Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
245 482 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Oł noł

użytkownik usunięty

Oł noł :((( on spadł był na 13 miejsce! Cierpię z tego powodu...No zróbcie coś, no!!!

...mało nas mało nas do pieczenia chleba... lalala!

kqu

Szczegóły... Ja mu dałem 10 za wąs a'la misiek wołodyjowski.

helpmechill

Dziwne...ja myślałam, że on ma wszystkie te 10/10 za tyłek (który oczywiście pokaże w 4 Piratach, bo to jedyne czym Gore może nas przekonać do tego filmu ;p)

Ulterior Dreamer, coś ty taka rozśpiewana?
Zresztą, jak inni mogą to ja też...
"O mój rozmarynie, rozwijaj sieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! O mój rozmarynie rozwijaj sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! szalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!"

;)

Lady_From_Burton_World

http://www.youtube.com/watch?v=_M1sorw_4Qs

to dopiro hicior, a nie jakies rozmaryny nie rozmaryny. !

Mada_gringo

Orzeszkuwmordekopany!!! Ja to kurwa odpaliłem! Pogięło za przeproszeniem?!
Powinnaś dostać za to bana na youtube... i google.
Chociaż przyznam, że ta dziewoja całkiem nieźle się wiła;)

helpmechill

Jak ty tak, to ja tak ;p http://www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g

Lady_From_Burton_World

Boże... Why? Kurwa, WHYyyy??
SZOK. KURWA SZOK. Będę się z tej traumy całe życie leczył alkoholem. A jak się właśnie dowiedziałem:
Najlesze piwo to lubelski full
Gul gul gul
Ja pierdole. Co za pomyłka. Wybitnie niedojebany teledysk. Tyle bólu i cierpienia w jednym kawałku. Przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Polecam wszystkim, którzy liczą na zmiane w swoim życiu. Ze złego na najKURWAgorsze. Log-out.

helpmechill

...a teraz idziemy na jednego, a teraz idziemy wódke pić!!

helpmechill

Co ty chcesz.
Pan z gitarą jest hot, tyle wam powiem.

A po co jemu było tyle jaj?
Ajajaj...
Na co tyle jaj... Było mu?!

użytkownik usunięty
Gehenn

Cholera.
Czuję, że TO forum jest dla mnie za głupie...
Znaczy, że się wywyższam?
Być może, ale nie dbam o to...

Gehenn

Wybacz. Nie przyglądałem się panu z gitarą. Mój błąd. Aż się łuk sam napina.
W ogóle to cały ten "band" ma całkiem seksi outfity.

helpmechill

To jeszcze zwróć uwagę na seksownie kocie ruchy tej piszczącej pani. Z jaką pasją śpiewa 'gul gul'!
Zastanawiam się kto im zrobił ten dynamiczny teledysk.

Btw. Kojarzycie ten horror z damskim tyłkiem na plakatach promocyjnych? Dzisiaj odkryłam, że gra tam Gary Oldman ;(

użytkownik usunięty
Gehenn

i ten tyłek na plakacie jest jego? A to Ci niespodzianka...

damski tyłeczek Oldmana :D

podmiot liryczny tej piosenki tyle jaj sie naznosił, a potem
zdechł...szkoda go...
a w teledysku jaka choreografia!(szczegolnie od 1:30) normalnie ju ken
dęc ! :D

Mada_gringo

Pani ma bardzo seksi ruchy, a do tego cyc jest na wierzchu więc reasumując teledysk jest CZADOWY.

A Garemu można wybaczyć, bo bohaterka ma świetny tyłek. Za taki tyłek też bym się dał zrobić na Żyda. Tym bardziej że Garego jest w tym filmie tyle co scenariusza w Wiedźminie.

helpmechill

Dobre porównanie . Fakt są takie filmy gdzie scenariusza chyba zapomniano napisać.:)))

Mada_gringo

Mada masz super śliczny avatar. Tak ju ken dęc normalnie powaliło mnie jak to zobaczyłam .:)))

MorganaBlackcat

Jejku... popłakałam się przez Was ;))

Aha- i ten tyłek nie może należeć do Garego- założę się, że on ma lepszy ;p

Lady_From_Burton_World

Chciałabym jeszcze dodać, że pan z gitara, ten niezwykle żywiołowy szaleniec i sceniczna bestia ;pp ma fryzurę podobna do mojego kolegi z klasy ;p

Lady_From_Burton_World

damski tyłeko oldmana - berchtam pod biurkiem xDD no nie wy mnie rozwalacie, ale poważnie z tym plakatem? i z tym damskim tyłkiem? to jest dość ciekawe xDD

