no bez przesady. ja osobiście za nią nie przepadam, ale napewno to nie jest porażka. Porażka to sa te wszystkie pseudo-gwiazdki z hsm i hannah montana. Mariah nie dorastaja do pięt.
Ja jej nie cierpię. Nie ze względu na głos (bo śpiewać umie) tylko ze względu na jej głupotę (bo chyba inaczej nazwać tego nie mogę). Oto jej wypowiedź "Jak widzę te wychudzone dzieci z Afryki to aż chce mi się płakać....ja też chcę być taka chuda tylko bez tych owadów, brudu i chorób". Jak słucham takich kobiet to mi się nóż w kieszeni otwiera. Proponuję Pani Carey pojechać do Afryki i zobaczyć z jakiego powodu te dzieci są takie chude...
Mowienie to jedna, a robienie to drugie. na szczeście ma tyle oleju w głowie by nie biegac bez majtek gdzie tylko sie da.
Nie czytuje/oglądam wywiadów z nią. A wyrwane zdanie niewiadomo skąd to chyba domena pudelka.
Widziałam na Vh1 w programie z 10 najgłupszymi wypowiedziami sławnych osób (ona była na 1 miejscu. Tak swoją drogą nie wiem czemu jej tak bronisz. Sama mówisz, że za nią nie przepadasz.
PS.
Nie czytuję pudelka.
Mam nadzieję, ze nie urazilam Cię tym pudelkiem ;) Ale sama znalazłam podobny temat na któryms z plotkarskich stron. Ciekawe rzeczy mozna znaleśc jesli sie wpisze odpowiednie słowo w guugle :P
Ja jej nie bronię. Słszałam, ze zachowuje sie jak krolowa, ale nigdy nie mialam okazji sie o tym przekonac.
Spoko, nie uraziłaś ;]
Ja generalnie nie lubię jak się ocenia piosenkarzy czy aktorów po ich zachowaniu ale akurat ten tekst naprawdę mnie wkurzył. Jednak fakt faktem, że nie słyszałam jak to mówi. Przytoczyli jej wypowiedź.
Ja też nie lubię. Dla mnie wygląd czy zachownie najmniej się liczy.
Szczerze mowiąc nie wiem co o tym myślec, ale mnie rozwalil tekst Busha.
Rozmawiał z śpiewaczka operową, która pochodzi z Walii. Słychac jej akcent(wypowiadała się na ten temat tego samego dnia.). Bush sie jej zapytal. "W jakim stanie leży Walia?"...
no a Christina Aguilera powiedziała: "Gdzie w tym roku odbywa się festiwal w Cannes?" Beyonce, że "jest za sławna by chodzić do kościoła", a Britney: "Jestem za karą śmierci, ponieważ przestępca powinien mieć nauczkę na przyszłość" i co tu jest głupsze?!
'Beyonce, że "jest za sławna by chodzić do kościoła"'
a czytałeś/as całą wypowiedz czy tylko zdanie wyrwane z kontekstu? Otóż Beyonce powiedziała, ze jest zasławna by chodzić do kościoła, ponieważ ludzie w tym momencie skupiaja cała uwage na nią.
Pisząc, że jest "porażką" miałem na myśli jej wnętrze (głos i talent jest osobną sprawą). Muszę przyznać, że zaczynam sie w tym coraz bardziej utwierdzać - przeczytałem ostatnio, że Pani Mariah obraziła się, ponieważ nie posadzono jej obok rodziny Obamy na koncercie zprganizowanym na jego cześć (ponoć bardzo krzyczała i za nic nie chciała usiąść w loży Vipów). I jak tu nie użyć słowa na "P"???
Nie chcę tu obrażać, ale dla mnie żałosne jest wierzenie w artykuły z pudelka, kozaczka, itp. Naprawdę wierzysz w to, co dzisiaj tam przeczytałaś/eś?
A ja szłyszałam, ze Beyonce zrobiła awanturę bo musiała przejśc kilka matrow bo był korek, a Aguilera 30 razy w czasie obiadu malowała usta.
nie zapomnijmy o britney, ktora zostawiła dzieci dla kariery, ale jeszcze nie napisali czy ogolenie glowy to chwyt marketingowy.
W Polsce nie zajmują się jej pięknymi wspaniałym głosem, oraz jej twórczością. Jakby ktoś nie wiedział to sprzedała ponad 180 milionów płyt na całym świecie.Do tego ma piękne piosenki, szczególnie ballady polecam przesłuchac. W Polsce piszą tylko głupie ploty na jej temat.Ile to razy spotkałem się jak pisali,że jest w ciąży. Wszystko to są informacje wyssane z palca, nie potwierdzone żadnymi faktami. Które, później pudelek,lansik czy inne ścierwo umieszcza. Ludzie oczywiście lubią tanią i głupią sensację,więc czytają te bzdety i rozpowiadają.
Oczywiście żaden ten badziewny portal nie podaje, że Mariah od kilkunastu lat pomaga ludziom przez swoją fundację ani też nie pokazują nagród które otrzymała za swoją ciężką pracę.Nikt też nie piszę o jej biografii. Gdyby nie Tommy Mottola byc może nadal byłaby kelnerką i tak wielki talent by się zmarnował. Mariah zaopracowała ta sukces ciężką pracą. Powinno się pokazywac jej utwory.
Bo to ona zaśpiewała m.in. piosenkę "All I Want For Christamas is You",która jest hitem w święta.
Jeśli chodzi o sprzedaż płyt. Glupota jest ocenianie artysty na podstawie sprzedaży płyt. Doskonalym przykładem sa Stoens'i. Ich plyty niekiedy uzyskuja tylko status złotej plyty. Ale to ich trasa koncertowa została najbardziej dochodową trasą wszechczasów. To jesli chodzi o płyty.
Niestety pudelkowe społeczeństwo wierzy we wszystko co zostało wypisane w owym portalu. I oczywiście każdy widzi wady. Ale mało kto zauważa zalety. Malo kogo interesują zalety gwiazd. Ludzie wolą czytać o tym co złego zrobili, w jakich skandalach brały udział itd.
Wg mnie Mariah jest mało doceniona artystka. Ok. mamy madonne - krolowa popu. mamy Britney ksieżniczke. A gdzie wtedy jest mariah? która pod wzgledem muzycznym jest od ksiezniczki duzo lepsza. Każdy zna "All I Want For Christamas is You". Piosenka już jest klasykiem. Wbiła się w kanon muzyki i tak szybko z niej nie wypadnie. A Britney i jej "baby.."? no cóż... pierwsza pop piosneczka pierwszej teen pop star. I tyle. Ale dopiero za kilkanaście lat zobaczymy czy jej piosenki wpisaly sie w kanon muzyki...
tym bardziej ze Baby One More Time to cover, a nie piosenka Britney, Britney miała 2 hity nr 1 w całej karierze, Madonna 11, Mariah 18 (więcej niż Elvis) co tu w ogóle porównywać. 17 z 18 hitów nr 1 napisała Mariah. A Madonna i Britney? są artystkami czy odtwórcami?
Aha i MC jest doceniana, tylko, że nie w Europie.