Neil Patrick Harris

8,0
23 408 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Neil Patrick Harris

Właśnie przeczytałam, ze Neil i jego partner zostali rodzicami. Matka zastępcza urodziła im bliźnięta.

Klee

Też nie rozumiem. Wystarczy obejrzeć występ NPH w Ulicy Sezamkowej. Wątpię szczerze czy mogło się tym dzieciom trafić lepiej. Dwóch kochających rodziców którzy są bardzo tolerancyjni i nie sądzę żeby tym dzieciom były narzucane jakieś poglądy ; ). Katorgą byłoby mieć alkoholików lub narkomanów za rodziców.

Heineken224

A jak myślicie? Dzieciaki w szkole też będą tolerancyjne? Nie. Zniszczą to dziecko psychicznie, gdy tylko się dowiedzą że ma dwóch ojców.

Coperfield15

Odnoszę wrażenie, że patrzysz na świat przez pryzmat Polski i jej podobnych zacofanych moralnie państw. :)
Naprawdę, istnieją na świecie miejsca gdzie tolerancja i szacunek przeważają nad wzajemną nienawiścią i pogardą ze względu na powódki tak trywialne jak fakt, z kim dany człowiek spędza noce, takie gdzie od dziecka wpajane jest ludziom, że bardziej od prywatności liczy się to, jakim jest się człowiekiem i gdzie pytanie "Czy jesteś gejem?" albo "Czy twoi rodzice są homoseksualni?" ma mniej więcej takie samo nacechowanie emocjonalne jak "Czy lubisz rzodkiewkę?", czytaj: takie, gdzie nie ma to najmniejszego znaczenia. :))

Coperfield15

Ale to nie będzie katorga przez rodziców, dwóch kochających dzieci ojców, tylko przez homofobów! Dzieciaki będą szczęśliwe, dopóki jakoś idiota nie zacznie ich nękać za to, że jego rodzice są "inni".
Aż mnie krew zalewa, jak czytam takie idiotyczne wypowiedzi. Jeżeli tak ci leży na sercu dobro tych dzieciaków, to zamknij mordę i wejdź do swojego łóżka a nie cudzego!
Mi osobiście zwisa to, jaką ma orientacje koleś, z którym nigdy w życiu nawet słowa nie zamienię. Nie obchodzi mnie to z kim, kiedy i dlaczego. Nie obchodzi mnie ile jeszcze dzieciaków będzie miał. Szczerze, to nawet nie obchodzi mnie orientacja, wyznanie czy kolor skóry moich przyjaciół i rodziny. Dopóki ja mogę żyć tak, jak ja chcę, to dlaczego mam mówić innym jak powinni funkcjonować? To chore! Ludzie, opamiętajcie się! Dopóki nikt nie ogranicza twojej wolności, to co cię to obchodzi? Nie właźcie ludziom z buciorami w życie, urwał nać!

Coperfield15

Takie rzeczy tylko w Polsce. Właśnie dlatego dzieciom w rodzinach tworzonych przez dwojga rodziców tej samej płci w Polsce i jej podobnych krajach źle się żyje, popadają w depresje. Gdyby ludzie nie byli uprzedzeni, nie obrażali, nie pluli i nie krytykowali, byłyby to normalne szczęśliwe dzieci.
Przez zacofanych idiotów duży procent ludzi, którzy mogliby wyrosnąć zdrowo, zakochać się, żyć normalnie, popada w depresję.
Właśnie to jest chore. Homofobia.

