Czy tylko ja nie mogę na nią patrzeć? Jest tak bardzo irytująca, że kiedy pojawia się w filmie, mam ochotę go wyłączyć...
Mam proste rozwiązanie. Nie patrz, unikaj jej, odwracaj wzrok. Nie musisz jednak o tym pisać. Ja również mam podobne odruchy w stosunku do wielu aktorów i aktorek, jednak publicznie się tym nie chwalę. Co chciałeś swoim postem osiągnąć? Zdobyć sympatyków swojego obrzydzenia, czy sprowokować jej fanów do zhejtowania ciebie?
p.s. Nie jestem jej fanem. Na jej profil wszedłem przypadkowo, jak również na twój post na forum. To tylko krótkie wyjaśnienie, jakbyś chciał mnie bezpodstawnie obsobaczyć.
Dla mnie jest świetna, bardzo dobry poziom aktorstwa i wydaje się być osobą wyjątkowo miłą i przyjazną. Rewelacyjnie się też trzyma jak na swój wiek, od kilku lat w ogóle się nie starzeje.
Wygląda super jak na swój wiek, seksowna jak cholera w ostatnim serialu: Big Little Lies wygląda i gra super :P
Nasza pani premier Beata Sz. rozjeżdżała zwykłych ludzi, a potem monitoringi ginęły. Poszukaj sobie w sieci.
Jeśli nie widziałeś to polecam CI Big Little Lies (Wielkie Kłamstewka), Reese zagrała tam super, jak zobaczysz tę rolę o zmienisz o niej zdanie :P
http://www.gala.pl/artykul/siostra-reese-witherspoon-jest-striptizerka-siostra-a ktorki-robi-striptiz-zeby-zarobic-na-dzieci-skandal-w-hollywood
Nie mam takich samych odczuć w stosunku do niej co ty,że nie mogę na nią patrzeć,gdy zobaczę w jakimś filmie,bo w niczym mi nie przeszkadza.
Nie jesteś w tym osamotniony, wydaje mi się że ma cos w twarzy co kojarzy sie z Willem Dafoe, moze to efekt tych kosci policzkowych i szerokiej szczeki do jak ze wąskiego podbródka... nawet jak mówi czy też gdy się usmiecha - odnosze wrazenie ze przypomina w tym wyżej wymienionego aktora
Tak tylko ty, ja z jej powodu zacząłem oglądać komedie romantyczne. Jak można nie lubić tak ładnej buzi nie rozumiem.