BK_201

No właśnie dość ciekawe i intrygujące. W zeszłym roku straszył goły tyłek Deppa to teraz jest damski tyłek Oldmana. :)))

MorganaBlackcat

To na bank nie jest tyłek Oldmana. Oldman ma troche bardziej ściśnięte i podniesione pośladki.
A poza tym gwiazdy pokroju Oldmana nie pokazują SWOICH krągłości tylko wystawiają niedocenianych dublerów, takich jak Joey z Friends'ów...
W ogóle się nie znacie...

helpmechill

/\
|
|
Dobra ten post mna wstrzasnoł do reszty xDD hahaha!! jaki znawca z ciebie a skad to wiesz jesli można wiedzieć ogladałeś z bliska jego goły tyłek na żywca? ja też tak chce!!! xDD
Ponadto czemu ja nie wiedzałam, że rok temu był goły tyłek Deppa nie!!!! ja to przeoczylam jego goły tyłek!!! możecie mnie poscieszyc, ci co widzieli jego goły tyłek to niech mi opiszą, ja chcetnie sobie poczytam xDD
Lol!!

użytkownik usunięty
BK_201

Czemu wszystko na tym forum sprowadza się do dup? Dupę Deppa jeszcze rozumiałam - bądź co bądź to jego forum, ale żeby o dupie Oldmana...? Co on nie ma swojego forum, że tu o nim musicie rozmawiać?
<zuo>

Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha ,ha,ha,
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha. Dobre ale zawsze można o Dupie Maryny

MorganaBlackcat

O dupie maryny rozmawiać nie możemy, a przynajmniej ja nie mogę, bo żadnej nie znam.
O tyłku Deppa już było- ja póki co czekam na nowych Pajratów, coby sobie ten okaz pooglądać ;p
No to teraz przyszedł czas na Oldmana ;). A ze to nie jego forum? Drobny szczegół ;p
Ważne, że tyłek jego ;p

Lady_From_Burton_World

toż o dupie maryny zawsze pogadac mozna. przeciez TVP1 Janosika
emituje(dzis nawet ogladalam;p) a tam jakas maryna wystepuje, chyba ;p

BK_201

No ba. Raczej że znawca. Tzn. w rękach jeszcze go nie trzymałem, ale przyglądam się w filmach. Przy ocenie aktorów największą wagę kładę właśnie na grę pośladków. Ty nie?
Deppowi wysłałem gips pocztą, żeby zamiast autografu odbił mi na nim swój zadek. Jeszcze nie odpisał, ale czekam i czekać będę, bo wiernym fanem jego zada jestem. I chuj. A na koniec jestem jeszcze ja, zawijający się z tego forum, dokładnie kurwa teraz. Buenas noches.

helpmechill

o.O hahahaha!!! może zamiast autografów powinien wysyłać zdjecie swojego zadka no i podpisac "Piekny mam tyłeczek" xD tyłeczek Deppa każda słit by chyba na zawał padła ^^

BK_201

a ja bym chciała zobaczyc tyłeczek Michaela Jacksona. ciekawe czy jest
tak samo sztuczny jak jego twarz..

a'propos tyłków:
Syn do ojca:
-Tato, dzis miałem swoj pierwszy raz..
Ojciec zadowolony, wyjmuje flaszke, polewa i pyta:
-Brawo synu, kiedy planujesz drugi?
-Jak mi się dupa zagoi..;p
haha :)

Mada_gringo

"A po co jemu było tyle jaj?
Ajajaj... "

Przypomniał mi się hit lata 3 000 000 BC - 2009
http://www.youtube.com/watch?v=AJfcDdMuUtg
Głębokie słowa...

Ja myślałam, że już dawno wszyscy po dupach oceniają o.O A tu jakiś zaścianek widzę... dopiero się jednostki ujawniają. Tylko patrzeć, aż się prześladowania zaczną! Każdy wie, że gra dupy jest najważniejsza. Twarzą zagrać to nie sztuka każdy z nas to robi. Aktora czyni dobrze rozwinięta mimika dupy :O

użytkownik usunięty
Astartte

Reasumując - Depp gra do dupy.

Głupiaś. Nie DO dupy, a DUPĄ ;p
To różnica.

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

nie mów tak do mnie nie!!!!!11 nie jestem gupia ;(((((((

Ok ;).

