Myślicie że jak Oberyn załatwi tego rzeźnika? Ja uważam że to będzie szybka akcja ninja style a może jakoś inaczej sobie poradzi co sądzicie ?
Nie zdradzając za wiele, mogę napisać, że będzie bardzo efektownie i emocjonująco. Na pewno nie jedna szybka akcja. Na trailerach masz próbki tej walki.
Mogę cie zapewnić że powinno być emocjonująco i widowiskowo, jeżeli po książkowemu w miarę jest.
hłe hłe z chęcią bym się pobawiła w trolla bo wiem co się będzie działo ale :P odpuszczę po co komuś psuć niespodziewankę XD
ja myślę że Oberyn zginie w tej walce mimo wszystko ale Góra też zginie ale to tylko moje domysły nie jestem pewien jak to bedzie jakby co
hahahahaha :D dobrze napisałeś i widzę, że pozyskałeś nowego fana :D temat poza tym mistrzowski i pozdrawiam autora, który coś tam poniżej się burzy, że ludzie go nie zrozumieli :D
Czemu? Koleś założył głupi temat, a większość wypowiadających się pewnie zaliczyła sagę. Nic dziwnego, że lecą spoilery. Szczerze mówiąc to nie wyobrażam sobie jak można komfortowo oglądać ten serial nie znając wydarzeń z książki. GoT jest na tyle mainstreamowy, że spoilery są wszędzie. :)
Głupi to jesteś ty i to bardzo !!! pytanie dotyczyło stylu walki Oberyna a nie czy wygra czy przegra naucz się czytać ze zrozumieniem.