Kij_z_tym

Nic z tych rzeczy :) Polska to po prostu normalny kraj i widzi, ze homoseksualizm to nie jest normalnosc. Pomysl sobie jesli taki kogut skakal by na koguta, a kura na kure to nie było by mieska, a ni jaj. Predzej czy pozniej kury by wyginely. Tak samo jak krowy czy byki itp zwierzatka. Co do adoptowania malych dzieci, pomysl sobie, ze mloda para homo adoptuje sobie male malenstwo bez jego zgody! Pozniej ten dzieciak musi sie wychowywac w czyms nie naturaknym, chorym. Ja osobiscie psychicznie bym wysiadł jak wiele innych osob. Pomysl jeszcze czemu wikeszosc ma sie dostosowywac mniejszosci? kiedys hoomseksualizm, byl wysmiewamy, byl nawet choroba. PRez pare set lat wszystko sie pozmienialo ludzie bardziej zidiocieli (wszystko przez lewice) i dewiacje seksualna zwana homoseksualizm "czlowiek" dopuscil do normy. A argument zwany homofobia, to cos podobnego co pseudozydzi (sa to zydzi, ktorzy nie widzieli wojny i obozowz bliska) wymyslili, czyli antysemityzm ktory po to został wymyslony, by modz wyłudzac pieniadze od Boga ducha winnych panstw. Jesli chccie uprawaic dewiacje to krzywdzcie siebie nie innych i robcie to w domu. Nie narzucajcie nam czegos czego nie chcemy. Opowiadacie sie za wolnoscia, ale tak naprawde jestescie totalitarnymi faszystami tylko w kolorze :) Nie chcecie sie leczyc to dajcie se siana i nie zarazajcie koorowymi zygami innych, bo to sie kiedys zwroci przeciwko Wam. Nie jestem wrogiem, nikogo bym nie skrzywdzil ani zranil, lecz Wy musicie sie utemperowac, bo przeciez wszyscy ludzie sa rowni, a nie rowniejsi.

edgarddavids

Swoimi tekstami ranisz i krzywdzisz. Skoro wszyscy ludzie są równi, to dlaczego tylko niektórych chcesz zamykać w domu? A ten argument ze zwierzętami jest po prostu śmieszny. Człowiek jak sam zauważyłeś wyewoluował. Pary homoseksualne mają możliwość mieć dzieci za pomocą nauki, którą tworzą ludzie.
'Co do adoptowania malych dzieci, pomysl sobie, że młoda para homo adoptuje sobie male malenstwo bez jego zgody! Pozniej ten dzieciak musi sie wychowywac w czyms nie naturaknym, chorym. Ja osobiscie psychicznie bym wysiadł jak wiele innych osob.' - pomyśl sobie, że jakaś nieodpowiedzialna nastolatka nie zabezpieczyła się przed stosunkiem i stało się tak, że jest w ciąży. Dziecko rodzi się i jest wychowywane przez dziecko. Jakbym była taka jak Ty, powiedziałabym, że ta dziewczyna to idiotka. Próbowałabym wmawiać jej to, tak jak Ty wmawiasz innym, że są chorzy. Ale taka nie jestem. Uważam, że byłaby idiotką, gdyby usunęła dziecko, ale odważyła się je zaakceptować.
Nie ważne jest czy jesteś hetero, homo czy bi. Ważne jest czy umiesz dobrze i słusznie postępować, a nie to z kim sypiasz.
Jeśli kogoś tak bardzo to interesuje i próbuje niszczyć innym życie, to głęboko mu współczuję. Ludzie, którzy tak jak Ty nie mogą zaakceptować takiej 'inności', która nikogo nie krzywdzi (bo nie mówimy tu o pedofilii i gwałcie, a o innej orientacji) mają bardzo często problemy natury psychicznej; nerwicę natręctw, psychozę, etc. Nie generalizuję, są też tacy, którzy zwyczajnie pałają nienawiścią, albo są wychowani w innej kulturze.
Takimi ludźmi są miedzy innymi osoby starsze. Moi rodzice nie przymierzając, ale oni mnie kochają i wiedzą, że jestem normalna. Byliby szczęśliwsi, gdybym była taka jak oni, ale dzięki temu, że jestem jaka jestem kochają mnie jeszcze mocniej.
Potrafisz na spokojnie przeczytać mój post i Twój? Potrafisz zauważyć, że mam rację? Ze piszę ładnie, składnie i podaje rzeczowe argumenty, odpowiadam na każdy Twój argument, a Ty bardzo się starasz, ale średnio Ci wychodzi?
Bo widzisz, skoro ja jestem chora, to ja powinnam pałać nienawiścią, obrażać wszystkich ludzi, którzy różnią się ode mnie. Tylko, że ja potrafię zaakceptować czyjeś inne zdanie, a nie wyzywać od rzygających (tak się to pisze ;) faszystów. Jak na zdrową osobę jesteś chyba mniej inteligentny od chorej psychicznie dewiantki.