Mądraś. Depp nie gra do dupy tylko dupą. A gra do widzów ;p*

* to taki mały popis mojej mądrości ;pp

Lady_From_Burton_World

Jak to się dzieje, że większość dyskusji na forum Deppa kończy się na dupach...? ;))

użytkownik usunięty
Coco_Choco

Wszechobecny i doskonale wszystkim stałym bywalcom znany 'spisek' żydowsko-masoński, maczający swe niecne paluchy w aferze 'czarno-białych-foć-w-TOP-10'

Coco_Choco

Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha ,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha

,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,h a,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha, ha,ha,ha

,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha. Na dupach powiadasz a to ciekawe i to bardzo. :)

MorganaBlackcat

No na dupach powiadam;p
W końcu Dupa rządzi, Dupa radzi, Dupa nigdy Cię nie zdradzi^^!!!
Wydedukowałam to z powyższej dyskusji o tym, że to mimika dupy mówi czy dobry z Ciebie aktor xD

Coco_Choco

Depp nie gra do dupy, tylko dupą, to fakt. Ale dupą gra każdy lepszy aktor. To co Deppa wyróżnia od innych, to to, że jego gra jest prosto z dupy. W swoją dupę wkłada całego siebie.

A w ogóle dupa jest lepsza od twarzy, bo dupa starzeje się jak wino, a twarz jak mleko. I tak powiem.

helpmechill

"dupa jest lepsza od twarzy, bo dupa starzeje się jak wino, a twarz jak
mleko" - cóż za wspaniała złota myśl! normalnie jak w "Małym Księciu"!

dupa dupie nie równa. kazdy ma dupe inną, pytanie czy lepszą.;p

Mada_gringo

To może taka głębsza myśl teraz:
"Nie mamy wpływu na to czy urodzimy się z gorszą czy lepszą dupą. Jedyne na co mamy wpływ, to co zrobimy z dupą którą nam przydzielono." ;)

/szczerze mówiąc tyle razy przewinęło się przez to forum słowo "pupa", że zaczynam wątpić... w nic konkretnego :) po prostu wątpić :)

helpmechill

Może posuńmy się jeszcze dalej i opowiedzieć przypowieść.
"Pan wezwał swoje sługi, by każdemu dać dupy (może lepiej brzmi *dać po parę dup* ale nie ważne...). Jeden dostał pięć dup, drugi - dwie, trzeci natomiast jedną. Ten co miał jedną dupę miał ją sobie nadal i nic z nią nie robił, pozostali używali mądrze swoich dup i mieli harem a po 9 miesiącach dup było jeszcze więcej"
Morał wymyślcie sami.

użytkownik usunięty
Astartte

Czyli, że w dupach Wam się poprzewracało??

Astartte

Korzystajcie z dup i dzielcie się nimi z innymi, albowiem po to je otrzymaliście!

Coco_Choco

Wszystkie dupy wyginają się jakoś i skręcają jak nierówne szkło, a wracają do zwykłej postaci tylko wtedy, kiedy ogląda się je przez dno butelki.

użytkownik usunięty
helpmechill

Temat do dupy.... a tak dobrze się zapowiadał :/

Dupa – tylna część ciała, która z pozoru tylko siedzi i gówno robi.
Niekiedy nazywana „bułeczką” lub „jabłuszkiem”, przedzielona
przedziałkiem, posiada krater, z którego wydobywają się chemiczne gazy o
przykrym zapachu, substancje stałe o podobnym nieprzyjemnym zapachu i
ciemnej barwie lub w skrajnych przypadkach ciecze. Miejsce erogenne, na
które często mimochodem pada wzrok lub dłoń napalonego osobnika,
wrażliwe na ból, często atakowane w akcie przemocy. Niektórzy uczeni
sądzą, że dupę wynalazł radziecki uczony Wołow, dlatego mówimy – dupa
Wołowa.
Matematycznie dupę można odwzorować funkcją . Dupa ta jest
wyidealizowana, gdyż ma nieskończenie długi, asymptotyczny rowek.:))

Co dwie dupy to nie jedna.;p

Mada_gringo

Krótko mówiąc, dupnie tu.

