PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122649
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

czy izzy wróci?

ocenił(a) serial na 10

Czy Izzy wróci w 9 serii?

ocenił(a) serial na 7
nataliaka2

Krążyły pogłoski, że niby ma wrócić. Sama Heigl powiedziała nawet, że chętnie by wróciła, bo jest ciekawa co dalej stanie się z Izzie. Jednak po tym jak przedwcześnie zerwała umowę, Shonda raczej nie obsadzi jej ponownie. Poza tym, jej nazwisko nie widnieje na liście aktorów, którzy zobowiązali się podpisać kontrakt na kolejne dwa sezony. Chociaż nadal mam nadzieję, że pojawi się w kilku odcinkach (mam wielką nadzieję, bo uwielbian Izzie i chciałabym ją zobaczyć z Alexem), ale obawiam się, że możemy już nigdy nie zobaczyć jej w ''Chirurgach'' :(

ocenił(a) serial na 7
jjoke

i właśnie taki spoiler znalazłam : ,,Oczywiście dużo może się zdarzyć w ciągu 24-odcinkowego sezonu. Na przykład, Rhimes zdradziła, że długoletni kawaler Alex nareszcie pozbędzie się ducha Izzie. "Czuję, ż to już czas" - mówi. "Zobaczymy Alexa, który naprawdę dorasta i przyspieszy w tym sezonie i znajdzie prawdziwą miłość z kimś, kto nie zostawi go znów".
czyt. Izzie nie wróci :<

ocenił(a) serial na 10
nataliaka2

Ja gdzieś czytałem, że scenarzyści już jej nie chcą, więc pewnie nie wróci.

http://greysanatomy.fora.pl/

użytkownik usunięty
greysanatomy

strasznie szkoda, bardzo ją lubiłam :( teraz gdy jej i Georga (bo uważam, że był fenomenalny) nie ma (jestem na S06E10) nawet nie chce mi się tego oglądać..

ocenił(a) serial na 10

s06 był jednym z najsłabszych - potem jest lepiej, więc się nie zrażaj ;)

ocenił(a) serial na 7
la_favola

też byłam załamana, najpierw George, potem Izzie (a wlasnie ich od początku lubiłam najbardziej), ale rzeczywiście, z czasem można się do tego przyzwyczaić, chociaż ciągle mi ich brakuje, to już nie tak bardzo jak na początku :) poza tym uważam, że scenarzyści sami odstraszają widzów tym ciągłym usuwaniem głównych postaci z serialu, wiem, że to nie zawsze scenarzystów wina-aktorzy głównie chcą odejść, ale nie trzeba zaraz uśmiercać ich postaci, można zostawić jakąś otwartą furtkę na ich powrót,,,

ocenił(a) serial na 10
jjoke

to prawda, ale Izzy nie uśmiercili więc wciąż mam nadzieje że jeszcze ją zobaczymy... :)

ocenił(a) serial na 7
nataliaka2

oby, jak dla mnie to może być chociaż w kilku odcinkach, nie musi być zaraz cała seria :D

ocenił(a) serial na 8
jjoke

Zgadzam sie

ocenił(a) serial na 10
greysanatomy

Mam nadzieję, że nie wróci, ona jest irytująca! Za to szkoda, że nie będzie już Marka - odchodzi najlepsze ciacho serialu. :(

ocenił(a) serial na 9
majozaur

Marka też nie?:( o matko, to ja nie wiem czy ja chce oglądać tylko jęki starszej Grey:P

nataliaka2

nie wróci, chciała ale się nie zgodzili

ocenił(a) serial na 10
nataliaka2

Po raz 83736474 - NIE.