PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 496 tys. ocen
8,2 10 1 496037
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

W 5 sezonie "Dr. House'a":
A Cuddy będzie chciała adoptować dzieciaka. Znajdzie jakąś zastępczą matkę, która ma urodzić Cuddy te dziecko za 2 tygodnie. House oczywiście wkurza Lisę i mówi jej, że będzie beznadziejną matką. Przewróci jej lampę w gabinecie mówiąc, że dzieci też mogą to zrobić. Obleje jej czymś (nie pamiętam co to było)mówiąc,że to wymiociny dziecka i, że one często tak robią. I mówi też, że jeśli zmieni bluzkę nie poradzi sobie z dzieciakiem. Ale ta matka urodzi je wcześniej. To będzie dziewczynka, a Cuddy da jej na imię Joy. Ale ta matka się rozmyśli i nie da jej małej. Lisa będzie załamana, bo już urządziła pokój dla małej. Pomalowała ściany. Kupiła zabawki.
Gdy Cuddy będzie w domu przyjdzie do niej House. House zobaczy, że Cuddy wygląda na przygnęgioną. Powie jej: "Byłabyś dobrą matką". Cuddy wtedy wnerwi się na maxa i powie, że wcześniej mówił, kiedy czekała na Joy, że będzie zła matką, a teraz kiedy jej już nie ma, że byłaby dobrą. House'owi zabraknie słów więc ją pocałuje, a potem wyjdzie wyjdzie i powie "Dobranoc". Cuddy będzie tak stała zaskoczona tym co House zrobił. W następnym odcinku powie "Zachowałeś się jak człowiek".

Inne ciekawostki wkrótce. Pozdrowionka.xD

Kanakaredes

ooo nie wiedziałam tego..;]

a jak sie zacznie 5 sezon??? bo ja narazie oglądam tak jak to jest w czwartki na tvp2 więc koncówka 4 a 5 dopiero po wakacjach..;]
Ale kupuje niedługo wszystkie sezony na dvd;]

wiąc powiesz mi cos na temat pierwszych odcinków 5 sezonu?

aguska1534

Z tego co ja wiem to Kautner (niewiem jak to się pisze ) popełni samobójstwo ;/

ocenił(a) serial na 9
Elspa

SPOILER.
Więc jak wiadomo z 5 sezonu i wypowiedzi mojego poprzednia Kutner popełni samobójstwo. House nie będzie mógł znieść tego, że nikt o tym nie wiedział i będzie rozważał próby morderstwa. (20 odcinek)
Oprócz tego House będzie miał halucynacje związane z Amber pod koniec 5 serii , zauważy że traci swój dar i 5 sezon kończy się na tym jak Wilson zawozi go do szpitala psychiatrycznego oraz ślubem Chase'a i Cameron.
A i jeszcze jedno - FOREMAN będzie razem z 13. Oczywiście House na początku nie będzie tego tolerował i go zwolni, ale potem oni zagrają zabójczą scenkę udając zerwanie.
House prześpi się z Cuddy i zaproponuje jej wspólne mieszkanie (przedtem krzyknie na cały korytarzy informując personel i pacjentów, że się z nią przespał) Ona go zwolni, rzecz jasna jak to już bywa, pomoże mu, bo okaże się że jest chory i tak oto z niecierpliwością czekamy na 6 sezon :)

ocenił(a) serial na 9
Elspa

SPOILER.
Więc jak wiadomo z 5 sezonu i wypowiedzi mojego poprzednika Kutner popełni samobójstwo. House nie będzie mógł znieść tego, że nikt o tym nie wiedział i będzie rozważał próby morderstwa. (20 odcinek)
Oprócz tego House będzie miał halucynacje związane z Amber pod koniec 5 serii , zauważy że traci swój dar i 5 sezon kończy się na tym jak Wilson zawozi go do szpitala psychiatrycznego oraz ślubem Chase'a i Cameron (doszło do niego w końcu po kilkuodcinkowych kłótniach na temat spermy zmarłego męża Cameron, której ona nie chce się pozbyć).
A i jeszcze jedno - FOREMAN będzie razem z 13. Oczywiście House na początku nie będzie tego tolerował i go zwolni, ale potem oni zagrają zabójczą scenkę udając zerwanie. Założycielka miała rację co do Joy, jednak matka dziecka po porodzie zdecyduje się nie oddawać córki. Cuddy dostaje dziecko od 16letniej otyłej dziewczyny, która pokryjomy przed rodzicami (nie widzą ciąży ze względu na jej wagę) rodzi dziecko w opuszczonym domu i odchodzi, bo nie słyszy płaczu dziecka. Znajduje je para bezdomnych i Cuddy przekonuje ich do oddania dziecka.
House prześpi się z Cuddy i zaproponuje jej wspólne mieszkanie (przedtem krzyknie na cały korytarzy informując personel i pacjentów, że się z nią przespał) Ona go zwolni, rzecz jasna jak to już bywa, pomoże mu, bo okaże się że jest chory i tak oto z niecierpliwością czekamy na 6 sezon :)

ocenił(a) serial na 9
chakalaka

Sorki, że razy dwa, ale dodałam jeszcze parę szczegółów :P

chakalaka

łooo...;]

bedzie się działo;]

a dlaczego Kutner popełni samobójstwo?

ocenił(a) serial na 9
aguska1534

Właśnie w tym sęk, że się nie dowiemy, House będzie chciał to odkryć, ale jedyne co zrobi do obwini jego rodziców :P Będzie też myślał o morderstwie popełnionym przez kolesia, który zabił biologicznych rodziców Kutnera, bo ten zeznawał przeciwko niemu. Jednak na końcu okaże się, że to jednak samobójstwo i nikt nie będzie znał powodu, bo Kutner nie będzie się zachowywał jakby miał depresję wręcz przeciwnie - nawet przed samobójstwem został pochwalony przez House'a za to że odkrył nowy symptom w przypadku. Więc tego powodu pewnie nie poznamy nigdy :P