jest to rzecz która szpeci przystojnych facetów, bo u przeciętnych nie zwraca się na to uwagi.
Wiem bo sam mam z tym problem od dawna chociaż młodszy od niego jestem prawie 13
lat. Kiedyś na ulicy oglądały się za mną panny dziś się nie oglądają bo mam rzadzizny. A na
przeszczep włosów mnie nie stać, 4200 do 7000 złotych. Może urządzimy jakąś zbiórkę żeby
mi pomóc? Proszę , to dla mnie ważne , mogę nie znaleźć żony:(
W dłuższym horyzoncie będziesz musiał pokryć kolejne stadia łysienia żeby uniknąć efektu dolly, więc na pewno będzie potrzeba 50.000+. Lepiej zainwestuj w super autko, laski będą obracać głowy jak peryskop.
Nie pomyslales ze moze nie kazdy chce zadawac sie z PROSTYTUTKAMI ktore kleja sie do kogos bo ma troche kasy i fajne auto? NIE JEST TO NATURALNE I FAJNE ZE KOBIETA NIE WIDZI W TOBIE TEGO KIM JESTES I JAKIE MASZ WNETRZE ALE TO CZYM JEZDZISZ I CO JEJ STAWIASZ I KUPUJESZ... Ja jak i wielu facetow zle bym sie czul wiedzac ze kobiety leca nie na mnie ale na to ze stawiam kupuje i robie za ich darmowego szofera.
A w czym faceci są lepsi, skoro lecą na kawalek tłuszczu w okolicach piersi czy bioder? Już widzę, jak każdy widzi w dziewczynie tylko duszę i intelekt :) Pytanie tylko co MY mamy im do zaoferowania poza kasą? Intelekt? Cudowny charakter? Dajmy spokój, wolne żarty. Lecą na kasę, bo to zakorzeniony odruch każacy im dostrzegać w facecie zamożnym przedsiębiorczego i zaradnego samca, który pomoże im odchować potomstwo i zapewni przyszłość. W czym to niby jest gorsze od ślinienia się facetów do pustych, zrobionych i biuściastych lal?
tak sobie popatrzyłam na ten temat i ilość odpowiedzi...
chłopie! to sprytne!
jak byś rzeczywiście chciała pogadać o Jude Law, to nie miałbyś takiej "gorącej linii"! :D
a co do Jude Law - to uważam, że jest ŚWIETNYM AKTOREM, zakola tylko dodają mu męskiego uroku, ot co!
Mój brat kiedy zaczął łysieć, tzn. pojawiały się zakola w wieku ok 20 lat zaczął się golić na zero i wygląda jak duperka. Czasem lepiej pójść na całość niż pielęgnować biedotę na głowie jak mój drugi brat. Kiepsko to wygląda wtedy. To tyle z czysto zewnętrznego spojrzenia.
Trochę Wam Panowie współczuje a z drugiej strony wiem, że niepotrzebnie, bo kobiety czują jeszcze silniejszą presję na atrakcyjny wygląd zewnętrzny. Pomyślcie więc może trochę też o innych, którzy mają gorzej. A co do tego, że uważasz że niby przez to nie możesz znaleźć żony...to tak na pewno jest. TO DLATEGO ŻE TAK UWAŻASZ. Dude...get a life. Babeczki żyjąc całe życie z małymi cyckami mają większe jaja >.< Przynajmniej nie mówią, że są same, bo mają małe cycki.
Może jestem dziwną osobą, jednak jak dla mnie zakola nie są niczym złym, ba!, niektórym nawet dodają pewnego uroku. :)
tak, dodają męskości, takiej jakby seksownej dojrzałości , takiemu np Lukowi Gossowi pasują bardzo.
My tu gadu gadu a Jude w tym czasie chyba już całkiem połysiał, jak spojrze na datę kiedy ja ten post zakładałem - ale ten czas zapie.....
Jude Law nawet z zakolami jest boski, męski, fantastyczny i rozpływam się gdy zaczyna cokolwiek mówić z tym swiom cudownym akcentem :-))))
Jude Law już nie jest łysy - http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/jude-laws-hair-has-returned-actor-132 2329
strasznie mu wygląd te zakola popsuły to prawda. Ale są aktorzy kturymz nimi lepiej jak bruce willis
Patrz, a mnóstwo innych, łysych, grubych, z zakolami, złamanym nosem może znaleźć żonę. A nie przyszło Ci do glowy, że to nie wina zakoli tylko tego co pod nimi?
Co za absurd. Nie zwróciłam uwagi na żadne zakola, dopóki nie przeczytałam tej wypowiedzi... Jude Law jest po prostu seksowny, kogo obchodzą te zakola? ;) Trochę dystansu do siebie nigdy nie zaszkodzi.
A tak naprawdę laski nie patrzą na łysinę tylko na sławe i przede wszystkim kasę,czym taki Bruce Willis byłby bez tych atrybutów :)