Polecam choćby aby zobaczyć fenomenalne zakończenie ;)
Czy David wie od poczatku filmu ze adale to jest rob? Ze miala miejsce taka „zamiana”?
A mnie zakończenie baaardzo rozczarowało. Szkoda, bo ogólnie serial mi się podobał. I nawet nie chodzi mi o to, że zamiana ciał jest dość odjechanym pomysłem, tylko że jak zwykle człowiek uzależniony musiał okazać się najgorszym ścierwem.
Zero zaskoczenia zakończeniem. Od momentu jak tylko poznaliśmy historię tych podróży astralnych to już każdy się domyślił jakie będzie zakończenie. Oklepane totalnie
Dla mnie cały serial był super, ale faktycznie końcówka wymiata. Niemniej , nie byłabym rozczarowana, gdyby skończyło się bardziej realistycznej i Murzynka by przeżyła.
Autorka tematu zachęciła mnie tymi zachwytami, żeby sobie ten serial obejrzeć. I o ile do 4 odcinka wszystko było całkiem okej, to 5 i 6 zaszorowały o badziew. Nie lubię jak serial na początku pachnie normalnością, później dorzuca jakieś elementy si-fi, a na koniec jedzie si-fi na pełnej.
A jak ktoś chce dostać takiego twista, że mu łeb rozwali to jednak Nawiedzony Dom Na Wzgórzu dalej top :)
Dobra niech mi ktoś pomoże zrozumieć dlaczego Rob będąc w ciele Adel znowu dokonał zamiany ciała na Luise na samym końcu? Nie chce mi się wierzyć, że tylko dlatego, że był zakochany w Davidzie...