Proszę o uzupełnienie w obsadzie. Okazało się jak się kobita nazywa.
Fajny Polski akcent. Szkoda tylko, że zrobili z niej lesbijkę w tak denny sposób. Nie nazywajcie mnie pls homofobem, bo nie chodzi mi o to, że mam coś do osób homo, tylko po prostu sposób w jaki wprowadzili ten wątek tutaj. Babka do niej mierzy a po chwili się całują, no je*ać logikę po całości XD
hmmm, zawsze wyczuwałem w niej akcent bycia homo, a w najnowszym odcinku moim zdaniem zaiskrzyło od początku, więc zero zaskoczenia, ale sposób w jaki walnęli sceną w końcówce pasował bardziej do nastolatkowych "The 100", tylko że tak... było mało czasu twórcy postanowili to zaakcentować, sprawa jest otwarta na przyszłość, publice raczej się spodoba, postać Izabeli spoko, podobała mi się, z resztą ta doktorka od promieniowania też fajna
natomiast wolałbym żeby nie taszczyli za sobą "dzieci lasu", mam nadzieję że przynajmniej większość z nich zginie
Ja mam nadzieję, ze wątek jej homoseksualizmu nie będzie jakoś bardzo tutaj rozwijany... chodzi mi głównie o to, że to jednak serial o zombiakach i walce z innymi ludźmi XD Takie wątki przepełnione patosem jestem w stanie znieść w takich serialach dla nastolatków jak to "the 100" ale nie w TWD. No chyba, że wymyślą coś na tyle ciekawego jak wątek Dwight - Sherry albo John i June.
nie bój się nie przesadzą z tego co sprawdziłem to chyba pojawi się ta Iza jeszcze w 1 odc. (ostatnim?) tego sezonu, więc jeśli już to zasili grupę dopiero od następnego albo po prostu zginie ;-)
Wątku Tary, w TWD jakoś okropnie nie wałkowali, na pewno skupią się na wydarzeniach, chociaż ja tam lubię jak rozwijają postacie bardziej niż tylko "teraźniejsze" nawalanie wroga/zombie