PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 202834
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Jak w temacie. Chyba mam już objawy sklerozy bo nie mogę skojarzyć kiedy Debra dowiedziała się że Dexter i Brian są braćmi... może ktoś odświeżyć mi pamięć? :P

ThePIT

też się nad tym zastanawiałem. pamiętam, że w którymś sezonie dexter specjalnie zniszczył akta swojej matki, żeby debra nie dowiedziała się, że są braćmi, co mogłoby doprowadzić do odkrycia, że on sam też jest mordercą.

ocenił(a) serial na 10
ThePIT

4 sezon, nie pamiętam który odcinek dokładnie lecz przez praktycznie cały sezon ciągnął się wątek zdrady Harrego. Debra chcąc się dowiedzieć kim była kobieta z którą Harry zdradzał jej matkę natyka się na akta Laury Moser, a w nich informacja że była matką dwóch chlopców - Braina i Dextera, nastepnie mówi o tym Dexterowi, a on udaje że to dla niego nowosc :).

ocenił(a) serial na 10
ThePIT

W bodajże 4 sezonie, Debra sama zaczęła szukać i chyba Dexter sam się przyznał, jak Deb zapytała o Laure Moser (ich biologiczną matkę). Potem scenarzyści zostawili wątek.

ocenił(a) serial na 8
ThePIT

4 sezon odcinek 11 Debra dowiaduje się od
Kapitana Matthews'a że Harry znalazł wkontenerze (w tedy jaki zabito matkę Dextera) Briana i Dextera. A w odcinku 12 Debra mówi Dexterowi iże Brian to jego brat (ale Dexter o tym już dawno wie) . I to mniej więcej tak bylo. Jak dla mnie $ sezon najlepszy, ale dawno to było.

użytkownik usunięty
truman5

Jak jestem daleko w tyle, właśnie skończyłam oglądać 4 sezon , który to był genialny do ostatniego odcinka, a zakończenie ostatniego odcinka mną wstrząsnęło,na tyle,że nie mam na razie chęci zaczynać 5 sezonu...Debra przez cały sezon prowadziła swoje prywatne śledztwo na temat kochanek Harry'ego. Natknęła się na akta Laury Moser, na wycinki z gazet które to mowiły o tym ,że osierociła dwóch synów:Briana i Dextera. Zapytała się Kapitana Matthewsa czy to prawda, był on jedyną osobą w ich biurze która mogłaby pamiętać co się tam zdarzyło. Potwierdził jej przypuszczenia. Morgan mówi o tym Dexterowi.