hej!
szukałam, czy jest podobny temat na forum i nie znalazłam. wybaczcie, jeśli się mylę.
w każdym razie chciałabym zapytać o sytuację z bodajże trzeciego sezonu, gdy Tyrion w podzięce za uratowanie życia załatwia Podrickowi wizytę w burdelu. jednak gdy ten wraca, mówi, że prostytutki nie chciały pieniędzy.
może mi ktoś wyjaśnić, co on im konkretnie zrobił? XD bo nie zauważyłam w serialu, aby to wyjaśniono, ale może w książkach wiadomo, o co cho.
Po prostu Podrick okazał sie kochankiem nad kochanków. Co tam Oberyn czy mineta Jona Snow. Podrick jest bogiem seksu, od którego prostytutki nie chą kasy ;-)
W opinii Brienne to nawet 10 ale sama przyznaję, że nie umie ocenić jego wieku, :P
Przecież, że Tyrion... Chciałem napisać to tak, że oczywistą oczywistością byłoby to, że mam rację, ale nie wyszło. :P
“I know all about Lord Petyr. He’s almost as untrustworthy as you. Shagga, cut off his manhood and feed it to the goats.”
Shagga hefted the huge double-bladed axe. “There are no goats, Halfman.”
Po prostu pierwszy raz ktoś potraktował je jak ludzi, a nie przedmioty, do tego Pod okazał się naturalnie uzdolniony w te klocki i dziwki przeżyły szok i z tego szoku chyba mu zafundowały tę wizytę.