Kyle Schmid

Kyle Andreas Schmid

6,5
896 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kyle Schmid

Witam wszystkich fanów (fanki?) Kyle'a Schmida.
Jeśli chcecie przeczytać o Kyle'u po polsku, zapraszam do mojego bloga
http://kyleschmid-blogpopolsku.blogspot.com/

Blog powstał 1 marca, więc nie ma jeszcze wielu wpisów, ale staram się umieszczać tam jak najwięcej różnorodnych informacji związanych z Kyle'm Schmidem. Chętnie poznam Wasze opinie i propozycje tematów, o których chcielibyście przeczytać.

Uwaga! Kyle przyleci w lipcu do Bonn na konwencję FrightCon. Będzie tam także Dylan Neal (detektyw Celucci z Więzów krwi). Trwają rozmowy z Christiną Cox (Vicki Nelson).

Zapraszam wszystkich i czekam na komentarze!

Pozdrawiam

BloodTiesFan999 vel Polish Fan

BloodTiesFan999

Bardzo fajny pomysł z tym blogiem. Znam wprawdzie angielski na tyle by czytać ze zrozumieniem np. wywiady itp ale wiadomo ,że po polsku to po polsku:-)

Pozdrawiam:-)

marzena_8

Pragnę Was poinformować, że mamy już dwa miejsca w sieci (oprócz tego, na którym właśnie jesteśmy), gdzie wiadomości o Kyle'u podawane są po polsku!
Mój blog:
www.KyleSchmid-blogpopolsku.blogspot.com

i międzynarodowa strona
http://www.kyleschmidworld.com/main.php?lang=po

Niektóre podstrony nie są jeszcze zamieszczone, ale w międzyczasie możecie poczytać o Kylu po angielsku, francusku (to drugi język, który tłumaczę), po niemiecku, hiszpańsku i włosku! Jest tam też sporo wspaniałych zdjęć!

Przy okazji informuję Was, że 2-4 października w Bonn odbędzie się Ringcon - zlot miłośników Władcy pierścieni. Ale nie tylko. Konwencja przyciągnie również celebrytów związanych z takimi filmami jak Więzy krwi (zaproszeni są Kyle i Dylan Neal!), Zmierzch czy Harry Potter.
Więcej szczegółow na stronie Ringcon.de

Zapraszam!

BloodTiesFan999

Informuję wszystkie fanki Kyle'a, że na moim blogu pojawiły się już pierwsze zdjęcia i komentarze dotyczące obecności Kyle'a na konwencji Ringcon.
Kyle zrobił furorę, mimo, że wiele osób usłyszało o nim po raz pierwszy.
Oj, za rok będzie się działo! Organizatorzy planują zaprosić Christinę Cox i Dylana Neala i dopilnować, aby się pojawili w Bonn.
W tym roku Dylan w ostatniej chwili musiał odwołać przyjazd ze względu na kręcony właśnie film.
Za to Kyle był obecny przez cały czas, a moje znajome spotkały go nawet w poniedziałek, już po konwencji.

KyleSchmid-blogpopolsku.blogspot.com