http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P
No i stuknela nam 900. Zaloze sie ze ta druga wypowiedz Paulli to byl zamierzona by machnac sobie 900. No ale skoro ja zalozylem temat to wypadalo bym ja machna 1000. Cham nie bede wiec powiem KTO PIERWSZY TEN LEPSZY. ;D
dziwne ale nie było zamierzone.. jakos tak nie zwracam uwagi na to chociaz po tym chyba zaczne..
A ja za to nienawidze niedzieli. To jest dopiero nudny dzień. Jeszcze teraz kiedy w róciłam na chate, to już w ogóle:/.
Damską siatkówke jak jest na Polsacie to obejrze, ale jak ja ogladam ich mecze to one przegrywają, a jak w męskiej nie obejrze to też przegrywają. Wczoraj ogladałam, ale z takim małym zapałem i dlatego przegrali:/. Dzisiaj bede im kibicować bardzo mocno, chyba, że cos mi wypadnie, ale w to wątpie.
Mateusz ja ostatnio też nie miałam czasu na ogladanie The O.C., nie wiem jak będzie teraz po powrocie, chociaż ja chce jechać tam jeszcze raz, albo przeprowadzić sie tam hehe:P:D.
a mery gdzie to byłaś, bo nic nam się nie chwalisz ? :P
Ja nawet lubie niedziele, a raczej niedzielne wieczory, ze znajomymi wychodzimy na miasto i jakoś leci:)
Tak niedziele są przeważnie nudne...... Rany jak sobie pomyśle że zaraz do szkoły to normalnie niewyrabiam... Wakacje bardzo szybko zleciały , szczerze to wogule niepoczułem , że były.. Nigdzie niewyjeżdżałem a tu jeszcze poprawki superr -- To chyba moje najbardziej udane wakacje w karierze... A wy jak spędziliście te wakacje , bo chyba gorzej ode mnie niemogliście????
Ja byłam w Kolnie. Super tam było i dlatego chce jechać tam jeszcze raz. teraz męcze mame, żebyśmy tam pojechały w poniedziałek, ja po prostu wolałabym tam mieszkać jak tu w Zambrowie. Może mniejsze jest to miasto, ale za to ludzie są fajni:P:D.
Mam pytanie. Wiecie może jak się nazywa piosenka z odcinka 19 seri 1. Tak która leci pod koniec odcinka. Ta którą Seth odpala z gramofonu.
Prawdopodobnie to ta: "Wonderwall" ? Ryan Adams.
Damiano jeśli zdasz to nie bedą takie złe, dla mnie były całkiem całkiem, napewno lepsze niz rok czy 2 lata temu.. wiec nie narzekam.. chociaz miałam szanse 2 razy jechac nad morze ale jakos mnie nie ciągnęlo... tak ze staruszkami no wiecie..
Nie no, nikt nic nie napisał to znowu jak musze :D więc wczoraj z ciekawości zaczęłam oglądam Tajemnice Smallville i powiem ze nawet niezłe a moze to za sprawą aktora Kyle'a Gallnera, ktory bardzo przypomina Jonathan'a Rhys Meyers'a i który zagrał w Veronice Mars, co do Veroniki to nie wiem czy wiecie ale Kristen Bell zagra w Herosach i prawdopodobnie w Lostach.. ja sie ciesze bo aktorka jest zdolna i atrakcyjna i ma polskie korzenie.
Paulli miałam tak samo. Nie chciałam jechać do Kolna, ale jakoś pojechałam i miałam tam być tylko 4 dni, a wyjazd sie przedłużył do 2,5 tygodnia, a więc jak miałaś szanse trzeba było jechać:P:D.
Panie i Panowie musze coś ogłosić. Nie wiem czy czytaliście, ale Damiano ma problem z napisaniem tutaj na forum. Wszystko jest wyjaśnione na jego blogu w ostatnim poście jakbyście chcieli wiedzieć więcej. Na razie ja mu poradziłam, żeby przeczekał jeszcze jeden dzień i jak nic się nie zmieni to, żeby nie usuwał tego konta z powodu tego, że ma blog na nim i powiedziałam mu, żeby założył nowe konto i będzie miał dwa. Jakieś pytania, skargi, zażalenia? Nie? To świetnie bo ich nie przyjmujemy:P:D.
A jesli chodzi o ta aktorke z Veronica Mars to ona w lost nie bedzie grac. Odrzucila role bo nie chciala sie przeprowadzac na hawaie, a pozatym przyjela role narratorki w Plotkarze czy jakims takim nowym mlodziezowym a o heroes nie slyszalem. ;)
No własnie tez gdzieś czytałam ze tam niby [tj. Lost] odrzuciła i wybrała Herosów natomiast gdzies indziej czytałam ze zagra w 4 serii Lost.. wiec czasami nie wiem co o tym sądzic.. poczekamy i se przekonamy
A ja nic o niej nie słyszałam. Fajna aktorka, ale aż tak bardzo się nia nie zainteresowałam.
super by było gdyby grała w LOstach, takze ją lubię, ogladałam raz wywiad z nią na YouTube, pośmiałam się na nim bo Kirsten uczyła innych wymówić " pączki" choć jej samej to najlepiej nie wychodziło:P
'Kirsten i Carter siedzą na drzewie.. żartuje, a może i nie' :D:D:D ach ta Julie xD
"Kristen Bell, gwiazda serialu Veronica Mars odrzuciła ofertę zagrania w LOST (Zagubieni). Aktorka wybrała karierę na Brodway'u. Fani są zawiedzeni takim wyborem. Bell zamierza wziąć udział w nowym filmie, kontynuacji Legalnej Blondynki." też gdzieś czytałem że ma zagrać w "heroes" podobno ma zacząć w pażdzierniku
Ivona podaj link do tego bo musze to zobaczyc. A o tym ze na Brodwey'u ma wystepowac to nie slyszalem.
