Danerys Targaryen nie żyje, Tyrion został błaznem i niewolnikiem w Myreen a Stannis utknął pod Winterfell, młody Targaryen ze złota kompanią wylądował na Westeros ( dostanie poparcie Dorne czy nie ?) a tyrellowie rządzą na żelaznym tronie, a Cersei gnije w więzieniu.
Kiepski z Ciebie troll... SPOILER Dany żyje, Tyrion jest najemnikiem, a nie niewolnikiem. Cersei nie jest w więzieniu, lecz w warowni Maegora...
hey kurcze przeczytałem wszyskie książki i nie mogę się doczekać na wichry zimy (tak będą się nazywac następne tomy???) wie moze ktoś na kiedy są planowane ??
Ja też nie mogę się doczekać :). Kiedyś(ok. mies. temu) czytałem, że premiera planowana jest na kwiecień 2013, a przekład na j. polski w październiku, ale pewnie Dżordż będzie się ociągał(ma chyba zamiar napisać 1800 stron, a końca podobno nie widać) i nie zdąży wydać przed końcem 2013...
Ewidentnie musicie t r o c h e poczekać.
Ben, jak nie spoilerujesz mi nagminnie przez płot, to robisz to na Skype, jak na chwilę u mnie robi się cisza, to atakujesz fora Gry o tron <3.
Ty okrutny Bękarcie, niedługo do Ciebie przyjdę postrzelać z łuku :*.
Bękarcie? Nic mi o tym nie wiadomo, chociaż ostatnio Nikola zaczęła nazywać się Aryą, a mnie nazywa Jon Snow, więc mogę się z tym zgodzić... Niedługo, czyli o 15?
Jak zapewne wiele osób również nie mogę się doczekać kolejnej części. Na pociesznie dodam ,że w którymś z wywiadów Martin powiedział ,że Winds of Winter będzie najlepszą częścią.