Kij_z_tym

To, ze piszesz ladnie i skladnie to nie znaczy, ze jestes madrzejsza i inteligentniejsza. To tak jakby powiedziec, ze kazdy ładny i fajnie wypowiadajcy sie polityk byl uczciwy. Co do błedów, przeprszam zdarzaja sie, zwłaszcza jak sie pisze szybko. Poza tym nie widzialem jeszcze z Twojej strony rzeczowego argumnetu.
Nikogo nie chce zamykac w domu, tylko chce aby ludzie homo, ktorzy nie chca sie leczyc powinnini robic to co dziwne w domu, a nie np na ulicy.
Argument ze zwierzetami Cie smieszy, okej to sie wydaje smieszne, bo kto widział dewianta koguta uprawaijacego milosc homoseksualna :).
"Pary homoseksualne mają możliwość mieć dzieci za pomocą nauki, którą tworzą ludzie." - okej mi to nie przeszkadza, tylko jedno ale, te dzieci powinny chodzic do szkol w ktorych ucza sie takie same dzieci(dlatego szkoly powinny byc prywatne, by nie bylo zadnych ale!).
Nastolatki maja to do siebie, ze sa nie odpowiedzialne. Gdyby usuneła jakas sobie dziecko czy skrzywdzila, to powinna stanac przed sadem tak jak dorosly obywatel.
Nie ma takieg czegos jak homo czy bi itp. bo to jest po prostu nie naturalne. W tym zdaniu sama sobie zaprzeczyłas " Ważne jest czy umiesz dobrze i słusznie postępować, a nie to z kim sypiasz." - mysle, ze sypianie z kim badz to nie jest dobre postepowanie.
Nie zaakceptuje tej "innosci", czemu? bo ona podkreslam po raz wtory jest zaprzeczeniem ewolucji. Co do niszczenia zycia ludzi "homo" przeze mnie i ludzi mi podobnych, nic nikomu nie niszczymy, gdyz mamy gdzies Wasze zycie prywatne, wiemy, ze nie przetrzebimy homoseksualizmu, bo on zawsze byl i bedzie :). My chcemy jednego, aby nie wkraczaliscie w zycie publiczne jako osoby homoseksualne i nie zmieniali norm na wlasne. JEst Was mniej od nas i nie mozecie narzucac i nakzywac tych dewiacji, tak robia tylko faszysci,socjalisci,komunisci i nazzisci, a nie wolni ludzie.
Jestes chora, ale nie tak, zebys nie myslała czy cos :) nigdy tak nie twierdzilem - dla jasnosci. po porstu masz zaburzenia seksualne i tyle, dla mnie nie jest to straszne, dopoki nie zamienia sie to w bron w ohydnej grze politykow.

edgarddavids

To Ty cały czas sobie przeczysz. Nie mamy się zamykać w domu, ale mamy nie uczestniczyć w życiu społecznym i politycznym jako homo czy bi?
Nikt niczego nie narzuca, ale jako mniejszość mamy swoje prawa. Przypominam, że w żadnym dokumencie orientacja homo lub bi nie widnieje jako choroba, a jako oficjalna mniejszość seksualna. Utrzymujesz, że znasz się lepiej od szeregu specjalistów, którzy to potwierdzają? Sypianie z 'bądź kim', nie napisałam niczego takiego, chodziło mi o sypianie z tą samą albo przeciwną płcią. Poza tym zło to dla mnie krzywdzenie kogoś. A czy ja cię krzywdzę, bo mam dziewczynę, nie chłopaka?
Naprawdę szanuję Twoje poglądy, choć w ogóle się z nimi nie zgadzam. Chodzi mi tylko o to, byś nie wyzywał mnie i innych ludzi od faszystów i komunistów. Nie zamierzam Ci nic narzucać, ale tylko uświadamiam, że pod względem uznania orientacji aseksualnej, homoseksualnej i biseksualnej jako mniejszości mam rację.

