ciekawie przedstawiona Rosja lat 90-tych, szkoda tylko, że tutejsze info o tym serialu takie blade;)
zajebisty serial,przezylam go bardzo!chcialabym miec wszytskie odcinki na płycie,na video obojetnie b yle miec!niech ktos zadziała w tym kierunku,obsada extra!powinniz nimi nakrecic wiecej filmów tego typu!
A ja mam na Divix'ach haha :D Świetny był ten serial szkoda ze sie juz skonczył ale jakby miał 1500 odcinkow zapewne stracił by na wartosci
jeśli ktoś wie jak można zdobyć ten serial to byłbym bardzo wdzięczny za informację. Nieważne czy legalnie czy nie, bo na allegro jest w zasadzie wszystko a ten serial widziałem tam jedynie w wersji rosyjskiej więc nie wierzę, żeby można było gdzieś go kupić:/
gdybym miał serial to angielskie napisy nie byłyby w stanie zepsuć mej radości...:)
witam;) widze ze cos ruszylo w tym temacie... kiedys robilismy napisy ale zamkneli forum a kontakt mailowy z ludzmi urwal sie... mam napisy do pierwszysch 4 lub 5 odcinkow po polsku;) jak ktos chetny to prosze pisac na mail... musze poszukac napisow bo mam na plycie ale na mailu pewnie gdzies tez sa...
obracie@gmail.com
no fajnie ale jak ktoś by jeszcze powiedział skąd można wziąć serial to byłbym dźwięczny:)
ja również byłbym bardzo wdzięczny za pomoc w poszukaniu tego filmu jesli trzeba przesle płyty cokolwiek byle miec ten serial
ja osobiscie serial sciagnelem z aresa zajelo troszke;)
mozna kupic go w sklepie internetowym www.knigi.pl
pozdrawiam
witam
ja mam caly serial 15 odcinkow po 700mb.
mam tez wszystkie napisy ale po angielsku.
jesli ktos potrafi przetlumaczyc z angielskiego na polski to chetnie podesle.
moje gg 2374024
jak podeślesz serial to jestem skłonny przetłumaczyć napisy, to nie jest jakieś bardzo trudne, tylko czasochłonne:]
alan ja moge wyslac Ci na plytach dvd albo ktos bo wlasnie nie wiem czy mam ale jak znajde to sie odezwe i napisy tez ale tlumaczenie musi byc pozadne bo to bedzie jedyne i trzeba to zrobic dobrze... jak cos moj mail obracie@gmail.com
alan odezwij sie to podesle ci napisy po angielsku to szybciej pojdzie,
ja z angielskim kulawo to nie pomoge, wiem ze kolega obracie sie tym zajmuje, z gory dziekuje za napisy do 4 pierwszych odcinkow
nie da się bezbłędnie przetłumaczyć napisów jeśli nie można zobaczyć w filmie sytuacji a serialu nie ma na zadnych torrentach ani na emule
jest na emule wpisz Brigada.RUS.01of15.DVDRip.AC3.REPA.RuVideo , zmieniaj tylko numer odcinka i znajdziesz wszystkie
obracie a sa juz moze napisy do dalszych odcinkow? z gory wielkie dzieki za pierwsze cztery:)
znalazłem świetną stronkę: http://serial-brygada.blog.onet.pl i opowiadanie http://brygada-serial.blog.onet.pl
ja polecam ksiazke na podstawie ktorej na krecono serial "Historia opowiedziana synowi"
oo wlasnie ksiazka jest kozacka czytalem z 4 razy... chodz nie jest do konca napisana prawda tam to i tak polecam;)
to fakt po tą ksiazke mozna siegnac kilka razy:) obracie sa juz moze napisy powyzej czwartego odcinka? dostalem info od jednego goscia ze na dniach ma byc tlumaczenie wszystkich odcinkow:)
jestem bardzo zainteresowany napisami,jezeli ktos by posiadal tlumaczenie wszystkich odcinkow to bylbym wdzieczny,rowniez posiadam tlumaczenie pierwszych 4 odcinkow i napisy angielskie
pozdrawiam
jak możesz to podaj linki do tych napisów. Pierwsze cztery sobie obejrzę :) a resztę spróbuję przetłumaczyć
UWAGA na programie wojna i pokoj leci brigada od 18.15 jeszcze nie wiem jak bo teraz zobaczylem napisze jak bede wiedzial wiecej pozdrawiam lece ogladac
to tak dzis od 18.15 byl 8 odcinek;) jutro o 22 sa dwa odcinki nie wiem jakie;) leci to na programie wojna i pokoj chyba tylko na platwornie n ;/
miałem tłumaczyć te napisy ale to jest bardziej czasochłonne niż myślałem, 5 odcinek może skończę ale będzie to długo trwało, a za kolejne nawet się nie zabieram...
moze ktos by zalozyl forum o brigadzie gdzies?? to bysmy tam obgadali wszystko ladnie i bysmy poprosili tvn o wydanie brigady z lektorem na dvd;)
a puki co można napisać żeby wznowili emisje to nagra się od pierwszego odcinka ;-) No serial rządzi mam nagrane odcinki oczywiście po rysyjsku i napisy do wiekszości ale niestety w połowie po polsku w płowie po angielsku i w połowie wogole bez tłumaczenia i powiem Wam ze psuje radość oglądania wieć sobie odpuściłem :| a z "wojna i pokój" chciałem nagrać ale niestety nie mam jak :| jak mi ktoś powie jak podłaczyć laptopa bez karty tv do tv żeby zrzucić obraz to z pryzjemnością to zrobie:P A puki co pozostaje molestować tvn o to zeby puscili ;-) Pozdro
napisalem do nich i nie otrzymalem odpowiedzi;/ teraz bedzie ostatni odcinek ale nie bede ogladal bo ostatni trzeba na koniec obejzec a nie;p
hehe tak tez im skrobnąłem wiadomość ale wiadomo że raczej na odezwe z ich strony nie ma co liczyć ale może da im to coś do myślenia hehe oby...:P
dajcie maila to Wam powysylam co mam jest wiekszosc brakuje tylko kilku odcinkow tyle tylko ze te co mam nie iwem jak byly tlumaczone w kazdym badz razie sa w polowie po angielsku polowie po polscku np "good wieczór" hehe zreszta zobaczycie samo ale spoko jak sie zna troche anngol wiadomo o co chodzi ;-)
kropa mogę prosic o napisy mój mail : ad1am@poczta.onet.pl
Widzę że serial leci na kanale Wojna i Pokój pewnie szanse są małe żeby ktoś to zripował i wrzucił w necie