http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P
Ale Ci fajnie. Sama bym poszła, ale u mnie kina nie ma hehe:P. Moze jakos sobie załatwie:D. Trzeba sobie radzić=]. Ja to lubie takie filmy co mają pojechane teksty:P:D.
Była taka scena co Osiołek mówi do Shreka "Zainwestuj w gatki bo ci widać" . Kozacki test!! Ale sami musicie zobaczyć bo takich scen było więcej.
tak, też lubie Shreka ( film ), a zwłaszcza osła i pinokia:DDD a oglądaliście dzisiejszy odcinek The OC?- powalający, nieźle się uśmiałam, nawet nie wiem co mam pisac bo dużo było nizłych tekstów, ale najbardziej zapamiętałam:
seth: Odprowadzic Cię?
summer: Nie, sama trafie.
seth: to ty mnie odprowadź...
no mysłałam , że padne:DDDDD
Mi to się podobała scena przy śniadaniu o tej minie Ryana i jak Summer powiedziała, że podoba się jej Seth. To było dobre, szczególnie ta jej mina. Jak Summer jest agresywna w stosunku do Setha to jest z czego się pośmiac. Wcześniej jak pojechali do Meksyku to była dobra scena.
Seth: ...Między nami jest chemia.
Summer: Miedzy nami jest jeszcze ten widelec, którym zaraz wydłubie Ci oko.
To było świetne:P:D.
Mam pytanie, do wszystkich: największy wasz zawód w the O.C. oprocz śmierci Marissy..?
chyba to że wogóle się skończyło ;) a tak serio to troche mi było żal kirsten jak sie tak upijała...
Ja się nie zawidołam jak Marissa umarła, ja bardzo się cieszyłam z tego powodu. Tylko płakałam, dlatego, że była to smutna scena. Ale strasznie nie lubiłam marissy i się cieszyłam, że umarła. A największy zawód to to, że się skończyło. Z tym, że Kiki się upijała też mi było jej szkoda. Ale tak to chyba największy zawód to jak Seth jarała trawe i spalił firme:/. To było okropne. A i tez jak Summer była z Zachiem:/. Wcale do siebie nie pasowali.
Śmieszne było jak palił trawke :D fajne teskty pozniej walił xD dla mnie jednak najgorsze to ze Johnny zmarł, bardzoo go lubiłam..
Johny hmmm...? Na początku bbył nawet spoko, później jak zakochał się w Marissie i tak głupio się zachowywał przestałam go lubić.
Ale dzisiajszy odcinek był wyczesany. Kurde tak się śmiałam. Strasznie mi się podobała mina Juli i Caleba jak spotkała się Summer i Ana. Ta scena była piękna:P:D. Ogólnie Ryan dzisiaj wymiatał:D.
dokładnie... wystarczy ściągnąć...
uwierzcie, oglądanie tego serialu bez polskiego lektora jest o niego lepsze. kwestie aktorów sa troche inaczej tłumaczone na język polski i moim zdaniem tracą swój urok..
Kurde bede złośliwa. Przecież my wiemy, że można ściągać ten serial, ale widac, że nie czytałaś tego o czym my piszemy. My ciągle nie gadamy o tej godzinie emisji tylko o wielu innych sprawach.
Sory za agresje, ale wkurza mnie już takie gadanie, że można ściagnać. Kurde jakby na tym forum siedziały osoby niemyślące:/.
Mery m jestem z toba :D ktoś wcina sie w forum nie czytając co było wcześniej =] ale looz..
Najgorsze że to zdarza się coraz częściej.... I mnie to denerwuje jak ktoś niejest na biezoco a sie wcina,,/..
No właśnie. Albo te komentarze, że "Życie na fali" leci od 1 sezonu. Kurde pamietam, że pierwszy taki komentarz pojawił się 20 maja, a reszta to się obudziła po miesiącu, jak już wszyscy wiedzieli. Cieszcze się, że nie jestem sama i wiele osób nie lubi tego.
Oj duzo osób tego nie lubi, oby mniej takich 'zacofanych'osób było na naszym forum a wiecej rozgarietych i 'zwałerskich' xD :D
takimi ludźmi nie należy się przejmowac:) z ich postów wynika, że mają "nienajwiększy" poziom IQ, więc ja tylko się śmieje gdy czytam wypowiedzi takich "wcinarzy"- nie,że nie wolno tu wchodzic i komentowac, bo jasne, zę wolno ale jak już się ma komentowac to z rozsądkiem:)
Mateusz wyjechał, ja też będę tu wpadac rzadziej, bo zaczęła się praca...ale napewno Was nie opuszcze:)
tak więc trzymajcie się i nie zwariujcie przez tych opóźnionych komentujących :P
Spoko damy sobie rade, choć mam nadzieję że chwilowa nieobecność 2 podstawowych osób niezachwieje jakoś tego tematu.