http://youtube.com/watch?v=2OOs6tBxcF4&mode=related&search=
jest tam jeszcze wzmianka o dupie ;P :P
http://www.filmweb.pl/topic/692270/%22Lost%22.html żeczywiście zanim wystawiłem poprzedni komentarz powinienem był sprawdzić czy informacje są prawdziwe ale może to prawda
Ten serial Gossip Girl w ktorym ma podobno zagrac to jak dobrze sie orientuje to ekranizacja ksiazki "Plotkara" czytala ja ktoras z dziewczyn tutaj???
słyszałam o tej powieści, czytała ja kumpela, podobno głupia, nieciekawa. Wierzę jej na słowo, ponieważ ona jest maniaczką czytania więc ma duże doświadczenie, chyab, ze serial nakręcą lepszy, jeśli wogóle nakręcą.
Nie wiem czy to dokladnie akurat Gosspid Girl (czy jakos tak) jest ekranizacja plotkary ale napewno wychodzi teraz serial na podstawie tego. Jest dla mlodziezy ale podobno akcja jest tak zaprawiana alkoholem i wogole roznymi rzeczami jak nie serial dla mlodziezy. Moja kolezanka ogladla juz pilot.
Obejrzalem wlasnie ten wywiad z K. Bell. Myslalem ze nie wyrobie ze smiechu. W kazdej polskiej telewizji nawet by dupa nie powiedzieli a one siedza we dwie i "dupa" "dupa" "dupa" "so! You have SUPER DUPA?" "dupa". Albo jak opowiadala o tym piesku co przed telewizorem non stop siedzi. Hahahaha ;DDD
tak ta "SUPER DUPA" była przezabawna:D jak zobaczyłam pierwszy raz ten wywiad, też sie "trochę" pośmiałam:D dobre też było to jak Kristen naśladowała tego psa:P
hehh...co tu tak pusto dziś?? i wogóle zero entuzjazmu że teraz już jestem w domu cały dzień...;/
No pusto.. musialem szukac na liscie tematow bo zniknelismy gdzies na dole. ;P moze ktos wkoncu cos powie.
U mnie wszystko w porządku. Rany to już tylko 5 dni do poprawek!!!!!!! Wymiękam , byłem nawet dziś w school ,aby się czegoś więcej na ten temat dowiedzieć , ale nawet niewiem jeszcze w jakiej sali będę pisał.. Cieć stwierdził , że powiedzą mi już tego dnia jak będą...
HEH ja niestety niemam , ale coś z tym naszym forum niezabardzo... Prawie nikt się niewypowiada... Taka pogoda?? Fakt jest parno i duszno..
Ta parno , duszno i zistały już tylko 4 dni do poprawek , ale się dygam.. A tu pusto... Tak będzie chyba dopóki się szkoła niezacznie...
aaaaaaa to ja porobie za dobrą Wróżkę :) Damiano nie masz się czym przejmować zdasz (chociaż nie wiem z czego ;) śpiewająco !!! Najważniejsze to wziąźć głęboki oddech uspokoić myśli (pomyśleć o czymś zabawnym) i do dzieła.Najgorsze jak bedziesz myślał nonstop o materiale z którego musisz zdawać.Wtedy wszystko Ci się pomiesza i bedzie Duży Mętlik !!!!........Idź za Ciosem Mistrzu, Dasz Rade bez Zwątpienia !!!!!!!!
Pomyśl ze nie ty jeden musisz zdawać, mowiłes ze jest was dużo.. Pomyśl o 4 serii the O.C. na tvn ;) i od razu Ci sie milej zrobi =] edziemy 3mać kciuki
Zauwazyliscie jak masowo teraz blokuja wpisy... dlaczego??? moze ktos z was zanim zablokowali to go przeczytal co???
Damiano musisz podchodzic do tego optymistycznie i napewno nie mozesz myslec ze nie dasz... musisz byc pewny swojego i nie dawaj sie szarym myslom. Tak nawiasem to co ja ci moge powiedziec skoro sam nie bylem w takiej sytuacji.
Dzięki za wzparcie , rany te wakacje tak szybko zleciały... Ech teraz moge powiedzieć że mam poprawki z 2 przedmiotów... A co tam przecież teraz to już niczego niezmieni . No i niemyślcie że jestem jakimś głąbem , tylko jakoś chęci do nauki brakowało , i czasem były zrywki ze school aby tylko na O.C zdążyć ... A na koniec roku już niezdążyłem się z wszystkiego powyciągać i tak jakoś wyszło... Heh mam nadzieję że się poprawie a jak nie to zapisujemy się z Mateuszem , Mery i Paulli do I klasy :) :) To by dopiero było.
Ale to sie wiaze z przeprowadzka w tych kilku przypadkach... "KOBIETA MNIE BIJE!!!!" ;D
Hehe:P:D To bysmy przeprowadzili się do jednego miasta, ale takiego, w którym żadne z nas nie mieszka, żeby było sprawiedliwie:P:D.
Najlepiej do Newport, tam mają szkołe gdzie kazdemu przedmioty i kierunki się przypodobają i to w jednej szkole, nie trzeba by było chodzić do róznych jak u nas =]
taa Mery do O.C. miałabyś?
Hey Mateusz!!! Mam super wiadomość : Tom Welling Supermanem w "Justice League" !!!!! Zarąbiście , już niemogę się doczekać.
Ej moze wiecie nie chca sobie przerabac przez to ze wymieniamy sie (ej ale motyw) sami wiecie czym (niezle nie ??? ;DDDD) Damiano ale w serialu czy w filmie??? wez powiedz troche wiecej bo nie czaje... ;P