Kate Beckinsale

Kathrin Romany Beckinsale

8,1
27 692 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kate Beckinsale

Kate Beckinsale należy obecnie do trójki najpiękniejszych kobiet świata, obok Angeliny Jolie i Caterinhy Zety-Jones. Można je zaliczyć do nowożytnych cudów świata.

użytkownik usunięty
mondoshawan

Z tym się zgadzam jest ona najpiękniejszą aktorką świata, kocham ją!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

masz świetą racje.te kobietki sa piekne!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
mondoshawan

jeśli one sa piekne wedlug ciebie to chyba mało widziales

mondoshawan

uwielbiam ja od zawsze ale theron piekniejsza. a moja absolutna ulubienica jest Phoebe cates

gutex0

Kurde ludzie, Wy coś chyba przypalacie:-) Najśliczniejsza była, jest i będzie Jessica Alba... Ehhh:)

____4

człowiek Alba jest ładna ale do Katwe sie nie umywa.w dodatku te jej produkcje ( szczególnie ten denny serial)... ech nie chce mi sie z toba gadac obejrzyj Haunted.

UnsparingNika

Nom, o ile się nie myle, temat porusza kwestię urody, a nie filmografii... Dla mnie Jessica jest po prostu ładniejsza i wsio:) Mogłaś się postarać o lepszy przykład niż Haunted, wszak talentu pani Beckinsale nie neguję...

____4

ok Alba jest ładna ale Beckinsale ładniejsza( chociaz i tak to Phoebe Cates jest the Best)

gutex0

Na forum pani Beckinsale spierał się nie będe... Acha..., czy wspominałem, że Alba jest ładniejsza?:)))

mondoshawan

No fakt ... Kate jest atrakcyjna... Bardzo podoba mi sie jejs stylizacja w filmie underworld...

mondoshawan

Zgadzam sie w zupełności Kate jest prześliczna oglądałem wszystkie filmy z jej udziałem .I LOVE KATE BACKINSALE Całusy. Stwierdzenie Alba Też jest piękna ale Kate jest piekniejsza to szczera prawda.

Delux_2

Moim zdaniem jeżeli chodzi o urode to nawet Angolina Joli (druga moja najulubieńsza i najładniesza aktorka) nie jest wstanie jej prześcignąć

WIKARY

3 najładniejsze aktorki: Kate Beckinsale,Evangeline Lilly i Marisa Tomei

mate21

popieram , a moja kolejnośc to Jennifer Love Hewitt, Kate Beckinsale i Evangeline Lilly :) Prawie podobnie... Pozdro

mondoshawan

oj tak zgadzam sie co do Kate i Catherine, cudowne, klasyczne pięknosci ;) A jeśli można wypowiedzieć sie na temat Jessici Alby- jest ładna, nie zaprzecze, ale nie ma TAKIEJ urody ;)

mondoshawan

Jesica Alba jest najładniejsza!!!!!!!choć Kate Beckinsale też wymiata

użytkownik usunięty
morswin_2

Najpiękniejsze aktorki wg mnie : Scarlett Johansson, Keira Knightley, Liv Tyler

Najpiękniejsze, moim zdaniem: Natalie Portman, Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Kate Hudson i Evangeline Lilly xP

użytkownik usunięty
mondoshawan

Zdecydowanie Kate choć Jessica też mną kręci. Ostatnio uwiodła mnie w "Click" ucharakteryzowana na starszą nadal wyglądała prześlicznie. Moim zdaniem obok Alby, Charlize?, Angeliny najpiękniejsza aktorka. Role też ma niczego sobie. Była super w "igraszki losu" No i jest strasznie podobna do mojej dziewczyny hehe :-D Pozdrawiam kinomaniaków

obejrzałem Underwold Evolution tylko ze wzglęgu na Kate, bo film po 15 mi się znudził, nie przepadam za sf, ale warto było popatrzeć się na Kate i jej wspaniałe niebieskie oczy. Zdecydowanie jest najpiekniejszą kobietą na globie i do tego jej uroda jest naturalna, a to teraz rzadkość