Jude Law

David Jude Heyworth Law

8,3
80 930 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jude Law

jest to rzecz która szpeci przystojnych facetów, bo u przeciętnych nie zwraca się na to uwagi.
Wiem bo sam mam z tym problem od dawna chociaż młodszy od niego jestem prawie 13
lat. Kiedyś na ulicy oglądały się za mną panny dziś się nie oglądają bo mam rzadzizny. A na
przeszczep włosów mnie nie stać, 4200 do 7000 złotych. Może urządzimy jakąś zbiórkę żeby
mi pomóc? Proszę , to dla mnie ważne , mogę nie znaleźć żony:(

Zainspirowany

W dłuższym horyzoncie będziesz musiał pokryć kolejne stadia łysienia żeby uniknąć efektu dolly, więc na pewno będzie potrzeba 50.000+. Lepiej zainwestuj w super autko, laski będą obracać głowy jak peryskop.

Zainspirowany

Nie pomyslales ze moze nie kazdy chce zadawac sie z PROSTYTUTKAMI ktore kleja sie do kogos bo ma troche kasy i fajne auto? NIE JEST TO NATURALNE I FAJNE ZE KOBIETA NIE WIDZI W TOBIE TEGO KIM JESTES I JAKIE MASZ WNETRZE ALE TO CZYM JEZDZISZ I CO JEJ STAWIASZ I KUPUJESZ... Ja jak i wielu facetow zle bym sie czul wiedzac ze kobiety leca nie na mnie ale na to ze stawiam kupuje i robie za ich darmowego szofera.

punisher822_filmweb

A w czym faceci są lepsi, skoro lecą na kawalek tłuszczu w okolicach piersi czy bioder? Już widzę, jak każdy widzi w dziewczynie tylko duszę i intelekt :) Pytanie tylko co MY mamy im do zaoferowania poza kasą? Intelekt? Cudowny charakter? Dajmy spokój, wolne żarty. Lecą na kasę, bo to zakorzeniony odruch każacy im dostrzegać w facecie zamożnym przedsiębiorczego i zaradnego samca, który pomoże im odchować potomstwo i zapewni przyszłość. W czym to niby jest gorsze od ślinienia się facetów do pustych, zrobionych i biuściastych lal?

Bawidamek_filmaniak

Zawsze możesz założyć czapkę.

Bawidamek_filmaniak

tak sobie popatrzyłam na ten temat i ilość odpowiedzi...
chłopie! to sprytne!
jak byś rzeczywiście chciała pogadać o Jude Law, to nie miałbyś takiej "gorącej linii"! :D

a co do Jude Law - to uważam, że jest ŚWIETNYM AKTOREM, zakola tylko dodają mu męskiego uroku, ot co!

Bawidamek_filmaniak

Mój brat kiedy zaczął łysieć, tzn. pojawiały się zakola w wieku ok 20 lat zaczął się golić na zero i wygląda jak duperka. Czasem lepiej pójść na całość niż pielęgnować biedotę na głowie jak mój drugi brat. Kiepsko to wygląda wtedy. To tyle z czysto zewnętrznego spojrzenia.
Trochę Wam Panowie współczuje a z drugiej strony wiem, że niepotrzebnie, bo kobiety czują jeszcze silniejszą presję na atrakcyjny wygląd zewnętrzny. Pomyślcie więc może trochę też o innych, którzy mają gorzej. A co do tego, że uważasz że niby przez to nie możesz znaleźć żony...to tak na pewno jest. TO DLATEGO ŻE TAK UWAŻASZ. Dude...get a life. Babeczki żyjąc całe życie z małymi cyckami mają większe jaja >.< Przynajmniej nie mówią, że są same, bo mają małe cycki.

MeMarie

bardzo ciekawie piszesz, pogadamy na privie?

Bawidamek_filmaniak

To nie portal randkowy, pozdro 8}

Bawidamek_filmaniak

Może jestem dziwną osobą, jednak jak dla mnie zakola nie są niczym złym, ba!, niektórym nawet dodają pewnego uroku. :)

kurvalu

tak, dodają męskości, takiej jakby seksownej dojrzałości , takiemu np Lukowi Gossowi pasują bardzo.
My tu gadu gadu a Jude w tym czasie chyba już całkiem połysiał, jak spojrze na datę kiedy ja ten post zakładałem - ale ten czas zapie.....

Bawidamek_filmaniak

Jude Law nawet z zakolami jest boski, męski, fantastyczny i rozpływam się gdy zaczyna cokolwiek mówić z tym swiom cudownym akcentem :-))))

Bawidamek_filmaniak

Jude Law już nie jest łysy - http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/jude-laws-hair-has-returned-actor-132 2329

Bawidamek_filmaniak

ino na hitmana

Bawidamek_filmaniak

strasznie mu wygląd te zakola popsuły to prawda. Ale są aktorzy kturymz nimi lepiej jak bruce willis

Bawidamek_filmaniak

Jude Law jest sexi i z zakolami ;)

SanchoPansa

Popieram ;)

Bawidamek_filmaniak

Patrz, a mnóstwo innych, łysych, grubych, z zakolami, złamanym nosem może znaleźć żonę. A nie przyszło Ci do glowy, że to nie wina zakoli tylko tego co pod nimi?

Bawidamek_filmaniak

Co za absurd. Nie zwróciłam uwagi na żadne zakola, dopóki nie przeczytałam tej wypowiedzi... Jude Law jest po prostu seksowny, kogo obchodzą te zakola? ;) Trochę dystansu do siebie nigdy nie zaszkodzi.

Bawidamek_filmaniak

Gosciu,jestes zajebisty :D

aronn

A tak naprawdę laski nie patrzą na łysinę tylko na sławe i przede wszystkim kasę,czym taki Bruce Willis byłby bez tych atrybutów :)

aronn

Bruce jest jedyny w swoim rodzaju. A jak już zaczął poważnie tracić włosy to bez zbędnych ceregieli opitolił się na łyso- i to rozwiązanie polecam każdemu mężczyźnie , który ma problem z przerzedzonymi włosami lub zakolami do karku.