PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63837
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Jak wasze emocje po odcinku?? Jak oceniacie odcinek?? Co zrobiło na was największe wrażenie ???

Po obejrzeniu odcinka, a w szczególności końcowej sceny - moja reakcja WTFFFF&CK !!!!!!!!!!!!! WTFFF&CK !!!!!!!! WTFFFF&CK !!!!!! (do kwadratu)

To tak na świeżo a resztę napiszę jak już ochłonę :)))

bzyczek881126

Czemu nie pisałaś wcześniej tylko trzymałaś mnie w niewiedzy?! A niech Cię.. xP Widziałem ten tik tyle razy, że i tak nie zwaliłbym tego na zimno ale skoro Amell tak sobie to tłumaczy.. :D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Musiałam się trochę podroczyć ;p

bzyczek881126

Też mi droczenie.. xP

bzyczek881126

IMO Olivera pewnie uratuje flash. Chyba jest jedyną osobą, która może go jeszcze złapać, w trakcie gdy spada z tych skał.

PS. Nie wiem czy ktoś wcześniej na to wpadł, nie czytałem całego wątku.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
cegla1213

To nie będzie Flash. Było już promo dalszej części, gdzie Oliver leży rozwleczony na skałach i pojawiają się czyjeś nogi w pobliżu. Ale to nie Flash.

Amadzia

To w takim razie trochę bajka będzie jak on przeżyje ( o ile przeżyje).

ocenił(a) serial na 9
cegla1213

Przeżyje. Nie jestem obeznana w komiksach, ale wystarczy poczytać trochę komentarzy tutaj żeby zrozumieć, jak najprawdopodobniej zostanie uleczony Oliver :)

ocenił(a) serial na 7
bzyczek881126

Odcinek świetny. Każdy kto wie kto to Ras zdawał sobie sprawę, że Arrow nie ma szans na zwycięstwo i jakby go pokonał to byłabym trochę rozczarowana tym rozwiązaniem. No i się udało, więc z kolei jestem rozczarowana na maxa, że Oli nie zyje:( Ale oczywiście też liczę na całą jamę Łazarza:)
Wielki plus za Thee! W końcu pokazała pazurki..marzyłam aby z kimś walczyła ale w najsmielszych marzeniach nie liczylam, że pierwszy raz będzie walczyć właśnie z bratem. Super! Cholernie żałuję, że Malcolm to taki skurczybyk:p Gość ma poczucie humoru co lubię i miałam nadzieję, że nie jest zepsuty do szpiku kości:) Mam nadzieję, że Thea skopie mu ojcowskie dupsko:)

Musze to powiedzieć...Felicity zaczyna mnie wkurzać! Tak właśnie ona.. rozumiem, że jest poniekąd człowiekiem nauki ale to jej ciągłe powtarzanie:"Takie są dowody" jest irytujące. Podobno człowiek nie może biec szybciej niż rozpędzony samochód a jednak Barry umie więc powinna bardziej ważyć słowa. Do tego miłość jej życia wyrusza w misję samobójczą a ona jakaś taka zdystansowana..ja bym się uwiesiła tego Arrowa i nie puściła już nigdy:p:p

No i na koniec...troszkę ten Ras się wyrabia aczkolwiek nadal wygląda jak ciapowaty szczeniaczek a nie przedstawiciel Ligi Zabójców.

ocenił(a) serial na 9
klaudia2251

Ras ma piwny brzuch i to jest zabawne :P

ocenił(a) serial na 7
Amadzia

haha no Ras nie przestrzega diety ale widać demonom kaloryfer nie jest potrzebny:p

ocenił(a) serial na 10
klaudia2251

Kurna serio? Jakie wy macie wymagania, baby jedne wybredne xD. Przecież gość wygląda świetnie, o wiele lepiej, niż przeciętny facet xD. Co najwyżej na tle Amella wypada gorzej, bo ten z kolei ma rzeźbę wymodelowaną już idealnie, ale bez przesady, opamiętajcie się xD.