Gehenn

dupa
Z Wikisłownika – wolnego, wielojęzycznego słownika

zobacz też: după

dupa (język polski)

wymowa:
znaczenia:
rzeczownik, rodzaj żeński

(1.1) wulg. wulgarnie pośladki lub odbyt
(1.2) pot. potocznie, wulg. wulgarnie niezaradna osoba, oferma
(1.3) wulg. wulgarnie (potencjalna) partnerka seksualna
(1.4) wulg. wulgarnie dziewczyna (tylko w zestawieniach: fajna, niezła, itd., ale także stara dupa – stare babsko)

wykrzyknik

(2.1) wulg. wulgarnie, pot. potocznie wykrzyknienie świadczące o porażce, przegranej

odmiana: (1) lp liczba pojedyncza dup|a, ~y, ~ie, ~ę, ~ą, ~ie, ~o; lm liczba mnoga ~y, ~, ~om, ~y, ~ami, ~ach, ~y; (2) nieodm. nieodmienny przykłady:

(1.1) Kazio kopnął Edzia w dupę.
(1.2) Ależ z ciebie dupa, nic nie potrafisz załatwić!
(1.3) Kazio wpadł wczoraj na imprezę z całkiem niezłą dupą.
(1.4) Niezła dupa z tej aktorki!
(2.1) Tyle się uczyłem i co?! I dupa!
(2.1) No i dupa zbita!

składnia:
kolokacje:
synonimy: (1.1) pupa, tyłek, rzyć, zadek, cztery litery, siedzenie, reg. śl. regionalizm śląski rzić; (1.2) safanduła, niedojda, niedorajda, gapa; (1.3-4) laska, cizia
antonimy: (1.3) pasztet, smok, kaszalot
wyrazy pokrewne: (1.1,3,4) zdrobn. zdrobniale dupcia, dupeczka, dupka; czas. czasownik dupczyć/wydupczyć, podupczyć; (1.1) zgrub. zgrubienie dupsko; rzecz. rzeczownik dupoliz, gołodupiec; (1) przym. przymiotnik dupiasty, dupny, dupowaty; (1.2) rzecz. rzeczownik dupek
związki frazeologiczne: (1.1) bać się o własną dupę, być do dupy, rozmawiać o dupie Maryny, ciemno jak w dupie u Murzyna, chronić czyjąś dupę, trząść dupą, obrabiać komuś dupę, zabrać się do czegoś od dupy strony, trzymać się czyjejś dupy, pocałować kogoś w dupę, siedzieć na dupie, wziąć dupę w troki, ruszyć dupę, mieć coś w dupie, wsadzić sobie coś w dupę, dawać dupy, potrzebny jak w dupie koszula, zawracać komuś dupę, truć komuś dupę, zalać się w trzy dupy, zalany w trzy dupy, chuj ci/mu/jej/wam/im w dupę; (1.2) dupa wołowa; (2.1) dupa jasiu, dupa blada, o kant dupy potłuc
etymologia: od starosłowiańskiego dupło (zagłębienie, dziura, strzelić z dupy, dziupla). Jak podaje Aleksander Brückner[1], w XIII wieku określenie dupna mogiła oznaczało pusty grób. Z czasem słowa tego zaczęto używać w znaczeniu podanym wyżej.
uwagi: (1) w tekstach, jeśli nie chce się napisać „dupa” można spotkać zapis „d...”; (1.3) wyraża zachwyt tłumaczenia:

* angielski: (1.1) ass US amerykański angielski, arse bryt. brytyjski angielski, butt, asshole
* bułgarski: (1.1) гъз m rodzaj męski, задник m rodzaj męski
* chorwacki: (1.1) dupe n rodzaj nijaki
* duński: (1.1) røv w rodzaj wspólny
* francuski: (1.1) cul m rodzaj męski
* grecki: (1.1) κώλος m rodzaj męski
* hiszpański: (1.1) culo
* holenderski: (1.1) kont
* interlingua: (1.1) culo
* jidysz: (1.1) תּחות (toches)
* łaciński: (1.1) culus
* macedoński: (1.1) газ m rodzaj męski
* niemiecki: (1.1) Arsch m rodzaj męski
* norweski (bokmål): (1.1) ræv m/f
* portugalski: (1.1) bunda f rodzaj żeński
* rosyjski: (1.1-2) жопа f rodzaj żeński
* szwedzki: (1.1) stjärt w rodzaj wspólny

źródła:

1. ↑ hasło dupło w: Aleksander Brückner, Słownik etymologiczny języka polskiego, s. 104, 1927.

dupa (język dolnołużycki)
dupa (1.1)

wymowa:
znaczenia:
rzeczownik, rodzaj żeński

(1.1) chrzcielnica
(1.2) zagłębienie, dziura

odmiana: przykłady:

(1.1)

składnia:
kolokacje:
synonimy: (1.1) dupnica, dupjeńc
antonimy:
wyrazy pokrewne: (1.1) zob. zobacz → dupiś; (1.2) rzecz. rzeczownik zdrobn. zdrobniale dupka
związki frazeologiczne:
etymologia: (1.1) zob. zobacz → dǫpo
uwagi:

Niech nam żyje Wikipedia! ;p