Może mi ktoś wytłumaczyć jaki jest sens puszczania drugiego sezonu w poniedziałki o 1:05 w nocy? Myślałem że po
pierwszym sezonie polsat odpuścił emisję serialu (rzucili go wówczas na niedzielę o 22:00 i dziwią się że kiepska
oglądalność) ale teraz to przeszli samych siebie, nie widziałem jakoś żeby drugi sezon puszczali o innej porze, więc te
emisje o 1 w nocy to chyba nie powtórki, jeśli się mylę to proszę mnie poprawić. Szkoda, bo serial można by puszczać w
czwartki lub w niedziele ale ok godziny 20:00-21:00.
Widocznie Polsat ma gdzies czy ten serial ktos bedzie ogladal czy nie . Wolą reklamować produkcje typu Trudne Sprawy.
A dlaczego by nie skoro Trudne Sprawy mają największą oglądalność w tym czasie antenowym? Reklamują to co ludzie oglądają, nic trudnego
Dokładnie. Przeciętny Janusz woli obejrzeć jakieś problemy innych ludzi i zapomnieć na chwile o własnych. Serial czy produkcja, która pokazuje życie innych ludzi. Jeśli chodzi o BB to musiałby go zrozumieć, a to naprawde trudne w dzisiejszych czasach dla typowych Polaków.
Przeciętny Janusz... Dobre!
Polshit, po prostu zrobił sobie z BB zapychacz do swojej shitowatej ramówki.
Tym dziwniejsze że ludzie wolą obejrzeć taki chłam jak trudne sprawy czy dlaczego ja, kiedyś obejrzałem kilka odcinków z ciekawości, żeby się pośmiać, teraz nie robię już tego nawet dla żartu, żeby nie podkręcać oglądalności, widząc jednak że co sezon dochodzą nowe seriale tego typu mam wrażenie że na tej wojnie jestem sam :(
dzięki Polsatowi obejrzałem sobie rok temu pozostałe serie po tym jak bez żadnych wyjaśnień skończyli emisję 1 serii. pamiętam jak reklamowali BB teraz nic nie wspomnieli - ale Polsat tak jak i tvp ma w d widza co zrobisz - wszystko, na szczęści jest free w necie...
Już sprawdzali ten serial w lepszej godzinie. Poniósł fiasko, więc nie dadzą go w prime time. To raczej widzowie tej stacji nie dorośli, polsat go wyświetla. Mnie osobiście godzina 01 pasuje, nie pracuję od 9 do 17 :)
to niestety recydywa polsatu , wcześniej tak samo zrobili z innym świetnym serialem Damages , też od drugiego sezonu puszczali w poniedziałki po dwóch filmach po dwa odcinki ( pierwszy zaczynał się około pierwszej w nocy )
Nie oglądałem tego serialu jednak widzę że notę tutaj ma dobrą, nie rozumiem po co polsat wykupuje prawa do transmisji zagranicznych seriali które pokazuje o 1:00 w nocy, nie wierzę że wychodzą na tym na plus, jednocześnie ciężko mi uwierzyć że normalni myślący (?) ludzie wolą oglądać taki szrot jak trudne sprawy.
Ja dopiero dziś zauważyłam, że właśnie leci 3 sezon o tak dziwnej porze...
Być może podpisali umowę na kilka sezonów (a może na wszystkie) i jak się okazało, że pierwszy sezon, mimo że był emitowany ok. 23.00, miał słabą oglądalność, to wrzucili go jako nocny zapychacz. Jak widać nasze społeczeństwo nie jest gotowe na pozycje ambitniejsze niż Trudne Sprawy, Dlaczego ja itp.
Mimo wszystko jestem wdzięczna Polsatowi, bo dzięki nim obejrzałam pierwszy odcinek, a potem już dałam sobie radę bez ich pomocy.
Ja nie rozumiem jak można oglądać 40-50 minutowy serial w TV przerywany co 10 minut pasmem reklam oczekując np. tydzień na kolejny odcinek.
Co do Trudnych Spraw i tego typu badziewi to naprawdę jest zastanawiające jak można coś takiego oglądać a straszne jest to że to ma oglądalność skoro jest non stop w takiej ilości emitowane...