PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19891
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

Kiedyś, oglądałam ten serial maiłam 13-14 lat, a to było popularne. Dopatrzyłam w tym czasie pewne nieścisłości , na które przymrużyłam oko np.
Wtedy, gdy Emma się pofarbowała niby wróciła do normalnych włosów bo jak miała czerwone była syreną wróciła do normy włosy też. Więc w jaki sposób są czyste po kąpieli?
2: Od czasu gdy były syrenami, były momenty gdy zachowywały się dziwnie, działy się różne rzeczy świadkami były różne osoby, inni to zauważyli i poznali ich sekret, a ich rodzina nic

ocenił(a) serial na 8
MJChannelPL

Mnie zawsze bardziej zastanawiało, jak one się w ogóle myły, skoro po dziesięciu sekundach stawały się syrenkami.

ocenił(a) serial na 8
AnOl

mnie ciekawilo jak wykonuje zwykla toalete no mycie twarzy lub mycie rak xd

ocenił(a) serial na 10
Koszmarxd

A jak Emma wyruszyła podróżować z rodziną skoro ma ogon? ;)

ocenił(a) serial na 8
spyro0

no wlasnie xd

ocenił(a) serial na 7
Koszmarxd

a moze spryskala sie tym srodkiem co co Lewis wymyslil????? Tylko udoskonalonym Xd hehehe

użytkownik usunięty
Adasko94

Mnie kiedyś zaciekawiła pewna scena, gdy chyba Cleo zaczęła płakać. Skoro po kontakcie z wodą zamieniały się w syreny, czemu podczas płaczu nic im nie było :o

ocenił(a) serial na 8

ej dokładnie kiedyś też na tej scenie, myslałam dlaczego sie nie zmienia wkońcu łzy to woda ;)

MJChannelPL

Ojj, ja też dużo zauważyłam. Podobno miały się zamieniać w syreny po 10 sekundach, a bywało i ponad minuta, a nadal nic. Najczęściej były to szybkie rozmowy z kimś, np. Jak Zane miał się dowiedzieć o tym, że Rikki jest syreną.

Albo dziwiło mnie to, czemu nie zamieniały się wtedy kiedy się spociły? Albo jak załatwiały swoje potrzeby fizjologiczne? ;) Chyba, że uznajemy, że miały się zamieniać tylko pod wpływem H2O, czyli wody, więc inne substancje nie wchodziły w grę.

Kolejny fakt, jak poszły pływać, co się działo z ich rzeczami? W "Zmierzchu" na przykład jest wyjaśnione, że jak wilkołak się zamienia, to zdejmuje wszystkie ubrania, a spodenki wiąże w koło nogi. Natomiast jak się nie rozbierze, to rzeczy pękają na nim, co można zauważyć w niektórych scenach. Wracając do rzeczy syren, pozostaje to niewyjaśnione.

To tylko kilka przykładów. Moja ogólna ocena serialu, jest pozytywna. Mogę spokojnie porównać, że syreny wcale nie są mniej dojrzałe od wilkołaków, wampirów czy czarodziei. Fantastyka i tu, i tu. Myślę, że gdyby nagrali kolejne serie, mogłabym je spokojnie oglądać, pomimo że mam prawie 16 lat. :)

ocenił(a) serial na 8
MJChannelPL

A mnie zastanawialo to, jak im sie chcialo srac jak mialy ogon, to jak sie wyproznialy ?