Właśnie przeczytałam, ze Neil i jego partner zostali rodzicami. Matka zastępcza urodziła im bliźnięta.
ciekawego co by bylo jak by Twoj ojciec Ci wyznał, ze jest homo, a Twoja matka to pomyłka razem z Tobą. W tym zwiazku szkoda tylko dziecka, ktore nigdy nie bedzie w normalnym stanie psychicznym. Myslalem, ze ten aktor ma troche wiecej oleju w glowie jednak mylilem sie. A tu tutaj cytat bardzo madrego człowieka : "Homoseksualizm nie powinien podlegać karze, z wyjątkiem przypadków, kiedy trzeba chronić dzieci."
Tutaj sprawa wygląda inaczej, bo te dzieciaki wiedza to od urodzenia. Nie ma rodzinnej tragedii, nikt nie cierpi, ani żona , ktora ma wrażenie,ze zyła całe lata w kłamstwie,ani dziecko, które może stracić oparcie w takim ojcu, bo na przykład brakuje mu stabilizacji i wali się mu grunt pod nogami. Mają pieniądze, ambicje rodzicielskie, nie widze problemu.
Fakt, ze porównujesz mniejszości seksualne, do gwałcicieli (tak to słowo odmieniamy), przekonał mnie, że dalsza rozmowa nie ma sensu.
Pozdrawiam :)
Analfabeci też byli i "być będą" jeśli tacy ludzie jak ty będą mieć potomstwo - Boże broń! A tak naprawdę to może ty sobie stwórz getto z tobie podobnymi i daj innym zdrowym psychicznie ludziom spokój. Takie szerzenie faszystowskich poglądów - nie wiem czy wiesz, ale pewnie nie, bo widać, iż małą masz wiedzę - podlega karze, także uważaj, co i gdzie mówisz/piszesz.
za błędy przepraszam, bo czasem się zdarzają. Poczytaj sobie co znaczy pojecie analfabetyzm, bo widze ze nie znasz. Co do Ciebie człowieku(o ile mozna Cię tak nazwac) jesli nie masz argumentów do obrony, to nie uzywaj slowa faszyzm, bo jest to stare i nie smieszy juz to. Nie wiem jakie masz pojecie o ludziach zdrowych psychicznie? pewnie zadne. Mam nadzieje, ze nie dlugo UE upadnie, a wraz z nim glupie prawo broniace chorych psycicznie gejów. Mlody lewaku daj se siana, popatrz na innych socjalistow (np hitler, mussolini, che guevara itp) jak swoj haniebny zywot skonczyli. I Jednego w Was nie rozumiem, ze wolna "chora" milosc: TAK, a wolny rynek: NIE.
Nie będę z osoba chorą dyskutować o chorobie psychicznej, bo to nie ma sensu. Co do analfabetyzmu, to chyba ty nie do końca wiesz kiedy się o nim mówi, cytuję: (...) Kryteria statystyczne są niejednolite i nieprecyzyjne. Jako liczbę analfabetów, zwykle przyjmuje się liczbę osób bez określonego w danym kraju, minimalnego poziomu szkolnej edukacji, np. bez szkoły podstawowej, lub np. bez ukończonych jej czterech pierwszych klas. W praktyce oznacza to, że imigrant, także absolwent uczelni, po przeniesieniu się na stałe do innego kraju, jeśli nie zadbał o uznanie tu swej edukacji, w statystyce zostanie ujęty jako analfabeta. - Przepraszam, ale ktoś pisząc tak niespójny bełkot nie mógł ukończyć czterech Iszych klas szkoły podstawowej
przyznaje sie do błedów ortograficznych i merytorycznych, ktore wynikaja z lenistwa oraz nerwicy, ktora dostaje, gdy czytam o homoseksualizmie jako czyms normalnym. Po tych skrajnie głupich tesktach o gejach dostaje szalu jak niesioł i nie zbyt sie zastanawiam nad logika zdania. Co do analfabetyzmu to sie mylisz, gdyz analfabetyzm to brak umiejetnosci pisania i czytania oraz bodajze liczenia czy cos w tym stylu. Jeszcze raz chce podkreslic, ze przepraszam za nie zbyt logiczna wypowiedz. Zawsze w ten sposob lekko sie osmieszam wypisujac jak to napisałes/as bełkot, dlatego bardziej wole rozmowy twarza w twarz, gdyz wtedy wszystko to co mowie jest logiczne i spojne z tym co naprawde mam na mysli. Dla rozluznienia pioseneczka http://www.youtube.com/watch?v=tbNlMtqrYS0 .
Bo nie jestem typem kapusia, ale posty, które obrażają moja godność jako człowieka, to lekkie przegięcie.
A jak bym powiedzial, ze nie ktore posty obrazaja maja godnosc, ale nikt ich nie zablokuje(nie mowie o filmwebie) , bo nie jestem homo, a wiesz mi, ze to gorsze niz to co napisałem. Sa ludzie rowni i rowniejsi. Wy zaliczacie do "prolektariatu" my zwykli ludzie to ciemnogrodu i chamstwa, wiem jedno kiedys socjalizm sie skonczy, a wraz z nim glupie "prawdy" oraz podzial ludzi na gorszych i lepszych. Kiedys ucisnieni byli zydzi teraz sa zywkli normalni ludzie. Przykre to, ale to sa fakty. Nie dziwicie sie pozniej, ze chcialbym abyscie sie od izolowali od nas np do wielkiego getta ( gdzie macie swoj wlasny rzad, racje,religie,prawo itp.)
