jak to z nimi jest/będzie?
ogladam serial od kilku tyg. (powtorki 2. sezonu na axn) i zaciekawił mnie ten watek xp.
i jeszcze jedno:
w 4. sezonie cameron, foreman i chase ODCHODZA?
jak to?
przeczytalam gdzies, ze house zainteresuje sie (na swoj, rzecz jasna, sposob) jakas dziewczyna w 4. sezonie.
czas pokaze :)
ja ie jestem na tym etapie..;/
wiem, że House powoli pozbywa się swoich kaczątek..na ich miejsce przychodzą Taub, Kutner, Trzynastka i Amber (Ździra)..podobno w piątej serii (?) wszyscy razem będą pracować ;)
PS. osobiście jestem za Huddy (House/Cuddy);)
Cuddy jest nie zła,ale może Cameron zmieniła by pokręcone życie House'a,jednak teraz z innej beczki czy w Polsce można kupić sezony z serialu???Albo czy można go skądś ściągnąć????
Poza pocałunkiem w 3 serii nie będzie nic pomiędzy House'm a Cameron.
Cameron będzie z Chase'm (it's Tuesday :)) 3 i 4 sezon
Foreman rezygnuje pod koniec 3 sezonu , bo nie chce być taki jak House
Chase zostaje zwolniony przez House'a
Cameron sama rezygnuje wobec powyższych decyzji
wszystko dzieje się w ostatnich odcinkach 3 sezonu
W 4 sezonie Chase będzie pracował na chirurgii , Cameron w izbie przyjęć. Foreman będzie szukał pracy , znajdzie , ale go wyleją. Cuddy zaprononuje mu powrót do Plainsboro Hospital , po długim namyśle zgodzi się i będzie współpracował z House'm i jego nową ekipą.
Połowa 4 sezonu to casting do nowego zespołu House'a.
Nie wiemy co będzie w 5 sezonie,a Laurie i Morrison powiedzieli,że nie mają nic przeciwko kontynuowania tego wątku,ale tak jak już raz pisałem i tak to w rękach scenarzystów
Na stronie Foxa http://www.fox.com/house/ mogę życzyć miłego czytania:),będzie się działo
Tu jest ten pocałunek:
http://pl.youtube.com/watch?v=iC5gdKVQu8w&feature=related
szkoda że pózniej ją zwymyslal i wszystko wrociło do normy :P
Ta,widziałem ten pocałunek,na pewno filmiki na youtube z bohaterami serialu spowodowały,że jednak sądziłem,że coś może być,ale kto wie co będzie w 5 sezonie a może i w 6 ??:)
Pocałunek wynikał z tego , iż wszyscy myśleli , że House ma raka i Cameron w ten sposób miała pobrać próbkę krwi. No ale on zauważył o co jej chodzi :)
Ogólnie to polecam ten odcinek ;)
To prawda,ale nie chciała chyba pobrać krwi był w strzykawce jakiś żółty płyn,a pobranie krwi było trudne,więc może chciała coś mu wstrzyknąć???
tzn że już Cameron, Chase, Foreman i House nie będą razem nigdy pracować?? odeszli z serialu??
ja jestem kolejną zwolenniczką tego pięknego związku, jaki mogliby stworzyć House i Cameron. oglądając 2 sezon zawsze marzyłam o jakimś zbliżeniu między nimi (było parę takich scen kiedy widać było że nie są sobie obojętni), a teraz czekam żeby zobaczyć pocałunek :)) i podaję link do fajnego rysunku - http://www.stars-portraits.com/images/portraits/stars/h/hugh-laurie/hugh-laurie- 2-by-smileysmell.jpg
A więc nie jestem sam,też im kibicuje i mam nadzieję,że House i Cameron będą razem,kto wie,czas pokaże.
Przeglądam na Youtube połączone filmiki dotyczące "romansu" House'a i Cameron i naprawdę dobrze by razem wyglądali,gdyby on nic do niej nie czuł nie zapraszał by jej tyle razy na randki,nie odwzajemnił pocałunku,nie flirtował by z nią i tak można wymieniać do końca życia,ale to się zaczyna robić telenowela...a niech będą razem:)
Ja tez jestem jak najbardziej za zwiazkiem House-Cameron. Razem ładnie wyglądają.
A tak z innej beczki to która seria leci teraz na TVP 2 bo się kapnąć nie mogę...??