ocenił(a) serial na 7
pl_szajba

No tak masz rację..Ras wygląda dobrze jak na swój wiek. To przy Amellu tak źle sie wypada:)

ocenił(a) serial na 10
klaudia2251

Gość ma 42 lata.Przy takiej różnicy wieku,to czego oczekujecie?Gdyby Amell nie ćwiczył,to byłby zapewne mniej "ponętny" dla płci przeciwnej.To mój rówieśnik i wiem z własnego doświadczenia,że bardzo łatwo można się zapuścić,jeśli człowiek czegoś ze sobą nie zrobi.Niestety,ale w większości przypadków,to po 30-ce człowieka zaczyna przybywać,a jeszcze jak ktoś lubi piwko i dobrze zjeść,to już tragedia.Nie znaczy to,że jestem gruby,ale mogło by mnie być mniej.Zacząłem przybywać,odkąd dupę autkiem wożę.Dawniej dużo na rowerze jeździłem,to było lepiej.Ale to nie temat o mnie :)

ocenił(a) serial na 7
mario_1981

Myślałam, że ma więcej lat. Szczerze...to w moim otoczenia znam kilku lepiej wygladajacych 42 latków. W kazdym razie Ras wygląda okej. Co doj 30tki sama w tym roku przekroczyłam tą magiczną granice i wiem o czym mówisz. W wieku 20-25 lat nie musiałam sie zbytnio starać aby utrzymać sylwetkę a teraz już odczuwam, że mam gorszą przemianę. Czas nie oszukasz...no chyba, ze jesteś demonem:p

ocenił(a) serial na 10
klaudia2251

Trzeba pić dużo Ra'sowianki Zdrój.Ta woda czyi cuda :)
A co do dyskusji,to ja w wieku 20-tu kilku lat,mogłem żreć wiadrami na co mi tylko przyszła ochota i byłem płaski jak deska,a teraz trzeba uważać,bo zaczynam rosnąć.Nie chcę wyglądać jak Ryszard K, lub Wojciech M. No i co tu ukrywać,zazdroszczę sylwetki Amellowi.ALE ,gdyby on przestał dbać o siebie,to zapewne za jakiś czas ciężko by było nam go poznać.Niestety,ale każdy ma takie problemy i musi dbać o siebie,a szczególnie aktorzy,bo ich ciało,to ich kapitał.Grubasów nikt nie chce oglądać.Przecież co jakiś czas można zobaczyć fotki,na których jeden z drugim paradują z ciążowymi brzuchami,więc chwile słabości mają.

ocenił(a) serial na 7
mario_1981

To prawda...nie ma co kłamać żeby dobrze wygladać trzeba zapier...:p Amell faktycznie wygląda świetnie ale tak jak napisałeś ciało to jego narzedzie pracy..chociaż duzy szacunek dla niego, że potrafi robić rzeczy do których inni aktorzy biorą dublera.

ocenił(a) serial na 10
klaudia2251

Wiesz,jednemu się chce bardziej,drugiemu mniej.Zawsze jest łatwiej nic nie robić,niż się ruszyć i coś zrobić,a potem są efekty.A co do Amella,to jeśli czuje się na siłach,żeby zrobić daną rzecz samemu,to czemu nie?Poniekąd wyraża w ten sposób szacunek dla fanów i być może stara się zrekompensować braki warsztatowe w aktorstwie.Szekspira nie zagra,ale kto wie,może zacznie pojawiać się kiedyś w czymś w rodzaju kina akcji?Na razie jak Arrow ma zapewnioną robotę.

ocenił(a) serial na 7
mario_1981

No tak aktorsko to szalu wielkiego nie ma ale moglby grac w filmach akcji. Ogolnie to sympatyczny gość patrząc na jego wywiady czy profil na fb.

ocenił(a) serial na 10
klaudia2251

Też mam takie wrażenie,że sodówka mu nie uderzyła.Poza tym,buców w typie Erica Robertsa nikt nie lubi.

ocenił(a) serial na 7
mario_1981

Ojj tak..gosc jest straszny. ciekawa jestem jak potoczy się karier
a Amella..jak widać Arrow może mu otworzyc parę drzwi..zobaczymy.

użytkownik usunięty
klaudia2251

"Do tego miłość jej życia wyrusza w misję samobójczą a ona jakaś taka zdystansowana..ja bym się uwiesiła tego Arrowa i nie puściła już nigdy"
Wiedziała, że i tak to nie poskutkuje :) Za dobrze go zna:). A poza tym po co jeszcze utrudniać mu wybór ?
Niestety mężczyźni Felicity muszą walczyć o wielkie sprawy! A ona jak zwykle będzie sprzątać po nich bałagan :)

ocenił(a) serial na 7

Pewnie by nie poskutkowało ale mimo wszystko na pewno spodziewała się, że może go już nie zobaczyć i wydaje mi się, że pewne słowa powinny w końcu zostać wypowiedziane:)

Najsmiejszniejsze jest to, że to ona się kocha w nim od lat a to on ciągle wyznaje jej miłość:p Twarda sztuka z tej Felicity!

ocenił(a) serial na 10
klaudia2251

też bym chciała żeby felka w końcu mu powiedziała że Go kocha ale na to jeszcze trochę poczekamy :-) najważniejsze jest to że Oliver ją kocha i ciągle jej to mówi. Reszta ułoży się sama :-)

