.
Cariba Heine ma teraz 21 lat i na koncie 4 role.
Kate Winslet w wieku 21 lat(1996r) miała na swoim koncie 13 ról.
Aaa...i miałam rację, Titanic zarobił najwięcej.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_najbardziej_dochodowych_film%C3%B3w
*liczyłam pojedyncze części, a nie podsumowując wszystkie, jeśli wiesz, o co mi chodzi.
"Ja nie lubię H2o ty lubisz."
Jaki zmysł wyczulony zmysł wzroku!
"Wole bardziej ambitne kino:)"
No, "Opowieści z Narnii" to bardzo ambitne kino...
Co mnie interesuje jedna część WP? Każdy liczy to jako całość. Akurat w telewizji nawet pokazywali najbardziej zarabiający film wszech czasów.
"Cariba wybiera ciekawe i barwne role, a Winslet wszystko jak leci."
Ha ha, dobre:P Rola rozpuszczonej syrenki jest barwna?
Widzisz, Rikki, jest hmm. nazwijmy to wyzwolona? (ALE NIE W TYM ZNACZENIU, ZBOCZEŃCU!), Car taka nie jest, musiała wczuć się dobrze w rolę, moim zdaniem się to jej udało baaardzo, tak jak reszcie załogi H2O.
No i nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi.
To tak samo mogą zrobić kilkadziesiąt sezonów jakiegoś beznadziejnego filmu i zarobi on więcej niż WP, bo będzie się to ciągnęło i jak się razem podliczy dochody to wyjdzie więcej.
Jak dalej nie wiesz, o co mi chodzi to trudno. Nie zamierzam już tego ciągnąć.
-------------------------------------------------------------------------
A skąd Ty wiesz jaka jest Cariba?
A znasz aktora, który nie musi się "wczuwać" w role?
Tym zdaniem, ze :"Cariba wybiera ciekawe i barwne role, a Winslet wszystko jak leci." pobiłaś wszystkich.
Mówisz tak, jakby ona miała w czym wybierać.
Skąd wiesz, że nie ma? Zaznaczyłem gdzieś, że nie wiem jaka jest, więc ostrożnie mówię swoje zdanie o niej.
P.S.Nie jestem kobietą.
"Widzisz, Rikki, jest hmm. nazwijmy to wyzwolona? (ALE NIE W TYM ZNACZENIU, ZBOCZEŃCU!), Car taka nie jest, musiała wczuć się dobrze w rolę, moim zdaniem się to jej udało baaardzo, tak jak reszcie załogi H2O."
Zboczeńcu? Kochanie, ty wiesz co to znaczy?
Idź pooglądaj tą swoją caribę, ale nie ośmieszaj się na forach...!
Zwracam honor. Myślałam, że jesteś dziewczyną.
A co do reszty. Przecież to oczywiste, że nie ma tylu propozycji, bo wybrałaby na pewno ambitniejsze kino, a nie seriale dla dzieci.
Od razu wina fotografa. Jak ktoś ładny to i na zdjęciach dobrze wyjdzie.
A w ogóle nie wiem po co ta dyskusja. Porównywanie zwykłej aktoreczki do wybitnej aktorki jest śmieszne. Nie ma porównania i tyle.
"em, co to znaczy. I niemów do mnie per "kochanie". I nie sądzę, że ośmieszam się na tym forum."
Spytaj się innych, nikt ci raczej nie powie, iż masz rację...
"A w ogóle nie wiem po co ta dyskusja. Porównywanie zwykłej aktoreczki do wybitnej aktorki jest śmieszne. Nie ma porównania i tyle."
Oczywiście, ja w ogóle nie rozumiem, jak można twierdzić, że jakaś dwudziestolatka, która zagrała w serialach dla dzieci może być ładniejsza, niż wybitna, świetna aktorka!
"Na zdjęciu z tymi dziewczynami wygląda cudnie. Jeżeli chodzi o to, gdy składa tak usta, to jest to zrobione celowo. To na którym wydaje się być czerwona, rzeczywiście-wpadka jej, ale nie tylko, również fotografa. Czemu? Nie pytaj, ale mój brat cioteczny kiedyś mi truł jak robić zdjęcia, aby coś takiego nie wyszło. Porównywanie osiągnięć Winslet i Heine w tej chwili jest bezsensowne, poczekajmy, aż zakończą swoje kariery. Poza tym kilka linków nie działa. A i zapewne kochasz Winslet za Oscara. Wiesz, Oscary zatraciły swój sens daaawno, dawno temu. Oczywiście, zdarzają się sytuacje, kiedy za tymi, którzy otrzymali ten kawałek puszki, stoi murem połowa świata krytyków filmowych, krzyczących: "należy się jej/jemu ta nagroda!), ale sytuacje te ostatnio zdarzają się wybitnie rzadko. Mam wrażenie, że przyznawanie w.w. puszki, to prawie zawsze ślepy traf, przykład? Zielona Mila, film świetny, wzruszający (płakałem w niektórych momentach), a ile dostał Oscarów... żadnego!"
To dziwne, że phoebe, brittany i claire wyszły normalnie, tylko ona nie, prawda?