Mam pytanie - W którym sezonie i odcinku jest smierć kliniczna Meredith?
Dzieki ogromne =) A wiesz cos moze na temat czwartego sezonu? czy wogole bedzie?
oczywiście 4 sezon będzie, mówi się również podobno ze filmowa Mer podpisała kontrakt na 5 sezon, ale teraz wszyscy jeszcze żyjemy 3 sezonem i tym co nam szykują scenarzyści by przyciągnąć nas przed telewizory jesienią.
Pierwszy odcinek 4 sezonu zobaczymy pod koniec sierpnia, no chyba ze będzie tak jak z 3 sezonem że premiera będzie przenoszona... pozdrawiam ;)
Meredith bedzie na promie i tam bedzie ratowac komus zycie. A ten ktos w ataku szoku wypchnie ja do wody. Poniewaz woda byla bardzo zimna, a do brzegu nie miała siły płynać, podda sie. Uratuje ja Derek. Niestety nastapi hipotermia czyli wychłodzenie orgaznizmu. Bedzie umierać. Jednak wszysycy lekarze beda walczyc o jej zycie. Przejdzie wiec smierc klinczna ale powróci do swiata zywych. Pozdrawiam =)
Dziękuje bardzo za odpowiedź wprawdzie nie jestem jeszcze przy 3 sezonie ale warto było zapytać. Pozdrawiam:)
WoW! fajne i straszne. Mam pytanko czy w 3 sezonie derek i grey sie zejdą czy ona będze z weterynarzem, bo widziałam zdjęcia jak ona leży w łużku w szpisalu a po obu stronach derek i weterynarz.
To skamplikowane =) Ten wypadek bardzo zblizy Dereka i Meredith. Przez jakis czas beda razem. Ale potem... zobaczymy ;-)
to nie bylo tak ze ona nie miala sily plywac. ona nie chciala sie ratowac. ten temat bedzie rozwiniety w nastepnych odcinkach.
Czyli jak? Ona chciała się zabić czy poprostu stwierdziła że nie ma szansy na przeżycie? A może czekała aż KTOŚ ją uratuje?
"Walczy by pozostać na wodzie i dopłynać do brzegu,ostatecznie jednak poddaje sie i ulega zimnej wodzie." Tak jest oficjalnie. Ale faktycznie ze potem dopiero beda dochodzic czy chciala sie ratowac czy nie. Pozdrawiam