PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122646
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

7x12 i co dalej?

ocenił(a) serial na 10

oglądał już ktoś? :) jak wrażenia?
PS: wiecie coś, kiedy będą emitowane następne odcinki? :)
ja czekam aż 7x12 wrzucą do ściągnięcia! :)

ocenił(a) serial na 10
marta_k91

ja tez czekam i nic .... już moja cierpliwość jest na wyczerpaniu:-))
nie podali daty kolejnego odcinka ( w grudniu pisali tylko o planowanych 2 odcinkach czyli o 11 i 12 ) może będzie jakaś przerwa?

ocenił(a) serial na 8
achna4

Po takim zakończeniu 12 odcinka dłuższa przerwa mnie zabije ;p

ocenił(a) serial na 10
daronsbitch

głupio by było, jeśli by po wyemitowaniu tylko dwóch odcinków znów zrobili mega przerwe...

ocenił(a) serial na 10
achna4

Nowy odcinek 7x13 niestety dopiero 2 lutego. ; x

ocenił(a) serial na 10
Arno

to i tak nie tak źle...

marta_k91

http://video.anyfiles.pl/Chirurdzy_S07E12_ENG/Kino_i_TV/video/6397 tu prosze bardzo mozna obejrzec. chwilowo jeszcze bez napisow.jest to strona na ktorej najszybciej ze wszystkich mi znanych pokazuje sie odcinek.pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
eviter

www.warez--bb.org --> najszybciej pojawiające się linki

ocenił(a) serial na 9

właśnie obejrzałam..ostatnia scena mnie zmroziła...niepotrzebnie wpakowali tą ciążę Callie...ja myślałam, że się zejdzie z Arizoną. Niezwykle poruszający i smutny wątek Teddy i Henry'ego...

ocenił(a) serial na 7
kinomonia

Hejka! Takie pytanko, czy posiada ktoś link do sprawdzonego torrenta z którego można pobrac ostatni odcinek?

ocenił(a) serial na 10
Poison_Girl

thepiratebay.org - tutaj szukaj :)

ocenił(a) serial na 10
marta_k91

już dawno słyszałam o tej ciąży a także o tym iż straci dziecko...

ocenił(a) serial na 10
angela18662

odcinek u mnie na chomiku LaCandy do pobrania, jeśli ktoś chce free niech pisze

ocenił(a) serial na 10
angela18662

angela gdzie to słyszałaś

ocenił(a) serial na 10
vanessa987

mogłaby być z tą Arizoną... a może się zejdą i będą razem bejbi wychowywać? :D

marta_k91

a co się stało z teddy i jej mężem?
bo nie zrozumiałam do końca po ang tego (;

ocenił(a) serial na 10
darionek

napisy już chyba są, więc możesz już sobie "dobejrzeć", że się tak wyrażę :) ja właśnie zabieram się za oglądanie... ;d

ocenił(a) serial na 8
marta_k91

Mina Arizony na końcu- bezcenna;) już miałam nadzieję, że się rzuci na nią a tu takie coś! no ale cóż, zobaczymy czy dr Robbins potrafi wybaczać! Co do innych wątków- e tam końcówka minie powaliła tak, że zapomniałam resztę- tyko wiem, że Alex mnie wkurza;)

ocenił(a) serial na 10
Bisexidryna

Alex i ta nowa typka totalnie mnie wkurzali :D
ale zakończenie - niesamowite! :) myślicie że dr. altman będzie z tym kolesiem? :)

ocenił(a) serial na 10
marta_k91

Ludzie! Ile razy można o tym pisać?! Nóż mi się w kieszeni otwiera ! Nie przeklinam ale po tym puściłam długą wiązankę przekleństw.
Droga angela18662 !
napisałaś:
już dawno słyszałam o tej ciąży a także o tym iż straci dziecko...

