PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 405 tys. ocen
8,7 10 1 405420
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Myślicie że jak Oberyn załatwi tego rzeźnika? Ja uważam że to będzie szybka akcja ninja style a może jakoś inaczej sobie poradzi co sądzicie ?

ocenił(a) serial na 9
SidLeniwiec

Panie, uciekaj bo zaraz ktoś Ci ze złośliwości zaspoileruje.

PieczykM

wiem dużo jest tu złośliwców nie ma z kim pogadać

ocenił(a) serial na 9
SidLeniwiec

Nie zdradzając za wiele, mogę napisać, że będzie bardzo efektownie i emocjonująco. Na pewno nie jedna szybka akcja. Na trailerach masz próbki tej walki.

PieczykM

dzięki

ocenił(a) serial na 8
SidLeniwiec

Mogę cie zapewnić że powinno być emocjonująco i widowiskowo, jeżeli po książkowemu w miarę jest.

ocenił(a) serial na 10
molkuski

hłe hłe z chęcią bym się pobawiła w trolla bo wiem co się będzie działo ale :P odpuszczę po co komuś psuć niespodziewankę XD

ocenił(a) serial na 10
SidLeniwiec

ja myślę że Oberyn zginie w tej walce mimo wszystko ale Góra też zginie ale to tylko moje domysły nie jestem pewien jak to bedzie jakby co

ocenił(a) serial na 10
Czosnek_Forever

Ale ty jesteś złośliwy.Najlepiej się nie odzywaj wcale.

ocenił(a) serial na 8
Czosnek_Forever

hahahahaha :D dobrze napisałeś i widzę, że pozyskałeś nowego fana :D temat poza tym mistrzowski i pozdrawiam autora, który coś tam poniżej się burzy, że ludzie go nie zrozumieli :D

SidLeniwiec

Góra zatłucze Oberyna, podobnie jak tych żebraków z ostatniego epizodu.

ocenił(a) serial na 8
kamil_aleksander

ja pierdziu....
dla takich jak ty to tylko ban!

ocenił(a) serial na 6
molkuski

Czemu? Koleś założył głupi temat, a większość wypowiadających się pewnie zaliczyła sagę. Nic dziwnego, że lecą spoilery. Szczerze mówiąc to nie wyobrażam sobie jak można komfortowo oglądać ten serial nie znając wydarzeń z książki. GoT jest na tyle mainstreamowy, że spoilery są wszędzie. :)

ocenił(a) serial na 8
G00N3R

Głupia odpowiedź do głupiego pytania... tyle.

gawlacki

Głupi to jesteś ty i to bardzo !!! pytanie dotyczyło stylu walki Oberyna a nie czy wygra czy przegra naucz się czytać ze zrozumieniem.

ocenił(a) serial na 9
SidLeniwiec

co nie zmienia faktu, ze "kamil" i tak źle odpowiedział :d

ocenił(a) serial na 10
SidLeniwiec

w książce walka była emocjonująca i był to jeden z najlepszych momentów Nawałnicy mieczy. Mam nadzieję, że w serialu nie zepsują tego pojedynku.