PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1103
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Dziewczyna chce się zabić , bo uslyszala jakieś ploty o chlopaku z którym zamienila kilka zdań i ledwie go zna , a ten jej placz żalosny . Jakie ona świadectwo wystawia wszystkim dziewczynom ,chlopak daje krowę i cielaka i od razu można się dla niego zabić

DONEK_filmweb

No bez przesady , zakochała się w nim po 2 dniach znajomosci i rozpacza wielce ze on jej nie kocha ;/ masakra . Zresztą powinno byc tak ,ze on sie o nia stara ciagle o niej mysli itp. a nie ona pierwsza rzuca mu sie na szyje i wyznaje miłosć.nie podoba mi sie to .

ocenił(a) serial na 5
julkadwa

gdzie ona ma rozum

julkadwa

Ale skąd ona ma wiedzieć jak kobieta powinna uwodzić faceta i,że to facet powinien się o nią starać?! Weźcie trochę pomyślcie -.- Mieszka w buszu z dziadkiem, skąd ma to wiedzieć?! W tym cały sek,że ona jest dzika....

ocenił(a) serial na 5
LoveWordplay

gdzie się taka uchowala

DONEK_filmweb

Po 1 to jest tylko telenowela a po 2 dziewczyna jest naiwna,więc nie wie,że ten się tylko bawi i mści na bratu i szwagierce.Maricruz nigdy wcześniej nie była zakochana i dlatego zagubiła się,nigdy nie czuła ciepła i miłości.

DONEK_filmweb

W chatce w lesie.

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

A gdzie MEKSYKAŃSKI MOPS

DONEK_filmweb

Wszystkim nie pomoże, a takich biednych dzieci jak MC jest mnóstwo.

DONEK_filmweb

Może zakochała się? Jedyny chłopak, który ją dobrze potraktował, więc dziewczyna rozpacza. Wg mnie tu nie chodzi o to, że on jej coś podarował, tylko, że się o nią troszczy, a jak kogoś poślubi to już go nigdy więcej nie zobaczy, a ona za nim tęskni.

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

takie rzeczy nie w XXI wieku!!!

DONEK_filmweb

Dlaczego nie?

DONEK_filmweb

DLA NIEJ NIE MA XXI WIEKU. Dla niej czas zatrzymał się na etapie chaty w buszu i kapania sie w rzece! Więc moim zdaniem jej zachowanie jest jak najbardziej normalne. Idiotyczne byłoby,gdyby obecnie jakaś dziewczyna,wychowywana w normalnych warunkach tak się zachowywała,a pewnie i to się zdarza :]

ocenił(a) serial na 5
LoveWordplay

przymus szkolny jej nie obowiązywal?

DONEK_filmweb

Raczej jej nie obowiązywał.

jagodajulia

Dokładnie tak....

ocenił(a) serial na 5
DONEK_filmweb

ta stara slużąca nieżle podrywa dziadka

ocenił(a) serial na 10
DONEK_filmweb

hahaha no to mi se podoba z tym dziadkiem :D:D:D:D

ocenił(a) serial na 5
Zbuntowany_RBD

w ostatnim odcinku pial z zachwytu jak miala mu placki przynieść . stary ale jary

DONEK_filmweb

dla mnie kolejnym absurdem jest postać Octavio, jego zachowanie odpycha na maxa i widzę w nim jakąś wredotę, okropny prot brrrrrrrrrrrrrrrrrr

ocenił(a) serial na 5
jasmin35

hipokryta gnojek i tak wyjdzie na swoim w ostatnich odcinkach

jasmin35

no fakt, ale później sie zmieni, jak dla mnie on jest przeboski

jasmin35

mi też on jakoś nie leży, nie jest to kwestia wyglądu, tylko coś w nim jest takiego dziwnego...