użytkownik usunięty
edgarddavids

Każda twoja wiadomość świadczy o totalnym niedoinformowaniu. Wiesz, że homoseksualne pary łabędzi czasem porywają cudze jaja i wychowują jako swoje? Czy nie można tego nazwać adopcją? Trudno oczywiście nie mówić tu o porwaniu/kradzieży, ale trudno też w królestwie zwierząt mówić o biurokracji, której potrzeba, by zaadoptować czyjeś jajo.
Jak myślisz, z perspektywy dziecka w sierocińcu, co jest dla niego lepsze? Rodzina hetero, ale patologiczna, w której jest przemoc, alkohol i inne używki? Całkowity brak rodziny i samotność? A może kochająca, stabilna rodzina wolna od używek i przemocy, z takim szczegółem że są w niej dwie matki bądź dwoje ojców? Statystyki wykazują, że pary homoseksualne chętniej niż pary hetero adoptują dzieci 'niepełnowartościowe', niechciane, takie które mają niskie szanse na adopcję. Wiesz, że liczba par homoseksualnych pragnących zaadoptować dziecko kilkukrotnie przewyższa liczbę dzieci w domach dziecka? Wiesz, że dzieci wychowane przez pary homoseksualne wykazują się większą tolerancją, inteligencją emocjonalną i uprzejmością? Nie, oczywiście, że nie wiesz, bo tacy jak ty wolą gadać głupoty, wyrządzać szkody i pluć nienawiścią, niż raz na ruski rok doedukować się na jakiś temat.

z dzisiejsza poprawnoscia polityczna nie wygrasz wiec mam to gdzies. a pedaly niech sobie beda. przynajmniej bedzie wiecej lasek wolnych.
Anders Breivik Europy plomien trwa!

Coperfield15

Kiedy wy ludzie w końcu zrozumiecie wielcy polacy poglądami tkwiący w średniowieczu ze dziecko wychowane prze dwie kobiety czy dwóch mężczyzn to nic złego a dlaczego ? ponieważ orientacja seksualna nie zależy od wychowania dziecka wiec nic się nie dzieje może to kogoś to dotrze i to w końcu zrozumie dlatego nie ważne czy wychowują dzieci pary homo czy hetero ważne żeby wychowywać dzieci na tolerancyjne i szanujące drugiego człowieka tyle i aż tyle bo jak widać po niektórych wpisach niektórym rodzicom się to nie udało

forzamilan1

Jasne, że będzie katorgą. Przez homofobów, nie przez swoich rodziców. To ci wszyscy ludzie, którzy piszą "straciłem/am do niego cały szacunek" powinni zmienić swoje postępowanie i spojrzenie na świat. Wtedy dziecko miałoby zarówno kochających rodziców ORAZ spokój w szkole.

ahmojamilosc

Ja nie wiedziałam, że jest gejem. Taki z niego przystojny aktor, a tu jest gejem! No ale nic na to nie poradzimy. Jednak nadal uważam go za wspaniałego aktora :D

alexi_filmweb

Cóż, gej czy nie gej. Uwielbiam go i reszta mnie nie obchodzi! :)

Danathiel

I tak go uwielbiam :) a na orientacje niestety nie mamy wpływu żadnego :) ważne żeby dalej fantastycznie grał to jest najważniejsze

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
szopski

Uważam, że jesteś chory. Twoje chore poglądy wymagają leczenia. Oczywiście tylko cię nakłaniam. Nie mogę tolerować rzeczy które mi narzucasz. bla .bla bla

Rozumiem, że można nie lubić gejów i lesbijek. Można, czy nawet powinno się im zabronić adopcji ale twoje gadanie, że ktoś jest chory jest śmieszne. Skoro nie ma żadnych orientacji to po co ten jazgot :P

Neil Patrick Harris jest genialny, nawet powiem legen.....wait for it.....dary!!!!

Man_With_the_Plan

Boże kochany ,jak można zrobić tyle błędów merytorycznych w jednym poście... Oo Jedyne co napisałeś i co jest czytelne to: blabla ,haha ,nie udzielaj się i Neil Patrick Harris jest super ,reszta to bełkot.

szopski

podobnie Twoja wypowiedź nie ma sensu. Bełkot. Tolerancja cnotą ludzi bez poglądów? czy Ty w ogóle wiesz czym są poglądy? Wątpię, bo inaczej wiedziałbyś, że każdy je posiada. Z resztą skazuję się na klęskę zaczynając z Tobą rozmowę, bo z góry zakładasz za pewne jeden punkt widzenia. Taka przywara ludzi nietolerancyjnych.

