PejaI

Ryszard Waldemar Andrzejewski

8,2
195 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Peja

Peja rozwalił Tedego. Warto było czekać na te dissy. Po prostu Peja pokazał klasę. A ten frajer dymany przez męską prostytutkę czyli Tede ma nauczkę, że nie warto z takimi jak Peja zadzierać. Ale to jeszcze nie koniec. Premiera płyty "Czarny Wrzesień" już 6 Kwietnia.

http://www.youtube.com/watch?v=bb7rjlJ2tgI - nareszcie Peja rozwalił pedała Tedego i to nie jeden raz.

logitech44

Lipa. Peja cały ten beef chce pojechać na patentach Jacka... A wszyscy wiemy, że wzorować można się tylko na lepszych od siebie :-)

Witeczek

w warszawie na koncercie Rycha,publika skandowała jebac tedego,zrobiono to w jego rodzinnym miescie,Musialo go to zabolec,musiało tez zabolec hejterka witaczka bo sie puszy.w poznaniu tede nawet koncertu by nie zagral a co mowic o jechaniu na Rycha.

SLUmaniak

Tede gra koncerty w P-Ń, jak w każdym innym mieście.

A co to, w Warszawie nie ma tępych młotów, degeneratów i dresiarzy? Są, przecież ktoś musiał to skandować...

Witeczek

Tak odnośnie kawałka Ryszarda A. nagranego pod bit "Wonda why they call u bitch", jeden cytat z mixtape'u pod tytułem "A/H24N2" nagranego przez Jacka G. :

"CO JA ROBIĘ, KU*WA? PRZECIEŻ MÓWIĘ DO SŁUPA, CO SIĘ UPARŁ, ŻE JEST TUPAC!"

Proste? Proste. Poza tym oba klipy Pei na portalu HH.pl zostały obśmiane i potraktowane raczej jako żart prima aprilosowy :-) Ah, ciężko mieć takiego żenadownika za idola, nie? :-)

Witeczek

Witeczek ruchaj dziadka lamusie. Tede Ci całkiem mózg wypalił. A gdyby Tede nagrał te dissy, to by dobre były, nie ? Ja pierdole, siedzisz tutaj już 2 lata, pisząc na tym forum Peji jakieś głupoty. Ja rozumiem, gdybyś napisał jeden albvo dwa negatywne komentarz o Peji, ale ty Ciągle piszesz i piszesz jakieś bzdury. Tede frajer tylko obrażać umie lepszych od siebie. Współczuje Ci Witeczku, że jesteś ofiarą chłamu, jakiego Tede nagrywa.

logitech44

Niestety nowe dissy są naprawdę słabe. Piszę "niestety" bo myślałem, że Peja się ogarnie i nagra coś dobrego. Lipa.
Już poprzednie dissy były lepsze.
Pierwsze słowa i Rychu wykonuje piękny autodiss:

"siedziałeś cicho na dupie, prawie 3 m-chy cieciu"

Drugi diss to już porażka totalna, podkład 2paca i znowu te same argumenty: TVN, Tede się sprzedał...

Zawiodłem się, bez kitu...

m_szymon

Diss pt. "Frajerhejt" bardzo dobry, ale ten drugi "DTKJ" to trochę lipa.

krytyk_muzyczny

Szymonku, Peja nie ośmieszyłby się tylko wówczas, gdyby nie nagrał nic. Po "A/H24N2" Tede udowodnił, że w Polsce nie ma żadnego zawodnika, który mógłby się z nim mierzyć na dissach, są granice, których Rychu nie przeskoczy. Tede to nie marny Żurom, tego beefu Peja nie wygra paroma wyzwiskami. Stary, podpieprzanie wszystkich patentów to raczej marny pomysł, bo Ryś tylko udowadnia, że to Tede jest mistrzem (czyli w choć jednej kwestii trzyma się prawdy).

"Witeczek ruchaj dziadka lamusie."

Sorry. Nie jestem nekrofilem. Tak czy siak - proponuję zamknąć paszczę, bo jak mój dziadek żył, to Ciebie nie było na świecie jeszcze.

"A gdyby Tede nagrał te dissy, to by dobre były, nie ?"

Nie. Bo są marne.