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Wiem wiem ale jestem strasznie niecierpliwa. Cały ten sezon dostajemy jakieś ochłapy w postaci jak Cie kocham ale nie mogę z Tobą być, ja tez Cię kocham ale skoro nie mozesz ze mną być to ide do innego:p Już mi się to nudzi.

ocenił(a) serial na 10
klaudia2251

wiem co czujesz. ale to było do przewidzenia że tak łatwo nie połączą Olicity. Będą się nad nimi pastwić przez cały sezon żeby na końcu ich połączyć.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Wiem wiem ale liczyłam choć na jeden prawdziwy pocałunek a nie jakieś całusy w czolko:)

ocenił(a) serial na 10
klaudia2251

Taki prawdzwy kiss to będzie po powrocie Olivera;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

No to sporo jeszcze trzeba będzie poczekać :) ale trzymam Cie za słowo:)

ocenił(a) serial na 8
klaudia2251

będzie, sam Guggenheim powiedział że bedziemy musieli po prostu poczekać i zobaczyć :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

i zaś czytamy to samo;p widze ze śledzisz twitter jak ja;p;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

oj tak :) Magda napisz na priv jaką masz nazwę :) to cię odnajdę :D

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

ja nie mam;p korzystam z koleżanki ale mam zamiar założyć;p;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

zakładaj :) ja założyłam tylko ze względu na Arrow i później się rozkręciłam ( inne seriale itd. )

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

go załoze;p powiem Ci ze na facebooku tez dużo spoilerów dodają z twiterra tez;p

ocenił(a) serial na 8
MagdaLena121

no w sumie ale na FB mi wystarczy Stephen Amell, John Barrowman i Grant Gustin :)) a twitter tam to jest wszystko :P

ocenił(a) serial na 10
bzyczek881126

a to założe na pewno :-)

ocenił(a) serial na 8
klaudia2251

dla mnie walka Thea-Arrow, to było spore rozczarowanie, pomysł ok, ale ona wyglądała jakby miała sobie zrobić krzywdę przy zadawaniu ciosów. Nie ma warunków fizycznych by podskakiwać do Arrowa a nie rusza się na tyle szybko by robiła wrażenie nawet w walce z Digglem ;)

ocenił(a) serial na 7
Sushimaster

To prawda...miałam właśnie na myśli pomyśl bo wykonanie faktycznie słabe. Ale przymykam na to oko:)

klaudia2251

"No i się udało, więc z kolei jestem rozczarowana na maxa, że Oli nie zyje:( "
:D

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Babie nie dogodzisz:)

klaudia2251

A przyznam, że mnie po prostu rozśmieszyło jak to napisałaś - nawet o stereotypach nie pomyślałem, przysięgam xP

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Dobra dobra..już ja Was znam..Panowie:p A tak serio to to szczera prawda...kobieta prawie nigdy nie jest zadowolona, prawie zawsze może być lepiej:)

klaudia2251

@ klaudia2251, Ty mi lepiej napisz co wg Ciebie mogło być lepiej.. oprócz 'śmierci' Olivera albo scen z Laurel :D

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Źle się wyraziłam...chodziło mi o to, że nawet jesli juz zadowolisz ta nieszczęsną babe to za chwilke zacznie się zastanawiać, mysleć, drążyć i coś znajdzie:p
Co do odcinka to poza tym, ze główny bohater nie żyje a Laurel wydaje sie, że może nakopać samemu Rasowi to był super:)

klaudia2251

@klaudia2252, Ty coś masz do swojej płci, mówię Ci xP (nawet się chyba zrymowało :D)
Racja :D

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Haha nic! Po prostu jestem kobietą więc zdradzam Ci jak z nami postępowac Poeto:p

klaudia2251

Dzierlatka, która 'zdradza' arkana swojej płci osobnikom płci przeciwnej.. nooonoo, klaudia2252, porywasz się z motyką na słonce, życie Ci nie miłe i takie tam xP Haha :D

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Oj tam..ta mała wskazówka absolutnie nie pomoże Ci zrozumiec kobiet:p

A życie mi miłe..po prostu jestem jak Laurel..zaliczyłam pare sesji treningowych i jestem nieustraszona:p

klaudia2251

:D

Wiesz.. lepiej nie przyrównuj się do Laurel i jej treningów xP Ale jeśli zaliczyłaś sesje treningowe to pewnie i odwagi nie mniej. haha ;D

ocenił(a) serial na 5
bzyczek881126

Kurde, ale tak na serio to nie powinno być opcji żeby Oliver przeżył to co mu się tu stało.