Aktualnie leci pierwsza na TVP 2,nie długo powinni kontynuować 2 sezon gdyż skończyli na 15 odcinku zdaje się,2 sezon de facto jest fajny,o reszcie powiedzieć mogę nie wiele bo nie widziałem,pozdrawiam
W pełni się z Tobą zgadzam moim zdaniem Cameron pasuje do House'a ale z drugiej strony jest raczej zbyt delikatna.Nie wiem dlaczego w 1 sezonie Hause powiedział że jej nie lubi musiał zranić dziewczyne.A to i tak przecież nie prawda bo w końcu musiał coś do niej czuć nawet przychodząc do niej na 2 razy aby wróciła do pracy w szpitalu.Pozdrawiam!!
Oj chyba juz za daleko to zabrneło zeby Hameron w 5 sezonie sie pojawił.
Cameron nie zostawi Chase dla Housa to juz nie realne. Wszystko wskazuje na to ze bedziemy mieli Huddy w 5 sezonie
Nie widziałem 4 sezonu,a co będzie w 5 dowiemy się we wrześniu,ale kto wie,być może masz rację:/
Ja wolę parę Cuddy i House niż Cameron i House ;)
Cameron pasuje mi do Chase od początku ;)
Myślę,że to kwestia punktu widzenia moja droga,już prędzej House pasował do Stacy,ale być może scenarzyści właśnie Cuddy mają w planach,zobaczymy tak sądzę
mi tez Cam bardziej pasuje do Chase'a. :> Cam probowalaby zmienic Hause'a, a Cuddy nie. :> Takie jest moje zdanie. ;]
Ciekawa teoria,ale według mnie to właśnie na razie Cuddy za wszelką cenę próbuje zmienić House'a przynajmniej w sezonach które widziałem,ale jak ja lubię to powtarzać,może scenarzyści poprą między innymi Twoją teorię
Cuddy zdecydowanie bardziej pasuje do Gregory'ego! :) Przynajmniej potrafi mu odpłacić sarkastycznym tekstem. Cameron jest zbyt delikatna i źle by wyszła dziewczyna na tym związku. Zresztą Ci, którzy oglądali cały 4 sezon z USA wiedzą kto był w wizjach House'a w autobusie :D I przyznam...WCALE MU SIĘ NIE DZIWIĘ!!! :P POZDRAWIAM WSZYSTKICH!
ja nie ogladalam 4 sezonu. :\ ale wiem jakie wizje ma Greg w autobusie. ;] Cam jest zbyt delikatna jak dla House'a. z tym sie w pelni zgodze. ;)
Pewnie i macie racje,mnie to w sumie rybka,wolę Cameron,ale czy to ważne??Byle by się serial kręcił:D
mi się też wydaje że -House bardziej do Cuddy pasuje:)szkoda by było Cameron...
Mi też było by szkoda w pewnym sensie Cameron,ale on pasuje do Cuddy jak świni lejce,nie którzy mówią że Jen gra taką mdłą postać,ale Cuddy mi działa na nerwy 100 tys. razy bardziej,może znów będzie ze Stacy
Ja jestem zdecydowanie za Huddy , ale jesli House by się z nią zwiazal oznaczałoby to szczęśliwy koniec serialu...więc niech pozostanie tak jak jest - ubliżają sobie , żartują z siebie - ale tak naprawdę za soba szaleją tylko nie mają odwagi się do tego przyznać ;)
Cameron w 3 sezonie w kółko bzyka się z Chasem - w jedym odcinku robią to w domu pacjenta. W 4 sezonie wydaje się , że to jest coś poważniejszego ;)Więc narazie nie liczcie na Hamerona.
