Jak była młoda była śliczna. Teraz nic prawie nie ma w sobie z tamtej urody. Wiem, że się zestarzała, ale mimo wszystko. I miała takie piękne rude włosy, to je przefarbowała:( Ale i tak ją lubię:)
Człowieku dużo moich koleżanek chciałby tak wyglądać będą w jej wieku, no w tym wieku mieć, tak figurę, jak ona super ")
Spójrz na siebie "ślicznoto" ^^
Oj no ma 45 lat.. Zejdź z niej.. ;)
Dojrzała kobieta nie może wyglądać wiecznie jak nastolatka drogi użytkowniku
cenię ją za taką jaka jest. Jak dla mnie wcale nie zbrzydła. Zobaczymy jak Ty będziesz wyglądała w wieku 45 lat :) Po za tym podoba mi się to ,że należy do bardzo rzadkiej ilości celebrytów, którzy chodzą po czerwonym dywanie z wysoko uniesioną głową nie mając wstrzykniętego nie wiem ilu kilogramowego botoksu. Spójrzmy na Bonnie Tyler na przykład. Kochałam ją za muzykę, jednak po operacjach i botoksie wygląda jak ta świnka z mapetów. Megan! Oby tak dalej!
zestarzała?... 45 i się zestarzała? rozum Ci odjęło? piękna, dojrzała kobieta, może się podobać lub nie, ale tekst 'zestarzała się" jest nie na miejscu. ile Ty masz lat, 12? pewnie uważasz, że 30 lat to już początek starości, kapcie na nogi, beret na glowę i do sanatorium...
Odbiegając od tematu: może właśnie dobrze by zrobiła, gdyby przeszła się parę razy po czerwonym dywanie. Show-biznes jest okrutny i taki lans na ściankach dodałby jej trochę popularności. No i może ktoś by wreszcie sobie o niej przypomniał, bo nie widuje się jej na ekranie :( Nie oglądałam "Jestem numerem cztery", ale "kasjerka w supermarkecie" brzmi trochę żałośnie, biorąc pod uwagę jak daleko jest w obsadzie za innymi. Od wspaniałej głównej roli Ani Shirley do epizodu. No cóż...
Dalej jest śliczna, nie rozumiem jak ktoś może pisać, że jest brzydka heh poza tym ona nie miała rudych włosów z natury, farbowała je do roli.
Odpowiadam po 3 latach na wszystkie powyższe komentarze. Widzę, że bardzo dużo osób mnie skrytykowało za moją wypowiedź. Jak pisałam ten komentarz (3 lata temu), było zupełnie inne zdjęcie Megan Follows niż jest obecnie. Zdjęcie zostało zmienione już wtedy, pojawiła się pierwsza odpowiedź do mojego komentarza. Nie uważam, że Megan Follows jest brzydka. Zresztą mogę nawet powiedzieć, że jest bardzo piękna i taka elegancka. Ale wtedy akurat było wstawione bardzo niekorzystne zdjęcie aktorki. Mówię tutaj całkowicie obiektywnie. Na wyglądała na tamtym zdjęciu nawet na swoje 40 kilka lat, tylko na dużo starszą. Naprawdę trudno ją było poznać. Kwestia zdjęcia i tyle. Tamto zdjęcie było akurat fatalne. Tylko ja wtedy nie patrzyłam z perspektywy zdjęcia. Niestety nie mogę znaleźć nigdzie tego zdjęcia. Też cenię sobie aktorki, które nie robią sobie żadnych operacji plastycznych. Megan jest akurat bardzo naturalna. Ale swoją drogą byłam przekonana, że ona ma z natury rude włosy. Tu się trochę rozczarowałam, bo bardzo mi się podobały. Faktycznie z perspektywy czasu widzę, że tamten komentarz napisałam jak jakaś gówniara, za przeproszeniem, a miałam wtedy 19 lat. Mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że ja tak dobrze nie będę wyglądać jak ona mając 47 lat. ;) I pod tym względem, że bardzo lubię Megan Follows nic się nie zmieniło :).