Nowy sezon będzie w 2016 r. Osobiście nie wiem po co to ciągnąć, skoro powróci zapewne tylko
Rikki i znowu będą jakieś nowe dwie syreny. Zamiast tego mogli stworzyć nowy spin-off.
W 2015 r. będzie też nowa kreskówka na podstawie 1 serii H2O.
Będzie 11 serii H2O, kręcone będą do 2022r. Historia rozpoczynająca ma być crossoverem z Syrenami z Mako. w 2033 ma też umrzeć odtwórczyni jednej z głównych ról, ponoć będzie duży pogrzeb.
Denerwuje mnie ta użytkowniczka, powstaje jakiś denny serial h2o przygody syren czy coś takiego, nie mający zbyt wiele wspólnego z prawdziwym h2o a ta wypisuje jakoby miał być nowy sezon -.-'
4 sezonu nie będzie, ale jeśli ktoś cierpi na niedosyt opowieści o H20 zapraszam do przeczytania mojej historii:
http://serce-to-muszla-o-pojemnosci-oceanu.blogspot.com/
Szkoda że przez tyle miesięcy nie zauważyłam tej odpowiedzi, tak samo że ty najwyraźniej nie umiesz czytać. Bo w pierwszym poście napisałam wyraźnie o powstawaniu nowej kreskówki na bazie H2O, więc nie pomyliłam projektów. Mój temat dotyczył artykułu który informował o produkcji 4 sezonu z aktorką która grała Rikki. Od tamtego czasu wyjaśniło się już, że przekreślono słowa twórcy serialu i Rikki wraca, ale nie w 4 sezonie, tylko gościnnie w spin-offie Mako Mermaids.
Może by tak więcej dowiedzieć się o temacie, np. zwyczajnie zapytać, zamiast bezpodstawnie oskarżać o wymyślanie? Bo mnie denerwują z kolei takie właśnie denne komentarze, twoje niestety z reguły mają zawsze podobny poziom.
Niestety okazało się że strona z której wzięłam informacje przekręciła słowa Jonathana Shiffa i w 2016 roku Rikki powraca nie do 4 serii H2O, ale gościnnie do spin-offu Mako Mermaids :(