No własnie jeszcze ty bedziesz Ivona mało tu wpadała, zreszta i tak żadko komentujesz ;/ szkoda bo im wiecej osób cool tym lepiej :> i lepiej sie pisze z osobami juz zapoznanymi ;)
No ja staram się nie przejmować taki osobami, ale jakos już nie wytrzymałam. Zreszta przyznam się, że to i tak bardzo łagodnie jak na mnie:P.
Ale wczorajszy odcinek był super hehe. Tne tekst o jogalatis był świetny:D. A ja mam pytanie czy ktos z was wie jaka to piosenka co leciała na początku wczorajszego odcinka jak Seth tańczył. Jak dobrze pamiętam to ona leci jak zaczyna się Weronica Mars.
heh..miałam to samo pisac-piosenka super, zaraz mi do uszu wpadła:P siostra kazała mi tu wpadac:P a ja jak " zwykle" jej posłuchałam ;P
yogalatis...:P
No dobra coś nam temat się troche zatrzymał. Hmm... trzeba pomysleć nad nowym. Moze macie jakies pomysły? Mogą być szalone:P:D.
Ja prawie zawsze cos wymyślam niech teraz ktoś inny :D :D ogolnie to mam popieprzone ost. dni xD dzisiaj byłam święcie przekonana, że jest piątek i juz myślałam ze w chaci jakiś złodziej jest :D bo starsi wiadomo ze od pon.-pia. w pracy, ale naszczescie sie okazało ze to mama, jakas taka zamulona sie wydaje, pewnie jeszcze bujam w obłokach.. :> xD
Ooo hehe. Ja to nie raz myślałam, że u mnie w domu są jakieś duchy. Ale bym się nie zdziwiła. Mój blok powstał w 1892r. i służył tam podczas wojen, itd. Nazywany jest blokiem koszarowym, tak jak wszystkie czerwone u mnie w mieście:D. Podobno w moim bloku nawet był szpita. To ja sobie wyobrażam ile osób mogło tu umrzeć. Ale przyzwyczaiłam się mieszkać z duchami hehe:P:D.
Bosko z duchami :D moze tam jakiś psychiatryk był ;> i robili eksperymenty :> :D:D:D ja tez mieszkam w czerwonym bloku ale on ma jakies 14 l. :D
A ja mieszkam w bloku z czerwonych cegieł. I dlatege nasz obszar nazywaja Koszarami. Ściany mają po jakieś 80cm grubości. A wysokość mojego mieszkania to ok. 380cm. I dlatego moge mieć górke w mieszkaniu:D. Ale mając takie wysokie mieszkanie i kochając siatkówke to ciągle się śmieje, że u mnie w domu to siatkarze mogli by bez problemu trenować:P:D.
No to fajnie ze takie wysokie ściany :D ja tam nie wiem ile sciany maja grubosci xD ale tez mam z czerwonych cegieł ;) ;P
Wracam jednak moglbym zostac tam gdzie bylem na wieki... C do twojej wypowiedzi Paulli o psychiatryku i eksperymentach to odrazu na mysl przyszedl mi film w ktorym gral Sandy (Peter Gallagher). Duzo to wysie nie rozpisaliscie liczylem na wiecej... wiecej... wiecej... xD
No ja też jak ty Mery mieszkam w przedwojennej kamienicy... Stara jest i sie sypie powoli, a ja tylko czekam aż to cholerstwo zburzą. No właśnie mi tak samo ten film do głowy przyszedł, to był ten horror gdzie Gallagher grał jedną z głównych ról "Dom na przeklętym wzgórzu" --taki tytuł o ile się niemyle..
Nie oglądałam tego filmu. U mnie to zabytek, ale właśnie się tak zastanawiam od paru lat. Jeśli uważają to za zabytek to dlaczego mieszkają tam ludzie? Eee mój się nie sypie, jak na razie to dobrze sie trzyma. I pewnie jakby przeszło tu tornado to by stał dalej. Często się śmiejemy, że te nowe bloki szybciej się rozwalą od ty z przed 100lat :P:D.
Piątkowy odcinek, poprostu supcio. Rozwaliła mnie CHRISMUKKAH!!!!!
pOZDRO dLa FaNóW O.C. !!!!!
Ja mieszkam w bloku który nie wiem ile ma lat ale stary nie jest... i sypać te sie nie sypie... choć widać po nim ze on nowy to nie jest...