velval

1.Na każdą z tez ,które przedstawiłem mam argument ,więc moja wypowiedź ma sens.Jeżeli nie rozumiesz czegoś ,co powiedziałem to radzę iść do szkoły albo specjalisty.
2.Jeżeli wierzysz ,że każdy ma poglądy to szkoda mi Ciebie ,większość ludzi idzie na umysłową łatwiznę ,mózgowy urlop ,a ich ulubionym zajęciem jest słuchanie ,przeżuwanie i powtarzanie medialnych bzdur i propagandowych hasełek.
3.Ludzie tolerancyjni w dzisiejszych czasach ,nawet jak im murzyn przyjdzie ,nasra na ganek to powiedzą ,że jest fajnie ,taka ich przywara . JOŁ

szopski

Ludzie z punktu 3 to są po prostu głupi, a co do punktu 2 to wszyscy mają poglądy, niektórzy tylko nie mają swoich poglądów i idą na łatwiznę, mózgowy urlop jak to ładnie określiłeś. Nie bądź niemiły, bo popieram Twoją walkę z umysłowym zastojem, i czerpaniem wiedzy i podglądów z tv i demotywatorów. Różnimy się co do poglądów na tematy tolerancji.

velval

A czym jest tolerancja? Podaj mi swoją definicję.

szopski

Tolerancja jest to akceptowanie ludzi oraz ich poglądów, które nie mieszczą się w ogólnie przyjmowanym wzorze zachowań...oczywiście chodzi o zachowania, które w żaden sposób nie krzywdzą innych osób. Moim zdaniem to z kim jest Neil Patrick Harris nie powinno nikogo interesować...a szacunek można stracić do mordercy, pedofila , gwałciciela, rodziców katujących swoje dzieci a nie do człowieka który nic wam nie zrobił...z którym nawet nie zamieniliście słowa. Jest dobrym aktorem i prawdopodobnie miłym człowiekiem.

jorunn_666

"zachowania, które w żaden sposób nie krzywdzą innych osób" - bycie wychowywanym przez dwóch homosiów szkodzi dziecku.

mc1908

OK, pod warunkiem, że tą szkodą są szykany ze strony otoczenia tego dziecka. Innych szkód nie widzę. Uprzedzę twój kolejny argument to, że dzieciaka wychowują dwie mamusie lub dwoje tatusiów, wcale nie znaczy, że dziecko będzie homo. Orientacja jest uwarunkowana genetycznie, a nie nabyta.

benzacne

Przeczytaj moje wcześniejsze wpisy. Nie chodzi tylko o to, czy dziecko będzie homo, czy nie. Tak jak pisałem matka ma swoje role w wychowywaniu dziecka i ojciec ma swoje. Tak jak wychowywanie się w niepełnej, albo patologicznej rodzinie jest szkodliwe dla dziecka, tak samo szkodliwe jest wychowywanie przez dwóch opiekunów tej samej płci. Odsyłam do całej dyskusji.

szopski

Napisałem to samo co ty, tylko, że o Tobie więc teraz widzisz czym jest twoja wypowiedź --- Bełkotem.

Man_With_the_Plan

OMG nie zbiłem Twojej wypowiedzi ,bo wydawała mi się wystarczająco niemądra ,no ale proszę bardzo..
1.Uważam, że jesteś chory.
Na jakiej podstawie?
2.Twoje chore poglądy wymagają leczenia.
Poglądów się nie leczy ,jedynie można kogoś przekonać do innego postrzegania.
3.Oczywiście tylko cię nakłaniam
Spoko
4.Nie mogę tolerować rzeczy które mi narzucasz
Nic Ci nie narzucam ,wypowiedziałem swoje zdanie
5.Rozumiem, że można nie lubić gejów i lesbijek
W dzisiejszych czasach nie można ,bo nazwą Cię homofobem ,bądź neonazistą.
6.Można, czy nawet powinno się im zabronić adopcji
Jak dasz im palec ,to utną cała rękę i nic im nie zabronisz.
7.ale twoje gadanie, że ktoś jest chory jest śmieszne
Dlaczego?

szopski

1- 4 no comment:D

5. Możesz spokojnie mówić, że nie lubisz, co innego jak nienawidzisz. Wtedy każdy może śmiało cię nazwać jak tam mu się podoba.
6. Są rzeczy które przychodzą razem z postępem jak prawa kobiet:D Nikt tego nie zmieni.
7. Na jakiej podstawie stwierdzasz, że ktoś jest chory bo podoba mu się coś innego niż tobie. To jest śmieszne. Powiedzmy, że homoseksualiści byli od zarania dziejów. Nie robią nikomu krzywdy, sobie też więc w czym problem Czemu są chorzy? . Problemem są jakieś łase na kasę panienki które rodzą im dzieci. To te panny zachowują się nie w porządku rodząc dzieci za pieniądze. Oddając byle komu.

