Oł noł :((( on spadł był na 13 miejsce! Cierpię z tego powodu...No zróbcie coś, no!!!
Kurde.. Dzisiaj znowu poszedł w górę.. może.. możee dawajmy De Niro po jedynce, wtedy będzie optymalna sytuacja -Al będzie pierwszy a Depp pójdzie w górę ^^ Aaaa -dawajcie Deppowi same dziesiątki, bo jest przystojny.
forum jest przetrzebione... widzę, że kryzys odcisnął swe piętno i tu i nie powiem, że mnie to mnie to nie cieszy ;]
No nie tragedia sie stała Dzony spadł na 13 miejsce nie i co teraz zrobimy? zesramy sie z wrażenia!! Dzizys... dajcie już spokuj z tym rankingiem i co jak bedzie nawet na 100 to co skoczycie z mostu bo Dzony spadła na 100 miejsce
o TK nie zauważyłam, ze to ty założyłaś temat ^^ heh uważaj bo zaraz te słit bada tutaj sie burzyc, ze jest na 13 miejscu heh.. :D
taa trzeba sie pociachac no bo Dżony zbliża sie na 1 miesce przeciez Dżony musi byc na 1 miejscu bo inaczej słitasne sie zbuntuja.
Heh tak TK ma fajne tematy ;) można sie niezle pośmiac jak rozmowa sie rozkreca ^^
Taak! Rozkręćmy akcję ratunkową! Będziemy wchodzić na wszystkie stronki, blogi i fora poświęcone Deppowi i zostawiać im linki ze stronką JD na filmwebie z prośbą o głosowanie na 10!!! A jak już Johnny dojdzie na 1 miejsce to zrobimy zjazd fanów Deppa, będziemy taplać się w alkoholu, a zakończymy go orgią i ciachaniem się po nadgarstkach, żeby umrzeć szczęśliwym i spełnionym!!!
Ja chyba przestane kupować żelki...
Bo istnieje przecież taka opcja, że mogę się znaleźć na miejscu tego czerwonego... a raczej nie chce ;p
Co do rankingu to ja mam pewien pomysł- usuńmy wszystkich aktorów i aktorki i reżyserów i cała resztę, wszędzie dajmy Deppa na 1 miejscu, a reszta miejsc niech będzie pusta na znak tego jak daleko jest reszcie do geniusza Deppa. ;p
I ja chcę Public Enemies! Chcę! Chcę! Chcę!!!
"I want it all, I want it all,
I want it all and I want it now
I want it all, I want it all,
I want it all and I want it now..."
Hahaha ;p ktoś ma jeszcze jakieś życzonka? ;)
Trzymcie mnie, bo zajebie... !
Nigdy więcej forum filipa bobka... kurwa nigdy!
Jakbym się tam kiedyś wybierała to zróbcie dobry uczynek i weźcie mnie opierdolcie
chcę być debilem, naprawdę chcę! staram się... ale mi nie wychodzi :(
Nie każdy jest tak zdolny...
Za dużo mówisz, za mało robisz.......... jak mniemam.
"Stupid is as stupid does." Z resztą, spytaj fanów Bobka.
Co Wy z tym bobkiem?
W sensie ten muminkowy ?? (i znów o Muminkach na forum Depa)
Bez kitu T.K, spierdalaj, za mądraś na to forum ;00
a skoro wam się zebrało na pokazanie jacy jesteście cwani z języka angielskiego to bardzo proszę:
"(...)she's a killer queen gunpowder gelatine, dynamite with a lazer beam,
guaranteed to blow your mind(...)"... lalaa lalalal lalala la lalalala lala la lalal lala lal
lala lala laaaaaaaa
lala lalalala lala la...lala la...lalaaaaaa!
Taa... Bycie debilem jest naprawdę trudne, więc podziwiam wszystkich tych, którzy są debilami....
Ale nie zabijaj się od razu! Na forum Deppa możesz mniemać i trzymać się zasad interpunkcji... No chyba, że masz do czynienia z pokemonami wtedy wypadałoby chociaż udawać debila^^
A tak do trzymając się tematu to Dżony jest coraz wyżej! Oł jeee.... (nadal proponuję wspólne pociachanie się z radości:))
Ja dziękuję, postoję... może jeszcze popatrzę, lub zanotuję to i owo, ale to tylko dlatego, że post był za krótki.
dzem dobry.
z tego co widze Dzony jest teraz na 12 miejscu wiec...RADUJMY SIE!
wiosna idzie!! wiosna idzie!! ;p
"Dawajcie Deppowi dziesiątki, bo jest przystojny."
Warto zauważyć, że jest przede wszystkim niezwykle utalentowanym aktorem. Aktorem jedynym w swoim rodzaju, nie do podrobienia...
Ale taki Robert czy Al to legendy kina - prawdziwe legendy. I grzech nie docenić także ich.