PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122641
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Mam pytanie - W którym sezonie i odcinku jest smierć kliniczna Meredith?

ocenił(a) serial na 8
pszczolka

to byl chyba odcinek 17, 3 sezonu

ocenił(a) serial na 10
Skyler

Dzieki ogromne =) A wiesz cos moze na temat czwartego sezonu? czy wogole bedzie?

pszczolka

oczywiście 4 sezon będzie, mówi się również podobno ze filmowa Mer podpisała kontrakt na 5 sezon, ale teraz wszyscy jeszcze żyjemy 3 sezonem i tym co nam szykują scenarzyści by przyciągnąć nas przed telewizory jesienią.
Pierwszy odcinek 4 sezonu zobaczymy pod koniec sierpnia, no chyba ze będzie tak jak z 3 sezonem że premiera będzie przenoszona... pozdrawiam ;)

Dzamik

O co chodzi z tą śmiercią kliniczną Meredith??

ocenił(a) serial na 10
maya_999

Meredith bedzie na promie i tam bedzie ratowac komus zycie. A ten ktos w ataku szoku wypchnie ja do wody. Poniewaz woda byla bardzo zimna, a do brzegu nie miała siły płynać, podda sie. Uratuje ja Derek. Niestety nastapi hipotermia czyli wychłodzenie orgaznizmu. Bedzie umierać. Jednak wszysycy lekarze beda walczyc o jej zycie. Przejdzie wiec smierc klinczna ale powróci do swiata zywych. Pozdrawiam =)

pszczolka

Dziękuje bardzo za odpowiedź wprawdzie nie jestem jeszcze przy 3 sezonie ale warto było zapytać. Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 10
maya_999

WoW! fajne i straszne. Mam pytanko czy w 3 sezonie derek i grey sie zejdą czy ona będze z weterynarzem, bo widziałam zdjęcia jak ona leży w łużku w szpisalu a po obu stronach derek i weterynarz.

ocenił(a) serial na 10
Ptak11

To skamplikowane =) Ten wypadek bardzo zblizy Dereka i Meredith. Przez jakis czas beda razem. Ale potem... zobaczymy ;-)

ocenił(a) serial na 8
pszczolka

to nie bylo tak ze ona nie miala sily plywac. ona nie chciala sie ratowac. ten temat bedzie rozwiniety w nastepnych odcinkach.

ocenił(a) serial na 10
Skyler

Czyli jak? Ona chciała się zabić czy poprostu stwierdziła że nie ma szansy na przeżycie? A może czekała aż KTOŚ ją uratuje?

ocenił(a) serial na 10
Ptak11

"Walczy by pozostać na wodzie i dopłynać do brzegu,ostatecznie jednak poddaje sie i ulega zimnej wodzie." Tak jest oficjalnie. Ale faktycznie ze potem dopiero beda dochodzic czy chciala sie ratowac czy nie. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
pszczolka

AhA. No to dzięki za info. Pozdro dla fanów!!! ;-)