ocenił(a) serial na 5
DONEK_filmweb

Teksty które mnie dziś rozwalily : stara slużąca "z starej kury rosól też dobry " , Maricruz " kocha mnie nie byle biedak"

ocenił(a) serial na 10
DONEK_filmweb

Czemu ocena zaczęła maleć bo była 8,0 potem 7,9 a teraz jest 7,8? :(

Zbuntowany_RBD

z kazdym odcinkiem ujawinia sie coraz wiecej absurdów i ludzie coraz mniej oceniają, tak jest zawsze z serialami;)

DONEK_filmweb

Bo Maricruz to okropna naiwniaczka.
Widać to było już w pierwszym odcinku - ktoś jej mówił, żeby mu nie ufała, a ona "przecież pan Octavio jest dobry".
Obronił ją i był miły, wdzięczność uzasadniona, ale ona od razu ufa mu bezgranicznie i myśli, że Octavio jest aniołem ze skrzydełkami.
Jest tak naiwna, że uwierzyłaby nawet, gdyby Octavio jej powiedział, że jest Marsjaninem, który przybrał postać człowieka.

"takie rzeczy nie w XXI wieku!!!" - warunki życia Maricruz, jej przybranej siostry i dziadka nie przypominają XXI wieku ;)

"ta stara służąca nieźle podrywa dziadka" - haha też mi się to podoba.
Chyba szykuje się romans seniorów ;)

Vanessa100

najgorsze jest ,ze pomiedzy protami nie ma chemi i będzie się to gorzej oglądało niz inne telki gdzie miedzy bohaterami iskrzyło i było to widac gołm okiem .

julkadwa

A wg mnie między bohaterami będzie widać chemię.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Też mi się tak wydawało ze scenek podglądanych na youtube, ale cieszę się, że potwierdzasz:)

DONEK_filmweb

Absurd z serii tych żenujących, sądzę, że tutaj takich będzie więcej, więc podziękowałam już za ten serial. Będę go oglądać pewnie raz na 10, 20 odcinków, codziennie mi się nie chce. To co mnie odpycha to oczywiście prot i ten stary oblech, zainspirowany chyba dość nieudolnie z ,,Nieposkromionej miłości" z Leoncia. Plusem jak na razie są tylko ładne widoczki, ale to mało żeby mi się chciało to śledzić. ,,Burzę" oglądałam bo zainteresowała mnie w sumie od pierwszych odcinków, ciągle się coś działo i przez ten czas zdążyłam polubić bohaterów, tutaj tego kompletnie nie ma. W ,,Burzy" było mnóstwo absurdów, często się śmiałam na głos, ale tutaj absurdy wzbudzają we mnie tylko niesmak i niedowierzanie - serio laska chce skakać ze skarpy po usłyszeniu plotki o gościu którego zna 2 dni?

marta150391

no racja w ,,Burzy" było tak jakos bardziej wspolczesnie ,realniej a tu rzeczywiscie zenadą było to ze Maricruz chciala rzucac sie do wody bo ,,Pan Octavio jej nie kocha" tak czy inaczej narazie będe ogladac zobacze co będzie dzialo sie dalej .

ocenił(a) serial na 8
julkadwa

I tak by w tej wodzie nie utonęła jak się okazało, więc nie wiem czemu ciągle to przeżywacie

Edi13

Raczej by nie utonęła, ale jakby trafiła w płytsze miejsce to mogła uderzyć o dno, i to raczej by się dobrze nie skończyło.

ocenił(a) serial na 8
Didi_5

Przecież wiadomo, że protagonistka nie zginie w 3 odcinku:)

ocenił(a) serial na 5
Edi13

a czemu nie Don Pedro z Prawa pożądania zginąl w pierwszych odcinkach

ocenił(a) serial na 8
DONEK_filmweb

Nie oglądałam, ale pewnie nie był to ten ostateczny protagonista

ocenił(a) serial na 5
DONEK_filmweb

Aktorsko serial broni SOLITA , w każdej scenie w której się pojawia przykuwa uwagę bardziej niż pozostali . Scena nad wodą , gdy próbuje powstrzymać glówną bohaterkę od samobójstwa " oskarowa".