"Ja rozumiem, gdybyś napisał jeden albvo dwa negatywne komentarz o Peji, ale ty Ciągle piszesz i piszesz jakieś bzdury"

Gdyby to były bzdury, to nikt by się tym nie przejął, a moderacja by się tym zajęła. Chłopaki, wszyscy wiemy, że piszę prawdę :-) Poza tym - Ty tu siedzisz i piszesz jakieś bzdury, jakbyś napisał 2, no może 3 pozytywne komentarze, to bym zrozumiał... ;-)

"Współczuje Ci Witeczku, że jesteś ofiarą chłamu, jakiego Tede nagrywa."

Pomijając błąd składniowy i oczywisty błąd rzeczowy, to... Z powyższego zdania nie zostaje nic :-)

Tak na serio: "Frajerhejt" może nie jest najwyższych lotów, ale nie jest totalną żenadą. Żeby dorównać "Rewolucjom", "Mam beef", albo "Japa Chamie" nie ma szans, w ogóle Rychu nie ma szans, żeby nagrać takie kawałki, ale na tle poprzednich swoich nie wyszło mu tak tragicznie. Za to ten na bicie 2Paca to naprawdę chyba kpina z fanów i słuchaczy. Peja powinien wykorzystać to, że Jacek w ostatnim kawałku na "A/H24N2" wyraził litość i brak chęci do dalszego rzucania Ryszardem jak gównem po polu, zamknąć gębę i siedzieć cicho. Dumę trzeba umieć przełknąć. A tak, kto wie? Może Tede go jeszcze dobije? :-)

Witeczek

nie ma zawodnika, który może się mierzyć z Tede w dissach? A co masz mądrego do powiedzenia o Lirojku? :D

5476

Przecież Liroy go nie zdissował. Poza tym on jest maksymalnie marny, od 15 lat nie zrobił ani kroku w przód. On akurat jest bardzo słabym zawodnikiem.

Witeczek

Tede mistrzem w dissowaniu ? To żeś dał dupy na całej linii. Mistrzem w dissach jest ONAR i tylko ONAR. Tede przegrał z Peją, Eldoką, ale z Płomieniem81 i Onarem to już w ogóle szans nie miał. ONAR KRÓL, TEDE ŻUL.

logitech44

Onar? Mówisz o kolesiu, który w 5 dissach nie odpowiedział na ani jeden argument? :-) O kolesiu, którego Jacek G. rozrzucił jak gówno po polu na IV woluminie DJ BUHHA? O kolesiu, który - kiedy bałnsy Tedego górowały - robił bałns, kiedy uliczne wersy Rycha - był ulicznym chłopakiem, a teraz robi Crunk? O człowieku-ksero bez własnego pomysłu na rap, bez własnej tożsamości, działającego tak, jak mu publika zagra? Chłopcze, raczysz sobie kpić.

Tede rozjechał Eldokę, co przyznał sam Rychu.
Tede rozjechał Onara, co możesz sprawdzić poprzez przesłuchanie tych kawałków.
Tede rozjechał Rycha, który próbuje się bronić używając patentów swojego przeciwnika, co już zakrawa o żenadę.

Witeczek

Onar jest średni, ale i tak lepszy od prostaka Tedego. A jeśli chodzi o te najnowsze dissy Peji na Tedego, to:

1.Frajerhejt 9.12 - 8/10
2.DTKJ - 3/10
3.Czas Hardkoru - 9/10

Witeczek

taa tede jest mistrzem dissow haha,witaczek skoro tak sie powolujesz na strone hh.pl to powiniennes chyba wiedziec że onar pokonal pedego w beefie.przeciez przeprowadzono sonde wsrod uzytkownikow i zaglosowali na onara,dalej liz dupe jacusiowi,a ze ma duza to przyjemnosci przed toba sporo.

SLUmaniak

Prostackie teksty zachowaj na swoich ziomów spod sztandaru SLU.

Witeczek

więc wyrażę się inteligentniej-zatkało kakao co?.

SLUmaniak

Ziomek nie ma co pisać z nim, do niego nie trafiają argumenty nawet z dissow Rysia, wszystko odbija się od niego jak od ściany:)

Witeczek

"Tede udowodnił, że w Polsce nie ma żadnego zawodnika, który mógłby się z nim mierzyć na dissach" Po tym, dalej nie ma sensu czytac twoich wypocin. :) Kłamiesz, by tylko obronić Tedego, Peja podał wiele argumentów, ale ty i tak piszesz swoje, nie jestem anty Tede, tak jak ty anty Peja :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem