Podajcie najlepsze według was odcinki z każdej serii. Moje są takie:
1 seria- hush
2 seria- heroes
3 seria- silent night i sweet 16
Czekam na wasze opinie... A tak wogóle, to Stella powinna być z Mackiem, co nie?
O ja... temat cieszyłby się większym zainteresowaniem, gdybyś napisała zrozumiale. Co komu da sezon i tytuł odcinka? Myślisz, że każdy zna je na pamięć? Ja na pewno nie... Mało mnie interesują sezony, odcinki, ich liczba, a przede wszystkim tytuły. Serię CSI: NY oglądam zamiennie z Miami i Las Vegas. Czasem mylą mi się ich bohaterowie, czasem całe ich opisy... ;]
Ale co do tematu, to z lekka opiszę:
Świetny był odcinek CSI: NY odnośnie Second Life (wirtualna gra), o zombie, "prześladowcy" głównego detektywa... Ogólnie nie mam na świeżo tych odcinków, to są te, które najbardziej zapadały mi w pamięci. Kojarzę też moje zaskoczenie odnośnie Sknery z zamrożonym sercem, o sztuczkach magicznych... to w tym? O, świetne właśnie było o mordercy-magiku, który swoje sztuczki testował na zwykłych ludziach. Chcę jeszcze raz go zobaczyć, zna ktoś odcinek i serię?
Zdecydowanie odcinek o Second Life, swoją drogą ciekawy temat, ucieczka od rzeczywistości w wirtualny świat.
Poza tym było kilka odcinków {2 lub 3?} o pewnym gościu, którym wykańczał po kolei ludzi, którzy się przyczynili do aresztowania jego brata, ale z Dr Hawkes'em mu nie wyszło:)
A kiedy wyemitują ciąg dalszy o Second Life? Dwuodcinkowy odcinek^^ powinni pokazać jeden po drugim...
Nieprawda :) Był ciąg dalszy w odcinku 'DOA for a Day'. Tyle że z tego co się orientuję na AXN-ie go jeszcze nie wyemitowano.
Dokładnie. Nawet sami napisali, że ciąg dalszy nastąpi... Myślałem jednak, że zaraz po ty odcinku. DOA for a DAY to który odcinek?