Weronika Rosati

Weronika Anna Dolores Rosati

6,1
8 640 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Weronika Rosati

Jedna z najbrzydszych kobiet jakie widziałem![niemek nie liczę].

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ellayas

Twarz Weroniki jest okropna - wygląda jak ćpun w stanie rozkładu. Przechlane oczy i twarz myślą nieskalana.

Wybacz kolego, wolę bardziej eleganckie i kobiece damy niż bohaterka "Nocnika".

tearofmankind

Staram się unikać argumentów ad hominem, ale ciężko odnieść się do meritum - kwestia gustu. Ma prawo Weronika się Panu nie podobać. Moim zdaniem jest ładną kobietą, ale to nie ma nic do rzeczy.

Bo jednak istotna jest kwestia pozamerytoryczna, to jest fakt, że nie wypada, nawet o kobiecie, która w Pana ocenie nie jest najpiękniejsza, pisać tak publicznie. To jednak kobieta.

piotr_krupinski

Mój post sprowokowany był nachalną reklamą tej Pani w każdym możliwym medium.

tearofmankind

Czym by nie był spowodowany jest chamski i ordynarny. Nie każdemu musi się podobać p.Weronika Rosati jednakowóż mnie jej uroda pociąga niesamowicie a do tego uważam ,że jest znakomitą aktorką.

tearofmankind

pewnie lubi duże odwłoczki!! Coś dla Ciebie
http://zapodaj.net/7af4c46e93af9.jpg.html
ładny nie?

Aleo

tearofmankind - żal mi Cię :) Zero gustu :)

Aleo

Moja niebieska krew wrze słysząc wulgarny rechot tłuszczy.

tearofmankind

Jedna z najladniejszych kobiet ktore widzialem- jesli chodzi o strone estetyczna. Ale to jest kwestia wyczucia piekna- ktora nie kazdy musi posiadac. Moze ty masz talent w innej dziedzinie? Np. najlepsze (wydajne) heblowanie deski w poprzek wlokien? Kazdy jednostka ma cos wyjatkowego do zaoferowania spoleczenstwu (jak mowi Zimbardo).

willet

Piekno to Agnieszka Wagner, nawet teraz w wieku niemal 50 lat, a juz w mlodosci to zjawisko. Podobnie Anna Dymna w mlodosci. Ciezko spotkac na swiecie takie pieknosci. Prosze wiec nie pisac bzdur o urodzie tej pani, bo albo jestes jej znajomym, albo zupelnie nie znasz sie na pieknie i to bez makijazu i chirurgii.

tearofmankind

Co? Wg. mnie jest bardzo ładna, wygląda jak taki lisek :D

xChouchoux

Reklamowana w każdym możliwym medium? Żartujesz? Właśnie jest o niej cicho. To Bachledę Curuś wszędzie nachalnie promują szczególnie w TVN. Podsumowując Weronika Rosai ma talent aktorski a Bachleda Curuś nie!

Filmoholiczka

Rosati* mała literówka :P

tearofmankind

Weronika jest jedną z piękniejszych Polek, każdy kto się zna i nie podkochuje się w płci odmiennej to przyzna

aniasta

Jesteś kobietą, więc masz inna percepcję.

tearofmankind

To jakie polskie aktorki wg ciebie są atrakcyjne ?

użytkownik usunięty

Gej bo nie podoba mi się kobieta o charakterystycznym typie urody? Są ine typy urody. Winszuję inteligencji, przyda sie na maturze.

użytkownik usunięty
tearofmankind

jak sie cofne w czasie

Powodzenia, jak opatentujesz tą metodę to chetnie skorzystam.

tearofmankind

A co, poszedłbyś wtedy do liceum a nie do zawodówki na montera urządzeń sanitarnych ?

tearofmankind

Jakiej tragedii ?

Moondog

Wiem co miał na myśli tylko jaka to tragedia i dla kogo ? Przecież ja jestem solą tej ziemi - i to nie tylko moja opinia ale wszystkich którzy mnie znają.