Gadasz jak jakaś Lesba ! Jeżeli takową nie jesteś to może się ogarnij i zadbaj o swój wygląd na Forum .
A co mnie obchodzi jak postrzegają moją orientację ludzie Twojego pokroju? Przecież nie szukam tutaj partnera.
Wole, żeby tacy ludzie mieli dzieci, niż patologia. Ojciec pije matka też. Nie mówcie o pomocy społecznej bo często nic nie robi. Dziecko będzie szczęsliwsze, jeśli dorośnie w spokoju i tutaj płeć nie ma znaczenia.
Chyba jedyna mądra osoba na tym forum.Brawo oby było więcej takich sensownych i mądrych wypowiedzi a nie głupiego nietolerancyjnego bełkotu.
a co gej to niby nie czlowiek ? A o szacunku to nawet nie gadaj bo chyba nawet nie wiesz co to znaczy...
Nie wiedzieliście że jest gejem? Myślałem że to wiadomo od dawna, rozumiem że kogoś lubimy gdy jest hetero a gdy homo to już nie lubimy? Dziwna taktyka... x\
Wg mnie to że jest gejem jeszcze bardziej zabarwia Jak poznałem waszą matkę i jego wyrywanie kobiet :)
Co do dziecka to nie jestem za adopcją dzieci przez pary homoseksualne ale nic nie mam do takich par :)
EDIT: Dodam jeszcze że jego partnerem jest David Burtka który również miał swój epizod w HIMYM jako... Scooter były chłopak Lily :))
Świetny aktor. Ma taka niebywałą precyzję w każdym geście. Polecam Dr. Horrible's Sing-Along Blog. Nie wiem co ma szacunek do osoby wspólnego z orientacją, ale cóż.... Pasuje do tragikomicznych postaci, ale przede wszystkim to bardzo dobry entertainer, ma cudowny głos na żywo i do tego jego umiejętności aktorskie i wrodzona charyzma sprawiają, że jest urodzoną gwiazdą broadwayowskich musicali. Hetero- możecie się uczyć :P
W chwili gdy przeczytałam co napisałeś straciłam do ciebie szacunek :0. Naprawdę nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby oceniać człowieka po wyglądzie, religii czy orientacji seksualnej.
Osobiscie nie wiedzialem, ze jest gejem ale jak juz poznalem ta okrutna prawde, to i tak nie oceniam go po chorobie lecz po tym jak gra. To tak jakbym zawyżył ocenę Jerzemu Stuhrowi, bo był chory na raka. Osobiscie dla mnie dobrze gra JPWM, ale to za mało. Co do zycia osobistego to powinien sie podac leczeniu lub zamknac i uprawiac to po cichu we wlasnym domu.
Jakim prawem każesz się komuś leczyć, zamykać w domu i nie pokazywać światu? To jest zwykły człowiek, jak każdy inny!
Wy naprawde macie jakies uprzedzenia :) nie kaze NPH zamyakc sie w domu i nie pokazywac swiatu :) lecz ze swym homo powinien sie ukrywac. Jesli nie chce sie leczyc to powinien siedziec z tym cicho i robic to co najlepiej umie, czyli zajac sie aktorstwem.
Powoli ujawnianie staje sie czyms, co powieksza rozpoznawanie w branzy aktorskiej, jest to smutne, bo umiejetnosci aktora zastepuje sie "celebrytowymi" wygłupami.
Ludzie! Nie rozumiem czemu ,,tracicie do niego szacunek" z powodu tego, że jest homoseksualistą. Przecież to nie zmniejsza jego talentu aktorskiego. Jak się dowiedziałam, że jest homo to też byłam zdziwiona, ale nie przestałam go lubić. Troche tolerancji.
Jego dzieci wyglądają na szczęśliwe i zadbane, w pełni zdrowia psychicznego i fizycznego i nie przejmują się homofobami dookoła~
Przyznam się, że zdziwiła mnie wiadomość, że Neil jest homoseksualistą, ale w końcu to nie to świadczy o jego talencie. Weźmy na przykład jego role w "Jak poznałem Waszą matkę" czy oba filmy o Haroldzie i Kumarze. Kto by stwierdził, że jestem gejem?
I wbrew powszechnemu zdaniu: "straciłem/am do niego szacunek" czy "homo nie powinni mieć dzieci!" napiszę: gratulację dla szczęśliwej pary i najlepsze życzenia dla całej rodziny =)
Role kobieciarza pokazują że jest świetnym aktorem i po prostu gra... Nie jest Barneyem ani Doogim tylko NPH ; ) A Ci co stracili szacunek są naprawdę bardzo, bardzo płytcy... Pozdrawiam ludzi przez których Polska jest ukazywana w takim świetle a przecież mieszkają w niej ludzie bardzo tolerancyjni. ; )
Świetne wypowiedzi. Ja również mu gratuluję i życzę szczęścia. Wszyscy jesteśmy ludźmi. Wystarczy obejrzeć Wiadomości, żeby zrozumieć, że niektórzy heteroseksualiści nie powinni mieć dzieci. A skoro homoseksualiści chcą dać dziecku dom, to nie mam nic przeciwko.
Współczuję dziecku. Mieć dwóch ojców to dzieciństwo dla niego będzie katorgą, a nie najbardziej szczęśliwym okresem w życiu,