PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 323 tys. ocen
8,8 10 1 322851
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

skąd ten zachwyt?

ocenił(a) serial na 1

O co chodzi w tym serialu? Skąd taka wysoka ocena? Gdybym nie oglądał, to bym nie oceniał, specjalnie jednak zobaczyłem parę odcinków i muszę przyznać, że jestem zażenowany. Co to ma być? Jakiś typ siedzi na chacie i przychodzi łysy rudy z brodą i mówi 'siemanko' i tamten do niego 'no siemasz breaking bad' - co to w ogóle ma znaczyć? 'złe włamanie' ? ten serial miał być o włamywaczach, którym nie wyszło? Na czym to ja skończyłem.. aa no tak.. i ten rudy mówi "ooo gdzie jest ten trup", a tamten "sory breaking, ale polałem go kwasem w wannie i sąsiadów zalałem.." nO KU*** to jest serial na miare XXI wieku? Spartacus jest 10x lepszy niż ten chłam komercyjny, który w ogóle nie ma sensu kompletna porażka tak samo jak dexter i m jak miłość.
Nawet toy story 3 jest lepsze -.-
Pozdrawiam

diegonen

Zgadzam się z każdym Twoim zdaniem. Dodam jeszcze, że Walter White to pussy, bo wkulają mu nawet Troskliwe Misie, a najlepsze pierniczki na dzielni robi Bree Van De Kamp.

ocenił(a) serial na 1
Wina_Woltera

Troskliwe Misie mu nawet wkulają.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
diegonen

Rudy? Może oglądałeś jakiś irlandzki remake klasy C?

jorger

napisał jeszcze chudy i tłusty w jednym zdaniu xD

diegonen

Najlepszym serialem jest "Bolek i Lolek".

ocenił(a) serial na 1
conti01

bolek i lolek to zwykła włoska faszystowska propaganda, która nawołuje do przemocy wobec osób bliskich i spokrewnionych drugiego stopnia.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
diegonen

Nie znam tego typa ale muszę mu przyznać rację.

ocenił(a) serial na 10
GrabarzGrabowka

Tak to prawda on ma rację.

ocenił(a) serial na 10
GrabarzGrabowka

Tak potwierdzam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
GrabarzGrabowka

Po przeczytaniu jego argumentacji muszę mu przyznać rację.

ocenił(a) serial na 10
diegonen

muhahahahahahahaha powiedzial to typ ktory dal 10 w filmie pt. ,,Jack Frost'' mhahahahahahaaha zalosny jestes :)

ocenił(a) serial na 1
kenobiii

Chcesz się bawić w taki wytykanki? Tak? Tak? Kolego, który dałeś 10 i SERDUSZKO (hheheeh) dla resident evil, no błagam........... i tak milla jovovich ci nie da, więc co chcesz wskurać.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
diegonen

Najpierw naucz się poprawnie pisać we własnym języku. Jakiś słownik ortograficzny itp. sprawy.

ocenił(a) serial na 1
facet31

Moja ortografia jest pierwyj sort, jak robię jakieś błędy to zawsze specjalnie, rzeby jakiś ortograficzny nazista podniusł alarm.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
diegonen

sry man ale lubie akurat filmy o Zombiakach :) a akurat re 1,2 moim zdaniem kapitalnie wyszlo :)

ocenił(a) serial na 1
kenobiii

A ja lubię filmy o starych łysych rudych suchych grubasach w pinglach, którzy mają na imię breaking bad.
Żartowałem, nienawidzę ich.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
diegonen

widac jak ogladales ten serial bo chlop ma na imie Walter White :)

ocenił(a) serial na 1
kenobiii

Trochę za ostro pojechałeś/aś :|, jeśli brakuje Ci słowa polecamy synonimy.ux.pl
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
diegonen

Jesli ci zabraklo w jakims wersie jakiegos synonimu w moim nieudolnym wrecz latwym do zrozumienia zdaniu to polec sam sobie ta strone
Pozdrow swoja matke i zapytaj sie jej czemu urodzila idi*te

ocenił(a) serial na 1
kenobiii

A może Ty zapytasz swoją mamę, czemu urodziła idi*tę, hm? No? Co, zatkało? No właśnie. I nie zapomnij jej pozdrowić. Cwany taki byłeś.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
diegonen

yyyy zostawie to bez komentarza i ustapie znawcy filmu
Pozdrawiam Mario Casasa :)

ocenił(a) serial na 10
diegonen

widac ze z bialegostoku jestes pracy nie masz i tylko siedzisz i trollujesz bo nuda cie zżera :)

ocenił(a) serial na 1
puminho

Cwany z ciebie ananas.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
diegonen

dobrze sie czyta ta twoja wojne ze wszystkimi,
oby tak dalej, niech sie ludki denerwuja jak nie maja dystansu :)
pozdrowiam z trojmiasta

diegonen

patrząc na filmy, które wysoko sobie cenisz i poziom twoich wypowiedzi paradoksalnie tylko potwierdzasz to jak dobrym serialem jest [Br]eaking [Ba]d... i ot tu powstaje zagadka dla twojej główki "ale jak to?" xD
Nie pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
diegonen

Śmiechłem

ocenił(a) serial na 10
diegonen

Trollu dobranoc.
Radzę nie używać Google Tłumacz kolejnym razem.