PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19891
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Gazeta H2O

ocenił(a) serial na 10

Nareszcie w Polsce pojawiła się gazeta o syrenach i ich chłopakach. W sprzedarzy od 28 lutego. Mam nadzieję, że będzie coś tam więcej o 3 serii - szczególnie o premierze.

igi32ManU

fajnie, że coś dali:)
ale niestety, to dwumiesięcznik:/

ocenił(a) serial na 1
igi32ManU

o jaaa.. czego to nie wymysla.;pp

byl HSM Hanna Montana<nie wiem czy dobrze napisalam> a teraz H20.... a ja dalej czekam na gazetke Rebelde i nic.;ppp

ale spoko.;]]

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

łeeee, szkoda, że to dwumiesięcznik;/;/ Mam nadzieję, że nie będzie on kosztował, jak niektóre gazety ok. 10zł... Ale i tak będzie to kupować moja siora:D:D

igi32ManU

zgadzam się, czego to nie wymyślą... ale cóż, dużo dziewczynek czekało na gazetkę h2o... na czymś muszą przecież zarabiać. a, że serial się spodobał, to robią takie "gadżety":P

ocenił(a) serial na 1
igi32ManU

no taaa...

niedlugo moze lalki wymysla..;pp ;/

Ewka___

amerykańce już wymyślili:P

ocenił(a) serial na 1
igi32ManU

o jaa...

dali by cos porzadnego, a nie takie zabawki...

no taaa.. a potem te dzieci beda coraz glupsze bo niby jak maja sie czegos nauczyc.? udawajs syreny?

ocenił(a) serial na 1
igi32ManU

nie wiem, czy zrozumial ktos o co mi chodzi, bo zabrzmialo to dosc dziwacznie, ale no coz..;pp

igi32ManU

Mi osobiście gazetka się spodobała :),
a na końcu gazetki było,co byśmy chcieli,żeby dali w następnych numerach jako prezent i był nawet medalion z h2o extra by było jakby go dali ;p

cleogirl89

znając życie, nie dotknęła byś jeszcze tego "medalionu", bo by się rozleciał... to taka lipa, jak wszystko z gazet...:/

Phoebe123

co do tych lalek to racja. chociaż, co się dziwić, wszyscy wiemy, jaki poziom mają amerykanie...:/