PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313990}

Dynastia Tudorów

The Tudors
2007 - 2010
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37293
7,5 4 krytyków
Dynastia Tudorów
powrót do forum serialu Dynastia Tudorów

Gdzie oglądać?

ocenił(a) serial na 10

Witam ;) Widzę, że wielu fanów serialu wchodzi na to forum, więc może ktoś mi powie gdzie mogę obejrzeć 2,3 serię Dynastii? Pierwszą oglądałam na tvp1, a później kilka odcinków na polsat cafe i chciałabym kontynuować, ale kompletnie nie wiem gdzie tego szukać, skąd ściągać, bo na pewno zanim telewizja wyemituje 3 sezon to minie trochę czasu ;)

ocenił(a) serial na 9
Patrycja_

Emule lub Torrent. Ewnetualnie poszukać na seriale online.

ocenił(a) serial na 10
JARA

Powiem Ci że od września będzie leciał 2 sezon na polsat cafe :) a na HBO również od września będzie leciał 3 sezon ;) a ja polecam szukać na rapidshare :)

ocenił(a) serial na 10
Patrycja_

ściągniesz bez problemu z www.mininova.org

ocenił(a) serial na 8
treselle21

to znaczy, że na tvp już nie bd puszczać tudorów? liczyłam na 2 serie. ;(

ocenił(a) serial na 10
sandra_niunia93

Z pewnością będą puszczać ale raczej później. Na polsat cafe od września będzie 2 sezon.

ocenił(a) serial na 8
Marita09

nie mam polsat cafe ;( Pisałam do tvp, ale nie odpisali mi jeszcze.

ocenił(a) serial na 10
sandra_niunia93

Pewnie Ci nie odpiszą.... A masz hbo? Czy masz ten najmniejszy pakiet z kanałami?

ocenił(a) serial na 8
Marita09

HBO miałam, ale już nie mam tak to bym oglądała. A ściągać mi sie nie chce - za dużo roboty.

ocenił(a) serial na 10
sandra_niunia93

No to nie jest za ciekawa sprawa. Ze ściąganiem nie jest duo roboty. Musisz tylko poszukać odpowiedni sezon, czy jest lektor itd i zostawiasz kompa włączonego na noc i rano masz. Wypakowujesz ściągnięte piliki i gotowe.

ocenił(a) serial na 8
Marita09

a znasz taki link ^ ^?

<....za krótki....>

ocenił(a) serial na 10
sandra_niunia93

Powiem Ci tak że ja miałam program i ściągałam. Kurczę bo to jest dużo tłumaczenia i mi chłopak zainstalował program a dalej to ja już sama sobie dałam rade. Ale polecam rapidshare. Nie pamiętam dokładnie jak to się robi a nie chce Ci źle powiedzieć.

ocenił(a) serial na 8
Marita09

właśnie zaczęłam szukać, ale jeden odcinek na 3-4 partów, które sie długo ściągają. Chyba poczekam aż TVP puści 2 sezon.

ocenił(a) serial na 10
sandra_niunia93

Widziałam nawet że jeden odcinek ma 10 partów. Ale warto jest się trochę pomęczyć ;)

ocenił(a) serial na 10
Marita09

Ja mam Aresa i elegancko się ściąga;)...tam jest pełno odcinków Tudorków.A z szybkością ściągania to właśnie to jest różnie,zależy jaki masz internet.Trochę cierpliwości;)...ja jakiś czas temu ściągałam 3 sezon i na złość zawiesił mi się program na kilka dni;/całymi dniami myślałam kiedy to się wreszcie ściągnie...ale poczekać warto było;*

ocenił(a) serial na 10
tara_05

Właśnie... Zależy z jaką szybkością się ściąga! Oczywiście, że warto czekać!!! Bo jest na co ;D

ocenił(a) serial na 10
tara_05

A z napisami ściągacie?

ocenił(a) serial na 10
Patrycja_

Nie, ja ściągam z lektorem.

Patrycja_

Polecam śćiągać z torrentów (mininova,bt junkie), od razu można zarzucić wszystkie sezony. Dłużej idzie, ale warto poczekać:)