Hejka :* .
mam pytanie ..
czy wiecie jakie nowe ''super'' moce będzie miała nowa syrenka o imieniu Bella ??
jak wiecie , to piszcie :* .
Bye ; *
Mam mieć wyjątkowe moce i bardzo pomagać dziewczynom.Gdzieś czytałam że ma mieć moc tornada a może to była moc Cheli.
Tak mi się zdaje.
Bo na początku było takie halo że będzie nowa dziewczyna Cheli,i będzie koleżanką Charllot a później się okaże że są sistrami.I że Cheli będzie syreną i będzie chodzić z Zenem.
A teraz się mówi, że Claire rezygnuje i zamiast niej zagra Indiana Evans.
Będzie ona Bellą i zaprzyjaźni się z dziewczynami.Zostanie syreną.I czytałam też że ma się pojawić chłopak Will i będą ze sobą chodzić.
Sami czasami nie wiedzą co jest prawdą a co nie.I wypisują głupoty na tych blogach. Mi się wydaje że będą obydwie.
z jakiegoś bloga:
Na Jetix ukazały się już wszystkie odcinki H2O i teraz tylko powtarzają. Plotki głoszą, że już niedługo będzie 3 seria H2O. Claire Holt podobno będzie w niej grała tylko kilka odcinków i dołączy do serialu nowa dziewczyna Bella (Indiana Evans). Więc prawdopodobnie wieści o tym, że będzie grała Cheli to tylko plotki. A o to zdjęcia Belli:
http://i34.tinypic.com/b8jv9u.jpg
z innego bloga
UWAGA !
Na blog nie raz pisałam o Cheli ( Syrence która miała pojawić się w treciej serii ! )
Tym czasem okzuje się że nie będzie jej w H2O ! A zaś na Wikipedii napisali o 3 sesonie H2O w któym nie zobaczymy już Clarie Holt ( zrezygnowała ) ale za to zobaczymy nową syrenkę Belle ( Indiana Evans ) czyli zamiast Cheli bezie Bella !
Podobno jest 3 część h2o.Będzie w niej przyjaciółka Charlotte o
imieniu Cheli.Zein zerwie z Rikki dla niej.Charlotte pokaże jej
księżycowe jeziorko i Cheli
stnie się syreną.Cheli jest podobna do Charlott.
Samo to że Charlott jest z Lewisem a Cheli będzie z Zeinem.
Oto jej fotka
http://th.interia.pl/30,b9af99dbe2688431/jhgjg.JPG
co ma tornado to wody? tak poza tym, to chyba cleo powinna mieć jeśli już moc tornada, skoro ma wiatru...! w ogóle to się kupy nie trzyma według mnie.
coś tak namącili ludziom w głowach i masz sam dochodzić co do czego...już lepiej by było gdyby tej trzeciej serii nie robili!
Szkoda, że nie będzie Emmy. Według mnie 3 sezon będzie najgorszy. Nie lubię jak starzy aktorzy odhcodza i dodają nowych na ich miejsce :<
donka9413 nie wiem z skąd wzięłaś te informacje, ale powiem Ci tylko tyle, ze jesteś w błędzie
chyba nikt z nas nie wie jaka moc będzie miała bella, ale gdzieś słyszałem ze księżycowe jeziorko będzie 'szkodliwe' dla syrenek, i bella będzie miała taka moc, ze jeziorko nie będzie dla nich szkodliwe
Hej czy wiecie jakie moce bedzie miała Belle jak tak to prosze napiszcie na Belleh2o@interia.pl Ja czytałam ze ona jest syrenka od 8 roku zycia i że chce pomagać dziewczyna
Bu$$
Będzie Bella będzie ona miała moc zamieniania wody w żel , będzie ona przyjaźniła się z dziewczynami.
Chyba będzie też Cheli która będzie miała moc tornada , będzie ona siostrom Charllot .
Charllot wepchnie Cheli do jeziorka i Cheli zostanie syreną.
PS 3 sezon od 5 kwietnia.