ciekawie przedstawiona Rosja lat 90-tych, szkoda tylko, że tutejsze info o tym serialu takie blade;)
Ja wczoraj zrobiłem napisy do 5 odcinka rmvb brigady po polsku.
Napisy pojawią się dzisiaj albo jutro na napiprojekcie bo musze zrobić jeszcze kilka poprawek.
Odrazu mówie że napisy sa dalekie od doskonałości ale dużo lepsze niż po angielsku jak ktos nie zna języka.
Co do dalszych odcinków to ja zobacze jak mi się będzie chciało i bede miał dużo czasu to zrobie dalej ale niczego nie obiecuje.
I jako ciekawostke powiem że zrobienie napisów do 1 odcinka tej długości serialu to zabawa na conajmniej 3-4 godzinki
kolanin czy mógłbym prosi te napisy na maila bo mam Brygadę w innej wersji wiec napi pewnie nie znajdzie a dopasowanie to juz nie problem
ptzypominam maila : ad1am@poczta.onet.pl
mam nadzieję że dotłumaczysz serial do końca
pozdrawiam
napisy wysłałem ale jak mówiłem rewelacyjne nie sa a co do tłumaczenia serialu do końca to nie wiem czy dam rade ale wezme się napewno za 6 odcinek więc tak powinien być za 3-4 dni
jezeli to mozliwe to rowniez prosilbym o przeslanie napisow do 5 odcinka na maila poniewz napi nie moze ich dopasowac
z gory dziekuje
kadafi2kadafi@gmail.com
Na napi trzeba miec taka wersje jak Twoja wiec to zly pomysl. Na napisy.info lub napisy24.pl najlepiej sciagnac. Szkoda zeby Twoja praca sie zmarnowala. Mogly ktos wrzucic napisy do odcinkow od 5 w gore bo nie ma tego nigdzie na necie:/
Witam wszystkich czytających tą wiadomość...
Potrzebne są napisy do tego serialu, mam wszystkie odcinnki po 700 mega i część napisów - do pierwszych 4 odcinków - są ok, ale potrzebne jest pożądne tłumaczenie wszystkich 15 odcinków, jak ktoś ma takowe albo chciałby się zająć tłumaczeniem, mogę podesłać film, jakby co piszcie do mnie na gg 6709378,
pozdrawiam w oczekiwaniu na napisy.
B.
Witam wysłałem juz te napisy ktore mam na podane maile a jeśli mozna to bardzo bymprosil o te po angielsku Pozdrawiam :)
witam wyslalem juz te napisy ktore mam na podane maile a i jesli mozna prosilbym o te po angielsku! :) Pozdrawiam z gory wielkie dzieki kropa1985@o2.pl
bardzo prosze o napisy, błagam wręcz:)
Mój mail: kohena.antyspam.gmail.com (oczywiście w miejsce antyspam - @)
Pozdrawiam serdecznie!!!!
koledzy bardzo prosze o polskie napisy do ilu tylko macie czesci moj mail:
czopekwstodole@o2.pl
z gory dzieki
panowie to co z tymi napisami w koncu?ma ktos od 5 w gore?a moze jakis donos gdzie w sieci znajde?obejrzalby chetnie dalej wkrecil mnie na ostro ten serial:)czekam na info.
również bardzo proszę o napisy od 5 odcinka w górę na maila: grzechhh101@orange.pl
Z góry dziekuje, pozdrawiam maniaków
No więc tak:
jutro zacznę ściągać ten serial
lubię takie klimaty i jeśli przypadnie mi do gustu, to będę tłumaczył
więcej info: www.nast.ws
Pozdrawiam, EmiL
zacząłem tłumaczenie od odc. 1x5
napisy24.pl (tłumaczenia)
nast.ws (tłumaczenia)
:)
Wrzucam Brygadę z polskimi napisami na torrenty.org , mam tłumaczenia do 8 odcinka, z pozostałymi jeszcze będę walczył ;) myśle ,że 2-3 odcinki tygodniowo dam radę.