użytkownik usunięty
DONEK_filmweb

Racja śmieszne z tym dopiero co poznała faceta a już chciała popełnić samobujstwo bezsens totalny, ,jak czytała komentarze to nie wiem czy dam radę obejrzeć tą telkę ,trochę będzie denerwująca

ocenił(a) serial na 5
DONEK_filmweb

Maricruz non stop w tej samej sukience (nie wiem czy to można nazwać sukienką) ,nawet do ślubu w niej poszla . Dziewczyna ubrana jest w nią cale dnie może i noce Bóg wie ile lat , a warunki życia dziewczyny trudne czyli wnioskuję że ta biala sukienka co godzinę powinna być prana

DONEK_filmweb

Osoba wychowana w takich warunkach jak ona, bez obycia, bez szkoły,bez pojęcia nawet jak używać sztućców może kierowac się instynktem i nie wiedzieć jak poradzić sobie ze zranionym uczuciem. ;) A,że jest szczera i prostolinijna,co mówi to robi,od razu przeszła do rzeczy realizowania idiotycznego pomysłu. Jej postępowanie potwierdza tylko prawdziwość jej uczucia. Ludzie w rzeczywistości robią wiele bardziej głupich rzeczy,a co dopiero w serialu ;]

ocenił(a) serial na 5
DONEK_filmweb

Octavio ostro beszta żonę przy stole, a pożniej mówi że to nic .Pozniej mówi że ją kocha , a w następnej scenie nie wie czy to milość czy porządanie WIELKI HIPOKRYTA

ocenił(a) serial na 7
DONEK_filmweb

*pożądanie c:
Octavio, z tego co widzę po entradzie, da jeszcze jej popalić. Szczerze jednak nie mogę na to patrzeć jak się zwija przy tym stole i naprawdę nie wie co zrobić, nawet służąca się z niej podśmiewa (co jest dosyć zabawne, bo halo, ona jest służącą), ta się drze, ten się drze. Na jej miejscu też bym się poryczała.

ocenił(a) serial na 5
Tunteeton

ja też jem kurczaka rękoma ,

DONEK_filmweb

Najpierw powinien ją nauczyć, a później wymagać.

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

To akurat prawda. Ale co tam. Wezmę do domu dziecinną, prostą dziewczynę bez manier i będę liczyć na to, że w ciągu nocy wydarzy się cud i stanie się od razu mądrą, dorosłą i wykształconą dziewczyną.

Tunteeton

Octavio nie myśli. Albo sądził, że MC sama się nauczy. Na samym początku powinien porozmawiać z nią na temat ich "przyszłości".

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

Czy którykolwiek z tych wielkich "romeów" telek myśli? XD
Tak bardziej na poważnie: nie byłoby nawet najmniejszych szans, żeby nauczyła się sama, kiedy przez całe życie żyje tak a nie inaczej. Ale jest tak wielkim idiotą, że nawet tego nie zarejestrował. "Przyszłości" z tego co jest chociażby napisane w opisie nie mają jak na razie, bo podobnież za tydzień albo dwa pan Octavio zrobi baju.

Tunteeton

Niektórzy myślą ;) Ale Octavio się do nic nie zalicza :P
Mógł przypuszczać, że Maricruz zacznie naśladować Lucię, albo innych domowników, aby nie wyjść na nieokrzesaną, ale chyba zapomniała, że Maricruz robi to, co dla niej wygodne. Dlatego napisałam "przyszłość", bo chodziło mi o te pierwsze dni po ślubie.

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

Niestety nie. A taka dobra telka się zapowiadała.
Zastawia mnie właśnie kiedy on wyjedzie, bo wtedy dopiero może będzie lepiej. Myślę, że niedługo, bo bardzo mnie irytuje jak na razie jego osoba.

Tunteeton

Wg mnie początek jest fajny ;)
Za jakiś czas.