PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 405 tys. ocen
8,7 10 1 405420
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

oczywiście chodzi mi tylko o broń do pobicia kogoś
Ja zawsze jarałem sie morgensternem i halabardą ale pewnie bym nawet tego nie uniósł
jakiś bękarci miecz też spoko

ocenił(a) serial na 9

Dzbanami z dzikim ogniem. Żaden gnojek by mi nie podskoczył, chyba że łucznik.

ocenił(a) serial na 9
killer83_2

Jeszcze lepszym pomysłem jest smok. Tylko taki rozmiarów Baleriona, a nie tych maleństw Daenerys.

Smoki w porównaniu do dzikiego ognia dysponują podobną siłą uderzeniową, ale nie trzeba ich nosić, bo latają i nie są jednorazowego użytku. Do tego oczywiście mogą gryźć, drapać i miażdżyć.

Jedyną lepszą od smoka bronią są moim zdaniem dwa smoki, ale aż taki zachłanny to nie będę. :)

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
SarkazM

Egon Targerjen miał trzy smoki.

ocenił(a) serial na 9
KarmazynowyKokos

I podbił dzięki nim kontynent znacznie większy od Europy.

Nie planuję zostać SarkazMem Zdobywcą, jeden mi wystarczy. :)

ocenił(a) serial na 8

Używałbym buławy. Pozdrawiam serdecznie.

magicna trąbka z koziej dupy

rąk, mógłbym rozwalać czaszki in LIKE THIS <sahdyaafagdsfgda>

Westinghouse M-27 Phased Plasma Pulse Rifle. Bym wyzwał Górę i go usmażył.

ocenił(a) serial na 9

Najchętniej posługiwałbym się jakimś wielkim dwuręcznym mieczem jak Góra, ale jestem bardzo niski i nie mam za wiele siły więc nawet bym nie podniósł takiego miecza.

ocenił(a) serial na 10

W Westeros lepiej nie robić sobie wrogów ahaha i nie walczyć otwarcie, może nie mam honoru ale wybrałabym truciznę, bezpieczna i nikt cie nie podejrzewa jeśli dobrze się to zorganizuje.

z braku umiejętności łuczniczych - kusza. Najlepiej kiedy wróg jest zajęty, np siedzeniem na kibelku ;) drugi typ to widły - broń zdolna do pokonania nawet najlepszych wiedźminów, a co dopiero jakąś westeroską hołotę xD

użytkownik usunięty
Nirandon

Trójząb!Bardziej zacna nazwa wideł