Man_With_the_Plan

Szopski ma rację. Homoseksualizm to choroba i można się z niej leczyć.
A co do adopcji to nie pochwalam, dzieci będą miały zryte życie.

Żeby nie było, nic do Patricka nie mam, ale czasem trzeba spojrzeć trzeźwo na świat.

kayako_3

Gdybyście trochę czytali, to wiedzielibyście że homoseksualizm to NIE choroba. "WHO wykreśliło homoseksualizm z listy zaburzeń psychicznych". Miło sobie wmawiać coś co nie jest prawda, tak?
I również mówienie, że co to za biedne dzieci potem wyrosną, no proszę was, polecałabym się zapoznać z różnymi artykułami, chyba parę miesięcy temu był też w Newsweek'u o dzieciach par homoseksualny :) Zresztą jeśli ktoś wychowuję dziecko przez całe życie nie ważne czy to samotny rodzic, czy para homoseksualna czy normalna rodzina, dziecko zawsze będzie kochać swoją rodzinę, a czy zaakceptuję swoja sytuację i nie będzie się tego wstydzić to już inna bajka.

Wstyd, siedemnastolatka wie takie rzeczy a niektórzy inni nie.

Fanką Neila nie jestem, wpadłam tu przez przypadek ale życzę mu dużo szczęścia w życiu prywatnym.

Jula_483

"WHO wykreśliło homoseksualizm z listy zaburzeń psychicznych" Ci sami skorumpowani złodzieje w białych fartuchach ,co w zeszłym roku wmówili Ci ,że panuje epidemia świńskiej grypy i musisz kupić ich zawszoną szczepionkę bo umrzesz

Man_With_the_Plan

"Są rzeczy które przychodzą razem z postępem" To nie jest postęp ,to jest konsekwencja przyzwalania i propagowania tego typu odchyłów i zboczeń ,a w rezultacie regres i to do czasów starożytnych. Pozdro

szopski

Kurcze, człowieku nie chcę Cię obrażać, ani nic z tych rzeczy, ale chyba Cię pogięło! Homoseksualizm to NIE choroba! Chorobą można się zarazić, a homoseksualizmem, przykro mi za rozczarowanie ale nie. Nie uważam Cię za homofoba czy coś, ale uważam że twoje podejście do, tak zwanej przez Ciebie choroby, jest strasznie ordynarne i absurdalne.

Co do adopcji to niestety również się nie zgodzę. Jeśli jest małżeństwo pijaków, którzy wciąż się kłócą lub nawet dochodzi do agresji, dziecko może się wychowywać w takim środowisku, tak? Ale jeśli jest para ludzi o tej samej płci, który darzą się wzajemną miłością i nie są skłonni do przemocy to już nie zasługują na założenie rodziny tylko dlatego że są homoseksualistami? Z całą pewnością byliby lepszymi rodzicami niż niejedna para heteroseksualna.

I byłoby mi miło gdybyś nie nazywał mnie człowiekiem bez poglądów. Nikt nie nakazuje Ci tolerować par homoseksualnych czy mniejszości narodowych tylko dlatego, że tak nakazują powszechnie dostępne media. Według mnie to już zależy do każdego człowieka lub ośmielę się zaryzykować stwierdzeniem: od przyzwoitości każdego z nas.

SonYume

Rakiem też można się zarazić tak? pfff Co do twoich pijaków to mówisz o skrajnościach i nie wiem czemu chcesz przechodzić z jednej skrajności w drugą to bez sensu ,równie dobrze małżenstwem pijaków mogą być homosie i co wtedy? kupa?

szopski

Proszę mi osobiście pokazać szanowny moderatorze ,gdzie złamałem regulamin , w innym wypadku godzi Pan wolności słowa ,co jest przestępstwem

alexi_filmweb

a ja sądzę że należy mu się pochwała za to jak gra w HIMYM, jeśli każdy facet uważa go za wzór dopóki nie dowie sie o jego orientacji. To tak jakby heteroseksualista zagrał homo w taki sposób by nikt mu nie chciał uwierzyć. No chyba że Neil jest skrytym heteroseksualista, ale ukrywa się : D

agatanna

Hah, dobre :"D

ahmojamilosc

Cóż, ogólnie zdecydowanie nie popieram adopcji dzieci przez pary homoseksualne i uważam, że powinno być to prawnie zabronione. Małżeństwo jak najbardziej ok, bo to sprawa tylko między parą dorosłych i mogą robić ze swoim życiem co im się podoba, natomiast dzieci... trochę to jednak wbrew naturze (co nie oznacza, że homoseksualiści byliby złymi rodzicami).
Jednak to nie wina Neila, że prawo na to zezwala i skoro już adoptują, to pozostaje tylko życzyć im wszystkiego najlepszego : )

parapluie89

Małżeństwa jak najbardziej ok? Jeżeli na to przyzwalasz to dajesz im wszystkie prawa takie ,jakie mają małżeństwa kobiety i mężczyzny...

