PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 323 tys. ocen
8,8 10 1 322745
9,1 62 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Pragnę gorąco podziękować członkom Grupy Hatak, którzy tłumaczyli Breaking Bad dla polskich widzów. Serdeczne dzięki: Józek, Igloo666, Henioo, Rarehare oraz wszyscy, którzy w jakikolwiek pomagali!

Napisy były na bardzo wysokim poziomie i zdajemy sobie sprawę, jak dużo czasu, zaangażowania i systematycznej pracy musiało Was to kosztować. Przez te wszystkie lata.

BB to świetny serial, a dzięki Waszej bezinteresownej pomocy, mógł dotrzeć do szerszego grona odbiorców. Dziękujemy Wam za te piękne chwile z BB.

Teraz tak zupełnie od siebie: Józku, robisz napisy do wielu seriali. Nie wszystkie z nich oglądałam, ale tak się składa, że zawsze te które oglądam, właśnie Ty tłumaczysz :) Szczególne dzięki za Breaking Bad oraz za Southland. Świetna robota.

Ten temat powstał, żeby każdy kto chce, mógł napisać „dziękuję” ekipie tłumaczącej.

użytkownik usunięty
BUNCH

@bunch Nie oceniaj swoją miarą, wiele ludzi potrafi robić coś bezinteresownie.
@tłumacze podziwiam waszą pracę, zaangażowanie, profesjonalizm i bardzo dziękuję!

Wypraszam sobie "swoją miarą". Jestem po prostu ciekawy i pytam.
Czy Ty myślisz, że ja niczego nie robię bezinteresownie? To sobie wyguglaj moją stronkę i zobacz na własne oczy setki rzeczy.
Jestem po prostu ciekawy tego czy ktoś wspiera rynek napisów. Na przykład serwisy z filmami OnLine, serwisy z napisami do pobrania czy ktokolwiek inny.

użytkownik usunięty
BUNCH

Pozwól, że Cię zacytuję:
"Mnie zawsze ciekawiło czy jest to "bezinteresowna" pomoc. I czy podejmowali się tego Ci ludzie tylko z racji "project passionate".
Czy może "ktoś" im za to płaci? Cała grupa Hatak działa tak szybko i tworzy dobre tłumaczenia, iż szczerze nie wierzę aby to mogło być zwykłym hobby. Nie mają może oni jakiegoś sponsora czy coś? Kto wie - niech mi odpowie na to pytanie. Być może nawet znajdzie się wśród Filmwebowiczów jeden z grupy Hatak."
Dlaczego zatem sobie to wypraszasz, skoro w pytaniu sugerujesz interesowność owych poczynań?
Nie interesuje mnie googlowanie Twoich dokonań, tylko wypowiedzi zawarte tutaj.
Kolejną istotną rzeczą jest dotarcie do autorów, a nie domniemywanie czegokolwiek na forum, które najprawdopodobniej adresaci wiadomości nigdy nie ujrzą.

Ponieważ napisałeś abym "nie oceniał SWOJĄ miarą". A nic o mnie nie wiesz. Dlatego.
Już? Odpowiedziałem Ci na pytanie?

ocenił(a) serial na 10
kajzerka

Wielkie dzięki!

kajzerka

Złe były te napisy. Mogli nie robić w ogóle.

ocenił(a) serial na 10
kajzerka

Dzięki za te wszystkie sezony ;) Oglądam ten serial odkąd wyszedł i tłumaczenia były zawsze na wysokim poziomie. Jeszcze raz wielkie DZIĘKI!!!!

ocenił(a) serial na 10
kajzerka

dzieki wielkie chłopaki !

ocenił(a) serial na 8
kajzerka

Dzięki :)

kajzerka

szacun, robić napisy w kilka h, do tego perfekcyjnie. dzięki wielkie za to co robicie

ocenił(a) serial na 10
kajzerka

dziękujcie na ich fanpageu na facebooku ;)

użytkownik usunięty
kajzerka

Również dziękuje :) napisy zawsze pierwsza klasa.

użytkownik usunięty
kajzerka

dołączam się. wielkie dzięki dla chłopaków!

ocenił(a) serial na 10
kajzerka

Jestem bardzo wdzięczny ludziom z grupy Hatak, zresztą nie tylko za BB. Ich tłumaczenia są nie tylko świetne pod względem językowym, ale również - co ma ogromne znaczenie - są dostępne niemalże natychmiast po premierze. A wszystko to nasi hatakowcy robią dla nas nieodpłatnie. Wielkie dzięki i ogromny szacunek za doskonale wykonaną i niełatwą pracę.
To co napisałem to oczywiście banały, ale jakże prawdziwe.

ocenił(a) serial na 10
kajzerka

Dołączam się

ocenił(a) serial na 8
kajzerka

Wielkie Dzięki !

ocenił(a) serial na 10
kajzerka

dołączam się

ocenił(a) serial na 10
kajzerka

Dzięki......