Cudownie że wiedziałaś ! Ale zgadnij co ? JA nie wiedziałam. Tak samo jak pewnie mnóstwo innych osób które złapią się na to czytając ten wątek. to jest zwykły SPOILER dziewczyno ! Chciałaś się pochwalić co to nie wyczytałaś w internecie?! Cudownie ! Ale mogłaś zaznaczyć że to informacje z przyszłych odcinków ! Pokażę Ci jak to się robi, dobrze? Bo widać nie potrafisz.

"SPOILER

już dawno słyszałam o tej ciąży a także o tym iż straci dziecko..."

Takie trudne? 7 liter, dwie spacje, a tak uszczęśliwia innych !
Wybaczcie mi to że moja wypowiedź jest tak emocjonalna ale to dlatego że już drugi raz czytając to forum Chirurgów zepsułam sobie niespodziankę co będzi edalej. I forum jes tpo to by dyskutować z innymi a nie się wychwalać i zniechęcać do czytania swoich wypowiedzi.

ocenił(a) serial na 10
marta_k91

Odcinek bardzo przyjemny :) zakończenie super. Już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka ! Kurde jestem strasznie ciekawa jak Arizona zareaguje na ta ciąże . Trapi mnie też wątek Teddy z nowym mężem :) Chce żeby w końcu była szczęśliwa. Czuje się jakby Cristina nigdy nie odeszła :) Chyba przez to ten odcinek mi się bardzo podobał .

ocenił(a) serial na 10
alexxa

wie moze ktoś jaki utwór wpleciono podczas rozmowy Altman i tego jej nowego xD po operacji??
bede wdzięczna xD!!

midnight_star

"Harder Than Easy" Jack Savoretti?
Według mnie świetny odcinek ;;) Studenci medycyny wkurzający, Cristina wróciła na dobre co jest największym plusem. Tylko ta ciąża Callie... napewno zmieni coś w jej związku Z Arizoną, ale jeśli znowu mają zamiar namieszać u Marka i Lexie to się wkurzę ;). Ciekawe co będzie z McBaby- w sumie ile razy można sikać na testy ciążowe, mam nadzieję, że jakoś (pozytywnie) rozwiążą ten wątek
MUZYKA Z ODCINKA
"Cry Baby" - Cee Lo Green - początek odcinka
"Under Rays" - Eux Autres. - leci podczas Lunchu
"Harder Than Easy" Jack Savoretti.- Tedy rozmawia z Henrym po operacji
"England" - The National - końcówka odcinka

ocenił(a) serial na 10
TVmanka

dzięki za piosenki :) też zastanawiałam się ile można sikać na testy ciążowe ! xd

ocenił(a) serial na 10
alexxa

Okey zrozumiałam nie musisz się tak wkurzać... dowiedzialam się od koleżanki wyczytała na zagranicznej stronie...ale przecież nie musi to byc na 100 %... ja sie zastanawiam czy nie urodzi ...

ocenił(a) serial na 10
TVmanka

hmm
cos mi sie wydaje ze "harder than easy " to nie to co tam leci xD

ocenił(a) serial na 10
midnight_star

a nie po prostu 2 wersje piosenki sa ;p

midnight_star

Hmm wydaje mi się, że to co jest w Greysach to jakiś cover tej piosenki, bo ma tam jeszcze jakiś damski wokal, poszukam jeszcze ;)

ocenił(a) serial na 10
TVmanka

http://www.youtube.com/watch?v=nk4xw3ssduw
;)
prosze bardzo
z tego co sie orientuje sa 2 wersje jedna bardziej wesola jedna bardziej melancholijna w poczatkowej wersji bez damskiego wokalu... najnowsza już z ;)

