Hej,
czy napisów wciąż brak czy szwankuje mi napiprojekt (do innego serialu, który oglądam równolegle akurat teraz też nie może znaleźć napisów) ?
Wygląda na to że jeszcze nie ma.
Do szukania napisów polecam: http://www.subtitleseeker.com/
z tego co mi wiadomo to napisy robi joozek z grupy Hatak,.... na stronie napisy24 w zakladce Tłumaczenia widac jaki jest postep w tłumaczeniu...
Czy przy każdym odcinku musi być zakładany nowy, bezsensowny temat o napisy?
Nie można zapytać o to w wątku do odcinka 4x04?
Skoro oglądasz BB to powinieneś wiedzieć, że napisy robi Grupa Hatak, zawsze jest o tym info na początku lub końcu odcinka ciężko tam wejść sprawdzić? Na dodatek jak już kolega bartekprz napisał jest zakładka w tłumaczeniu i tam masz napisane, że stan na godzinę 11 wynosi 65%
Ok, dzięki za pomoc i za stronkę BSlab.
Wydawało mi się, że wcześniej pojawiały się szybciej. No i to nie jedyny serial, do którego wciąż ich nie ma więc panicznie pomyślałem, że są jakieś problemy (wiem, mogłem zrobić tak jak piszecie, czyli na stronkę GH wejść).
qu3ss:
Po rzucie oka na kilkanaście ostatnich tematów, nie było nowych przy każdym odcinku, więc bez spiny przeżyjmy ten miejmy nadzieję jeden z ostatnich. ;)
Faktycznie może nie najlepszy temat, ale osobiście też bym się nie pytał o napisy w temacie: Opinie 4x04. Tam ąz roi się od spoilerów.
PS: Polecam śledzić stronke napisy24-.> tłumaczenia
Do opinii mam zwyczaj zaglądać po obejrzeniu, to chyba normalne, więc popieram przedmówcę.