Kate Beckinsale należy obecnie do trójki najpiękniejszych kobiet świata, obok Angeliny Jolie i Caterinhy Zety-Jones. Można je zaliczyć do nowożytnych cudów świata.
Z tym się zgadzam jest ona najpiękniejszą aktorką świata, kocham ją!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurde ludzie, Wy coś chyba przypalacie:-) Najśliczniejsza była, jest i będzie Jessica Alba... Ehhh:)
człowiek Alba jest ładna ale do Katwe sie nie umywa.w dodatku te jej produkcje ( szczególnie ten denny serial)... ech nie chce mi sie z toba gadac obejrzyj Haunted.
Nom, o ile się nie myle, temat porusza kwestię urody, a nie filmografii... Dla mnie Jessica jest po prostu ładniejsza i wsio:) Mogłaś się postarać o lepszy przykład niż Haunted, wszak talentu pani Beckinsale nie neguję...
Na forum pani Beckinsale spierał się nie będe... Acha..., czy wspominałem, że Alba jest ładniejsza?:)))
Zgadzam sie w zupełności Kate jest prześliczna oglądałem wszystkie filmy z jej udziałem .I LOVE KATE BACKINSALE Całusy. Stwierdzenie Alba Też jest piękna ale Kate jest piekniejsza to szczera prawda.
Moim zdaniem jeżeli chodzi o urode to nawet Angolina Joli (druga moja najulubieńsza i najładniesza aktorka) nie jest wstanie jej prześcignąć
popieram , a moja kolejnośc to Jennifer Love Hewitt, Kate Beckinsale i Evangeline Lilly :) Prawie podobnie... Pozdro
oj tak zgadzam sie co do Kate i Catherine, cudowne, klasyczne pięknosci ;) A jeśli można wypowiedzieć sie na temat Jessici Alby- jest ładna, nie zaprzecze, ale nie ma TAKIEJ urody ;)
Najpiękniejsze, moim zdaniem: Natalie Portman, Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Kate Hudson i Evangeline Lilly xP
Zdecydowanie Kate choć Jessica też mną kręci. Ostatnio uwiodła mnie w "Click" ucharakteryzowana na starszą nadal wyglądała prześlicznie. Moim zdaniem obok Alby, Charlize?, Angeliny najpiękniejsza aktorka. Role też ma niczego sobie. Była super w "igraszki losu" No i jest strasznie podobna do mojej dziewczyny hehe :-D Pozdrawiam kinomaniaków