Witam, mam pytanie, czy ta postać ma szansę pojawić się w kolejnych sezonach (jakie są jej dalsze losy), bo trzeba przyznać, że chociaż epizodyczna, to jednak wtrąciła do gry swoje trzy grosze.
Ta postać powinna się pojawić, lecz prawdopodobnie zobaczymy już innego Illyna Payne'a, bo aktor, który go grał choruje na raka.
Szkoda, bo bardzo pasuje do tej roli, a jakie są dalsze losy Payne;a, zabije go Arya?
Nie, przez jakiś czas nie będzie nikim ważnym w królewskiej przystani, a później wyruszy z Jaimem na oblężenie Riverrun (przynajmniej tak to pamiętam, ponieważ ucztę dla wron czytałam już bardzo dawno), będziemy mieli okazję zobaczyć jak próbuje się śmiać (bez języka jest to trudne :D ), głównie z Jaime'a, jak ten będzie mu opowiadał historie z życia wzięte o Cersei i będzie przegrywać w walce na miecze z Ilynem. Uważam, że to może być interesujące :D
Tak, tak. Jego rola sprowadza się do sparingpartnera Jaime'a Lannistera, który uczy się walczyć lewą ręką. Szkoda Wilko Johnsona. Czytałem gdzieś że aktor zrezygnował nawet z chemioterapii.
Ten aktor rewelacyjnie pasuje do roli królewskiego kata i nie wyobrażam sobie nikogo innego, zwłaszcza że ma być towarzyszem mieczy Jaime'ego.
Martin na swoim blogu tak napisał. Dużo się o jego roli w GoT nie mówi, ale jako postać epizodyczna jest rewelacyjny.