PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19891
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Nie wiem czego ale dopiero teraz to piszę, ale ten temat mnie dręczy. Dlaczego dziewczyny w tej 3 serii nie używają swoich drugich mocy tj. Rikki ognia, a Cleo kontroli nad wiatrem? (nie wiem czy jakąś inną moc ma Bella). Tylko raz chyba w 2 odc Cleo wkurzona na Lewisa za głupi kawał sypnęła mu w twarz piaskiem za pomocą swojej mocy (kojarzycie nie?). A potem w tym odcinku z uciekającą rybą, kiedy Hektor wydostał się na powierzchnię Cleo nie mogła go do siebie przyciągnąć i powiedziała "Wiatr się wzmaga". A to przecież ona nad nim panuje. W drugiej serii podczas meczu siatkówki potrafiła używać wiatru aby nakierować piłkę gdzie sama chciała to czego nie mogła to samo zrobić z "bańką" i znajdującą się w niej rybą. A może one straciły te moce tylko ja o czymś nie wiem. A czy Bella jakąś inną zdolność dostanie oprócz tego glutownia wody bo to takie mało użyteczne.

__kasHa

a w jakim odcinku dostały one nowe moce?? usiałam go chyba pominąć

kinga45

To chyba było na końcu 1 lub na początku 2 serii. Podczas pełni księżyca. Dziewczyny bardzo dziwnie się wtedy zachowywały i zaatakowały Lewisa. Na następny dzień dostały moce: Rikki mogła wywołać błyskawice i ogień , Cleo kontrolowała wiatr, a Emma panowała również nad śniegiem.
Właśnie poszukałam na wiki, to odc "Sztormowa Pogoda" :))

ocenił(a) serial na 5
__kasHa

"Używają" swoich drugich mocy, tak jak by, w odcinku w którym nowe perfumy Willa sprawiają, że dziewczyny kichają i Bella wszystko wkoło zamienia w galaretę, Rikki wznieca pożar. Ale masz rację, to niedopatrzenie w tym odcinku z rybką ;D ale myślę, że było to po to, aby dodać dramatyzmu całej sytuacji ;D