Ale nie widzieliśmy 5 sezonu,więc kto wie:>,a tak btw jestem ciekaw czy Chase i Cameron długo będą jeszcze razem
http://www.starpulse.com/Television/House/gallery/HOUSETVPS029/
wie ktoś może z którego to odcinka? :)
To było w 2 sezonie w odcinku 10 zdaje się,gdy House i Stacy byli w Baltimore,pozdrawiam
moim zdaniem house powinien byc w 100% z cuddy bo najbardziej do siebie pasują (głównie pod względem charakterów)
Najgorsze i tak jest to,że o tym kto z kim będzie zadecydują scenarzyści,o ewentualnie aktorzy jeśli będą mieli konkretne życzenie jak właśnie aktorka grająca Cuddy,która trąbi wszem i wobec,że chce by House trafił wreszcie do łóżka z Cuddy,ale zobaczymy co będzie w kolejnych sezonach i odcinkach,pozdrawiam
"Cameron w 3 sezonie w kółko bzyka się z Chasem".... no prosze kto by sie spodziewał, a tak niewinnie wygladała ;ppp
zaproponowała mu seks przyjacielski ;pp i Chase się zakochał, ona powiedziała, że go nie chce, tak więc Robert w każdy wtorek (jakiż to zbieg okoliczności, w USA House M.D. również emitowany był we wtorek, przynajmniej 3 sezon) mówił: "It's Tuesday... I like you". W końcu się Cameron złamała i w poniedziałek, przyszła do Chase'a mówiąc, że też go lubi ^^
A w końcówce 4 sezonu [to tak ogólnie do tematu], Cameron coś znowu tak jakby w stronę Greg'a ;p Papiery mu wypełniała, tak się martwiła po tej akcji w autobusie.. i jeszcze wtedy jak Chase zapytał czy spała z House'm takie niezręczne milczenie .. ;p być może jakiś mały Hameronek jeszcze będzie. [gdzieś słyszałam, że z Allison mają zrobić czarną wdowę, czy coś w ten deseń w 6 sezonie xp] wszystko jest możliwe.
Kiedyś najbardziej lubiłam Htacy, ale po 'House's Head' najfajniejsza wydała mi się perspektywa Hamber, którego jak się okazuje nie było ^^. Ah biedy Willson .. ;p
Na razie nie wiemy co będzie w 5 sezonie;),a co będzie to zobaczymy,niestety jedni szybciej inni później,pozdrawiam
nio tak wszystko sie zgadza ale nie zapominaj że, papiery wypełnić kazała szefowa oraz że House też zrobił krok w stronę Cameron mówiąc że jedno słowo i zwolni któregoś z trójki na co ona że nie stary nie rób tego: :P że tak nie można (klimacik sie zrobił) opowiada że tęskni za zagadkami za włamywaniem się do domów, ale... mówiąc House nie tęsknie za Tobą xD ... myślę że na kilka odcinków spokój będzie xD. Smutny ten odcinek i też się zgodzę szkoda Willsona, ciekawi mnie co dalej...
jeśli w kolejnych sezonach miałoby być coś miedzy Housem a Cameron i mieliby zrobic z niej czarna wdowe, to musieliby tez usmiercic House, a to chyba raczej bez sensu :P
teraz trzymam kciuki za House'a i Cuddy.
i jeszcze pytanko dla osób po 4 seriach: czy Cuddy nadal bedzie szukała dawcy nasienia? :>
pozdrawiam
W czwartym sezonie jest taka akcja że nikt nawet nie zwraca uwagi na problemy z nasieniem Cuddy xD i też osobiście jestem za tym żeby Cuddy była z Housem kawał dupka z niego ale jak można nie lubić takiej postaci xD
Obejrzyj 4 sezon do końca :)
co do tych papierów, to Cuddy kazała je wypełniać House'owi ;p a zrobiła to Cameron.. i nawet nie narzekała, dlatego zwróciłam na to uwagę.
House's Head jest najlepszy .. Wilson's Heart niewiele ustępuje, ale jednak ^^ Kiedy tylko Greg znajdował się znowu w autobusie, od razu robiło się ciekawie .. i jeszcze to .. 'who are you? I'm the answer' i jak się już okazało z czego był ten naszyjnik ... kocham ten odcinek ;p
nie mogę chyba wiele tutaj napisać, jednak chodzi o wydarzenia z odcinka 15 House's Head i jego późniejsze konsekwencje w odcinku 16 ostatnim czwartego sezonu Wilson's Heart gdzie House ma amnezje i próbuje sobie przypomnieć kogo ma uratować... oraz co tak naprawdę się wydarzyło, 15stka zaczyna się gdy tańczy koło jego twarzy panienka z baru ze striptizem xD zaraz obok miejsca gdzie wydarzył się właśnie wypadek autobusowy a House ni cholera nie wie jak sie tam znalazł(czasem tak bywa xD heheh) i skąd ma krew na twarzy , myślę że te dwa odcinki biją wszystkie inne nic nie wiadomo do samego końca. Sezon czwarty kończy się można by rzec tragicznie. Jeśli nie oglądałeś/aś to naprawdę zrób to czym prędzej:)) Hołk