midnight_star

Oo dzięki ;) obie wersje fajne

TVmanka

Zdaje się, że od prawie dziesięciu lat czytam filmweba, ale to zadziwiające, że dopiero teraz, po obejrzeniu 12 odcinka 7 sezonu "Chirurgów" moje "ja" kazało mi się zalogować i napisać komentarz. Pewnie wpłynęło na to ... życie ;) Jak ja teraz wytrzymam te 3 tygodnie bez odpowiedzi na to jak zareaguje Arizona. Ależ to scenarzyści wymyślili. O rety! To tylko serial, to żałosne tak się uzależnić. Rozumiem, żeby uzależnić się od %, papierosów, kawy, seksu ale od serialu?! ... Calliope Torres i Arizona Robbins to najbardziej dla mnie przekonująca lesbijska serialowa para (włączając w to seriale typowo branżowe TLW czy QAF). Sara Ramirez świetnie zagrała wkurzoną, mającą problem osobę. Ta aktorka jest niesamowita i chodzi mi tu już o całokształt jej roli. Co do innych wątków, trzymam kciuki za Teddy i tego chorego "niby męża", który mam nadzieje okaże się dalej nie być już "niby mężem". I zdrówka trzeba mu życzyć, zdrówka jak to się na święta każdemu życzy; zdrówka a z tej mąki będzie chleb. Zabawny jest pielęgniarz oraz Miranda (szczególnie ta scenka z szefem oraz Teddy). Pozostałe motywy również trzymają dobry poziom. I słówko jeszcze na temat spoilerów. Rzeczywiście jest bardzo drażniące i niestety nagminne. Osoby, które nie kontrolują tego, że robią spoiler, powinny zacząć więcej myśleć. To czasem może się robić nieświadomie, ale proponuje przed wysłaniem spojrzeć na posta pod kątem tego czy nie spoilerujemy a będzie dobrze. Ta wiadomość o dalszej przyszłości ciąży Callie trochę odebrała przyjemność w osobistym snuciu tego jak to się ułoży. Teraz nie będzie już tego zaskoczenia, jeżeli faktycznie się tak zdarzy jak wspomniano wyżej. No ale wybaczam to i mam nadzieje, że Arizona jednak także wybaczy :)

ocenił(a) serial na 9
marta_k91

Czy ktoś może wie jak się nazywa lub gdzie grał ten aktor, który tu gra narzeczonego tego gościa, którego stratowały konie? Nie mogę sobie przypomnieć gdzie go widziałam i mnie to męczy :)

ocenił(a) serial na 7
arachnela

Ten aktor to http://www.filmweb.pl/person/Wilson+Cruz-47443

ocenił(a) serial na 9
erynie

dziękuję!

użytkownik usunięty
marta_k91

ciesze sie ze Yang wrocila, z tym dzieckiem- musieli cos wymyslic. arizona pewnie stanie na wysokosci zadania, Mark napewno tez, ale z Lexie moze byc gorzej.. odcinek troche nudnawy.. aha, a tak w ogole to bawi mnie ta cała akcja z Bailey umawiającą się z megaprzystojnymi lekarzami/pielegniarzami. dajcie spokoj, nikt mi nie wmowi ze tacy kolesie polecieliby na gruba, niską, nie grzeszącą urodą Bailey.. to czyni ten serial coraz bardziej nierealnym

ocenił(a) serial na 10

Po pierwsze Miranda nie jest taka zła, dosyć pulchna, ale niektórzy to lubią. Poza tym charakter może bardziej kręcić od wyglądu, a pod tym względem Bailey jest jedyna w swoim rodzaju.

ocenił(a) serial na 10
Mati_GA

zgadzam się z Mati_GA Bailey ma wspaniały charakter i nie jest brzydka :) masz cudowne oczy ! I to że nie jest taka chuda może być atutem bo jak powiedział mój przedmówca niektórzy to lubią :)

ocenił(a) serial na 10
alexxa

Przecież Bailey jest bardzo ładna! Może trochę kilogramów powinna zrzucić, ale jej charakter jest bardzo pociągający. Nie wszyscy mężczyźni zwracają uwagę tylko na klasyczne sexbomby, często oryginalność jest równie sexy:D A co do jej umawiania się z pielęgniarzem - ten wątek jest dużo lepszy niż z tym całym Benem. Jest bardzo zabawnie i poznajemy Mirandę z innej strony:D