Paulli masz napisy do pb drugiego sezonu od odcinka 14 do końca??? bo Hatak ma do niego napisy ale beznadziejnie je kodują i na dvd nie chodzą i pytam sie bo może ściągałaś z napisy.org a tam są właśnie najlepsze...
A tak nawiasem to jaki rozczulający entuzjazm ze wróciłem xDDDD ;P ;)
Ojj no przecież wiadomo, że się cieszymy, że wróciłeś:P:D. Ale chcemy ukryć to wzruszenie:D.
mam na płycie ale nie moge tworzyc wogole filmu wszystko mi sie tnie i zacina i to juz od dawna i czekam az mama zaniesie do swojej znajomej co sie na tym zna :> sama jestem zła bo nie moge napisac notki na blogu z nastepnymi odcinkami..
Też mi się wszytsko zacinało, ale zrobiłam formata i na razie jest ok. Pewnie dlatego, że nie ściągnełam BearShare. Ale teraz nie moge ściągać nic:/. Ale jak załatwie sobie antywirus to od razu ściągne misia:D.
A cos wcześniej słyszałam o stronie napisy.info , ale nie wiem czy dobre napisy są. Nigdy nie ściągałam z tego. Może tam znajdziesz Mateusz napisy.
tam teŻ są napisym, mniej miż na napisy.org ale czasami się znajdzie to czego chcesz:)dużoi się rozpisaliście, miło Cię widziec Mateusz ( nie mogłam ukryc wzruszenia:P), jak już mowa o naszych czterech kątach to ja chyba jako jedyna mieszkam w domu a nie w bloku, a nawet fajnie sie mieszka, choc Mary zazdroszcze Ci bo przynajmniej masz jakieą atrakcje ( duchy hehe:P)
To nawet nie możesz zgrać napisów na kompa i mi wysłać... szkoda... bo jak brat oglądał ostatnio drugi sezon to ja stwierdziłem ze muszę obejrzeć do końca razem z nim i ściągam pb od 14 odcinka tyle ze napisów mi brak a Hatak je beznadziejnie koduje... Ah dzięki Ivona za ten entuzjazm i ja ciebie tez witam bo wracasz bo dłuższej przerwie... ;P xD
Hehe mówie Ci jest czego zazdrościć. Ale ja już nie mogłabym nigdzie indziej mieszkać, ponieważ lubie dużo przestrzeni:D.
A Mateusz ty ściągasz Pirson Break?? Bo jak tak to ja mam napisy do wszystkich odcinków.
Hehe mówie Ci jest czego zazdrościć:P:D. A tak serio to nie wyobrażam sobie teraz gdzie indziej mieszkać. Nawet jakbym musiała się gdzieś przeprowadzić to chyba bym bardzo chciała zamieszkać a tak wysokim i dużym mieszkaniu. Bo ja uwielbiam dużą przestrzeń:P:D.
A skad sciaglalas napisy??? super mieszkac w domu nom ale ja musze niestety w bloku... ;)
Ja już dawno je ściągnełam z BearShare i napisy.org jak jeszcze ich nie zamkneli. Mam do każdego odcinka, bo ja ściągałam serial tak jak leciał w amerykańskiej tv.
Aha to jak bys mogla to wyslij mi napisy od odcinka 14 do konca wacznie z 14... adress maila moj znasz... a i zapomnialem ci chyba podziekowac mery m za napisy do o.c. troche spoznione to ale dzieki wielkie... xD
Nie ma za co dziękować, przecież to jasne, że jak jakieś napisy mam to je wam z chęcia dam:P:D. Dobra wyśle Ci zaraz:D.
Mogłabym tak pisać codziennie: dzisiejszy odcinek był super :D ale po co =] zatem napisze: ta odpowiedz Ryan'a była mega xD..
Marissa: I love you..
Ryan: O.o... thank you..
:D
i pozniej jak Seth i Sandy 'szydzili' z tego..
Sandy: kocham was :D
Seth: Thank you :D i ten banan xD
Ten odcinek był świetny. tez bardzo mi sie podobało te Kocham Cię, a później dziekuje:P:D.
Wiem pamietam ten tekst... xD
Ale sie narobilo tych tematow na The O.C. jakis czlek strescil caly 4 sezon (no moze nie do konca), ale moze istnieja ludzie ktorzy chcieli by sami to zobaczyc a nie uslyszec tzn. przeczytac... i jakas zawzieta dziewczyna zalozyla 4 takie same tematy na temat "czy ktos ma The O.C. do wymiany" tych tematow bylo juz setki jakby nie mozna bylo oblookac listy tematow znalezc ten jeden i na nim zglaszac swoje oferty... xD ;)