jak dla mnie trochę dziwny wyznacznik "przystojności", ale co ja się tam znam, jestem tylko dziewczyną xD
trochę nie trafione z tą mamą, a co oznacza przystojny, to już mi się wydaje kwestia osobista. A wracając do Efrona z tego co widzę to ma gdzieś 1,73 m, wiadomo nie jest to szczyt 'wysokości', ale najgorzej też z nim nie jest :D
jak nie trafione? przecież w dzisiejszych czasach kobiety mówią o facecie, że jest przystojny ale myślą bardziej że jest "ładny", prawda? a przystojny to facet wysoki , postawny , dobrze zbudowany...nie powiesz mi , że się mylę
Twój Zac
pozdrawiam :D
nie powiedziałabym że tylko postawni, wysocy i dobrze zbudowani faceci są przystojni...ot co. I nie chodzi też o to, że to jest 'Mój Zac', bo życia swojego za niego bym nie oddała, po prostu fajnie się na niego patrzy, tym bardziej jeśli porównać go z jego dawnymi rolami a dzisiajszymi :)
rozumiem, iż uważasz że jesteś przystojny i jednocześnie jesteś wysoki, postawny i dobrze zbudowany?
uważam , że jestem fajnym, ciekawym facetem :) nie nudziłabyś się :) a dla kobiet to przecież najważniejsze jest "wnętrze" u faceta , a nie wygląd xD xD
hahah jasne Misia, nie mam problemów z kobietami... pewnie ogarnął bym Ciebie mała na chatę już na drugiej randce :)