parapluie89

Tylko, że w tym przypadku raczej nie chodzi o adopcji, bo to są ich biologiczne dzieci. Do zapłodnienia użyto plemników Neila i Davida, więc są oni ojcami biologicznymi. Tylko chyba nie wiadomo, które dziecko jest "biologicznie" czyje. Ale są z nimi spokrewnieni.

ahmojamilosc

To mnie niemiło zdziwiło. Fakt, że jest dobrym aktorem, ale to, że okazał się pedziem, powoduje, że znacząco straciłem do niego szacunek.

I nie mówcie, że Polska jest nietolerancyjna. Wszystko można tolerować, ale do pewnej granicy. Pedalstwo powinno się leczyć, a nie popierać!!! A wiecie co jest najdziwniejsze? Pedały ponoć nie mogą się rozmnażać, a jest ich coraz więcej.

użytkownik usunięty
Morgoth_

Morgoth_ jestes najbardziej zalosna istota jaka kiedykolwiek spotkalam w internecie.

Ja rozumiem, ze mozesz byc bardzo malo inteligentny, ale to nie znaczy, ze nie moge cie ocenic.

Żałosna to jest Twoja nieznajomość kultury w stosunku do osoby, z którą prowadzisz rozmowę (brak obycia towarzyskiego?). Również rażąca jest ignorancja na temat zasad pisania, włączając w to również nieużywanie polskich znaków.

I ja tu tylko stwierdzam fakty. Nic więcej. Nikogo nie obrażam, czego nie mogę powiedzieć o Tobie.

Morgoth_

Neil także wychodzi za mąż(żeni się?), co nie zmienia tego, że jest bardzo dobrym komikiem.
Po takiej informacji, w serialu zaczyna strasznie kontrastować jako super-podrywacz, a szczytem jest gdy poznajemy jego czarnego brata geja : D

Kerakk

Homoseksualizm sam w sobie nie jest zły. Mogę tolerowac to że dwóch facetów spotyka się, zakochują się w sobie i...i tutaj jest granica bo cechą homoseksualizmu jest niemożność posiadania dzieci z prostego względu chyba nie muszę mówić jakiego. W świecie zwierzat i ludzi jest tak że tylko osobniki odminennych płci mogą płodzić potomstwo. Dlatego ten przywilej powinien zostać zarezerwowany tylko dla normalnych par. Homoseksualizm jest choroba nawet jeśli jakies tam organizacje wykluczyły to jako chorobę(dlatego zeby homusie się nie buntowali). Niech się walą w tyłki po kątach ale kwestię rodzicielstwa niech zostawią tym którzy zostali do tego stworzeni,

Morgoth_

Dziwi mnie trochę fakt, że dużo osób gdy dowiedziało się, że Neil jest gejem tak jak powiedział to Morgoth_ straciło do niego szacunek.
Kurde ludzie pomyślcie trochę ; / . To, że ktoś jest gejem nie oznacza, że jest gorszy. Ja rozumiem każdy ma prawo to własnego zdania.
Tylko pisanie rzeczy typu: straciłem do niego szacunek albo dziecko będzie miało przerąbane to nie jest miłe.
Jak już coś to używajcie kulturalnych słów a nie "pedał" ; // .
Mi to nie przeszkadza, ze jest gejem skoro mu z tym dobrze.

Morgoth_

1. Nie pedalstwo, a homoseksualizm. Bo jest różnica.
2. Homoseksualizm nie jest chorobą, więc nie da się go leczyć.
3. Nikt cię nie zmusza do popierania homoseksualizmu.
4. Na świecie jest ogólnie co raz więcej ludzi, więc nic dziwnego, że jest też więcej osób z odmienną orientacją seksualną.
5. Homoseksualizm nie jest dziedziczny.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem