Hey mam pytanko czy House i Cameron poszli jeszcze na jakąś randkę oprócz tej co House ją zaprosił na ciężarówki potwory i tej co Cameron na nim wymusiła??A od razu zaciekawiły mnie filmiki na YT o Housie i Amber czy ich coś łączyło??
tak poszli na randkę było to w 20 albo 21 docinku i tylko dlatego do tego doszło ze Cameron zarządzała od Housa randki bo inaczej nie wróci do pracy:)nie wiem czy potem się jeszcze spotkali bo nie widziałam reszty odcinków :)
jeszcze jedno pytanko czy to prawda że na początku 3 serii gdy House chciał zaprosić Cameron na drinka to odmówiła??
bzdura, choć poniekąd masz rację. Więcej nie poszli, ale wcześniej tak. Dokładnie w odcinku 1x12 "Sports Medicine" o bejsboliście. House i Cameron poszli na pokaz Ciężarówek Potworów. House sam z siebie ją zaprosił po tym jak Wilson odmówił. Co ważne było to ich pierwsza "randka, choć nie randka".
zaprosił ją w 23 minucie [Cameron wyglądała wtedy nad wyraz ślicznie] jest to bodaj najlepsza scena 1 serii jak House walczy ze sobą. Polecam oglądałem to ze 3 razy.
Cameron : Co za wzruszający moment.
House : Dlatego jesteśmy lekarzami.
Cameron : Jeden z rzadkich momentów, kiedy nasze serca są ciepłe...
House : Chcesz drinka?
Cameron : Poważnie, albo próbujesz zmienić temat?
House : No nie, jestem poważny. Ja piję. Ty pijesz. Moglibyśmy robić to w tym samym czasie. Przy tym samym stoliku. Czy ty jesz? To także możemy zrobić. Znaczy się jeżeli odpowiedź jest nie, to cool, ale...
Cameron : Nie, tylko... wracasz z operacji, I jeszcze nie jesteś sobą. Pracuję dla ciebie, i nawet te ostanie lata... Uśmiechasz się. Mówię nie, a ty się uśmiechasz.
House : Oh nie bierz tego do siebie. To tylko ponieważ jesteś pełna gówna. Nie masz żadnego interesu wychodzić ze mną. Może miałaś...kiedy nie mogłem chodzić. Kiedy byłem chorym psiakiem mogłaś mnie niańczyć aż wyzdrowieję. Teraz jestem zdrowy I nie masz nic do mnie.
Szczerze mówiąc nie spodziewałam się że Cam kiedykolwiek nie zgodzi się na spotkanie z Housem w 1 odcinku 3 serii właśnie to mu powiedziała a w 11 jak sie składa obejmowała.